redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αν ενωσεις τα εμοτικον λες να υπαρχει κρυφο μηνυμα τυπε?![]()
μασωνικο μηνυμα;
τραβα ρε χαμενετοση σπαταλη διαδικτυακης μελανης και εμοτικον για να πεις τι ρε σταμουλη? αφου παλι μαρουλι θα σε πηγαινει ο νικδεν αντεχεις την ψυχολογικη νωντοβια.....σπας ευκολα.....
![]()
σταμουλη ακροβατεις....το νου σου ;)τραβα ρε χαμενετραβα να κλαψεις για της ελεινιδες
μονο φαλαφελ και πουτανες εισαι
αυτην ειναι η ζωη
δεν ειναι ομως
![]()
ο νικ 7 δεν θα εχει ουτα ν φαει μαρουλι σε λιγο θα του τα φανε η πουτανεςθα της παρακαλαει και θα τον φτυνουν
ειναι τελειωμενη υποθεση
οπως και εσυ... στα αρχιδια του νωντα θα γερασεις
![]()
τυπε και ο σταματης τσιου πηγε να του ασκησει ψυχολογικη βια αλλα εφαγε την κεφαλα τουσταμουλη ακροβατεις....το νου σου ;)
φαλαφελ - ρωσσιδια - νωντισμος ειναι το συνθημα![]()
η πορεια της ζωης σου ειναι η εξης αρωστακισταμουλη ακροβατεις....το νου σου ;)
φαλαφελ - ρωσσιδια - νωντισμος ειναι το συνθημα![]()
απο εδω και περα θα τον κανω να μην ξαναρθει στο σαιτ... θα φυγει κλαιγονταςτυπε και ο σταματης τσιου πηγε να του ασκησει ψυχολογικη βια αλλα εφαγε την κεφαλα του![]()
ο τυπος νικ εχει χτυπησε ευαισθητη χορδη ;) τα πιτζαμακια του σταμουλη εχουν γινει καφε απο το σκατο ;)τρεμει σαν το ψαρι και αντιδρα σπασμωδικα .... ειναι στα τελευταια του πριν σπασει τελειως ;)τυπε και ο σταματης τσιου πηγε να του ασκησει ψυχολογικη βια αλλα εφαγε την κεφαλα του![]()
η οικονομικη κριση φταει τυπε.πολυ ζορικο το σιτε σημερα , 2 ραντεβου θανατου σε λιγοτερο απο μιση ωρα ...ετσι οπως παει η κατασταση δεν βλεπω να υπαρχει ζωντανο μελος μεχρι το τελος του χρονου
τα φαλαφελ που ειναι βρε αχρηστε?η πορεια της ζωης σου ειναι η εξης αρωστακι
αρωστακιγκομενος ελεινιδων
θυμα ελεινιδων
γκομενος ρωσιδιων
θυμα ρωσιδιων
φασιστας
φασιστακι
νωντολατρης
νωντοτυπος
ταξιαρχος νωντοτυπος
εκτελεση απο τον θεο νωντα για προδοσια
![]()
κοτοσταμούλι κοτ κοτ κοτ έγραψε:ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΛΕΟΝ...
δεν με εκνευριζουν αυτα που λες οχι, εγω ξερω τι ειμαι πραγματικα
ΠΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ, ΩΡΑ, ΜΕΡΑ ,ΜΕΡΟΣ.
και μην δω κανεναν να σχολιαζει χωρις να ξερει καποιον θα σπασω τα κεφαλια ολων εδω μεσ.α.
θα σας προτεινω ανακοχη μεχρι τον σεπτεμβρη μεχρι να σκεφτω τι θα κανωτα φαλαφελ που ειναι βρε αχρηστε?ενα πραγμα χρησιμο εκανες στο σαϊτ, ανοιγες θρεντ για τον μιστερ μαλακα καθε χρονιας και αυτο στο πηρανε.... :- ποσο πιο κατω θα πεσεις μεχρι να δεις τη λυτρωση του νωντισμου?
![]()
καλως τονΚαλό αυτό, γιατί το ξύλο, ακόμα και απελέκυτο, θα μιλάει καλύτερα ελληνικά από εσένα. Καθυστερημένο.
Καλά δε διαφωνώ ότι είσαι ο Χουλκ, προς Θεού
, αλλά γιατί απαντάς σε σχόλιο που έστειλα στον αχαχούχα; Τόσο πολύ σε πείραξε που σας παρομοίασα; Μετά από τόσες βρισιές που έχεις ακούσει, η χειρότερη ήταν το μελοντικός αχαχούχας;;
Η αλήθεια πονάει πάντα περισσότερο.
Πες εσύ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ και αν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω, όπως να ξύσω τ' αρχίδια μου, μπορεί να σου κάνω την τιμή...
Αρχίδια θα κάνεις και αρχίδια θα ζήσεις! Ούτε τη σχολή σου θα τελειώσεις και το ξέρεις. Δε σου αξίζει τίποτα. Πάντα "εκτός" θα είσαι Σταματάκι. Όλοι το ξέρουν. Όλοι το βλέπουν. Καλύτερα να γινόσουνα πρεζόνι. Θα είχες μία ευκαρία, μέσα από κάποιο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, να βγεις απ' το περιθώριο . Τζάμπα γεννήθηκες. Χαραμισμένο σπέρμα.
υ.γ. Μου άνοιξε η όρεξη για φοντύ. Λιωμένο τυρί λέει το βλαμμένο.![]()
μονο αμα τη ζητησεις στην στρογγυλη τραπεζα του νωντισμου τρογωντας το φαλαφελ της ειρηνης.... αλλιως θα σε παμε αιμα ολο το καλοκαιριθα σας προτεινω ανακοχη μεχρι τον σεπτεμβρη μεχρι να σκεφτω τι θα κανωανακοχη ανακοχη ομως
ουτε νικ07 ,ουτε βαριες κουβεντες...
![]()
ηρθε και ο νικ07μονο αμα τη ζητησεις στην στρογγυλη τραπεζα του νωντισμου τρογωντας το φαλαφελ της ειρηνης.... αλλιως θα σε παμε αιμα ολο το καλοκαιρι![]()
θα σας προτεινω ανακοχη μεχρι τον σεπτεμβρη μεχρι να σκεφτω τι θα κανωανακοχη ανακοχη ομως
ουτε νικ07 ,ουτε βαριες κουβεντες...
![]()