stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
mind games ;)πριν λιγα λεπτα ησουν ετοιμος για φονο :S
τωρα ανακωχή![]()
mind games ;)πριν λιγα λεπτα ησουν ετοιμος για φονο :S
τωρα ανακωχή![]()
τυπε τον νικ δεν το κοβω να δεχτει ανακωχηmind games ;)
ο τυπος νικ εχει χτυπησε ευαισθητη χορδη
προτεινω ανακοχη![]()
Ποιά ατάκα απ' όλες νομίζεις ότι τον πείραξε περισσότερο; Θα του την επαναλαμβάνω συνέχεια μέχρι να σπάσει. Σιγά μην αντέξει μέχρι 2014.
Τώρα είναι αργά junior. Βγήκαν τα μαχαίρια. :'(
εαν δεν δεχθει και την προταση που του εκανα πριν τυπε.... θα περασει μαυρο καλοκαιρι το σταμουλης ;)τυπε τον νικ δεν το κοβω να δεχτει ανακωχη
εχει πολυ μισος για σενα
δες ποσο απαξιωτικα ειναι τα ποστ του για σενα
δεν πειραζει, βαρεθηκα ποια στην ζωη μου να με λενε ποια καλο παιδι και καλο παιδι και γαμω τα παιδιατυπε τον νικ δεν το κοβω να δεχτει ανακωχη
εχει πολυ μισος για σενα
τυπε τον νικ δεν το κοβω να δεχτει ανακωχη
εχει πολυ μισος για σενα
το οτι θα σερνομαι στα βρωμικα σεντονια του μεταξουργειου μια ζωηΠοιά ατάκα απ' όλες νομίζεις ότι τον πείραξε περισσότερο; Θα του την επαναλαμβάνω συνέχεια μέχρι να σπάσει. Σιγά μην αντέξει μέχρι 2014.
α εδω εισαι εσυείδες το άβαταρ του νικ τυπε;
τυφλα να εχει ο λακης![]()
δεν πειραζει, βαρεθηκα ποια στην ζωη μου να με λενε ποια καλο παιδι και καλο παιδι και γαμω τα παιδιαας βρεθει ενας να με μισει να με απαξιωνει
εαν ηταν ο νικ07 η σουζαννα, θα μου κανε κατι αυταρχικα,πωωω
![]()
Ποιά ατάκα απ' όλες νομίζεις ότι τον πείραξε περισσότερο; Θα του την επαναλαμβάνω συνέχεια μέχρι να σπάσει. Σιγά μην αντέξει μέχρι 2014.
τυπε τον νικ δεν το κοβω να δεχτει ανακωχη
εχει πολυ μισος για σενα
εαν ηταν ο νικ07 η σουζαννα, θα μου κανε κατι αυταρχικα,πωωω![]()
εδώ που φτάσαν τα πράγματα πιστεύω πρέπει να χυθεί αίμα....
τυπε ειναι μερος της ψυχολογικης βιας που του ασκουν ωστε να σπασει :Sείδες το άβαταρ του νικ τυπε;
τυφλα να εχει ο λακης![]()
α εδω εισαι εσυ![]()
τυπε η πιατσα πλεον δεν σηκωνει και τους δυομονο ετσι θα καθαρισει η πιατσα τυπε
οχι.. θα επιβιωση απο τα σκληρα λογια του νικ07 μεχρι το τελος της ανακοχηςεδώ που φτάσαν τα πράγματα πιστεύω πρέπει να χυθεί αίμα....
μην πινεις μπυρα τωρα.. παχαινεισήμερα άραγμα καναπέ , φαλάφελ και μπυρόνια σταματάκι![]()