baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
μαν το μπος ξερει οτι εσυ εισαι το αφεντικο του;![]()
λες να το στειλω για δουλεια και να καθομαι εγω σπιτι
μαν το μπος ξερει οτι εσυ εισαι το αφεντικο του;![]()
λες να το στειλω για δουλεια και να καθομαι εγω σπιτι![]()
ενα θα σου πωΜαν το μπος ξερει οτι το βατραχι θα γινει το πουτανακι του ?
καποια μερα θα ανεβασω το βιντεο που του λεω ο βατραχος
καποια μερα θα ανεβασω το βιντεο που του λεω ο βατραχος![]()
ενα θα σου πω
οταν του λεω βατραχος αφινιαζει![]()
βασικα φλωροσκυλα ειναι ;)πάντως τα μπόξερ σε γενικές δεν είναι από τις ράτσες που θα κάνουν ντου σε ξένο έτσι ?
υπαρχουν και οι εξαιρεσειςπάντως τα μπόξερ σε γενικές δεν είναι από τις ράτσες που θα κάνουν ντου σε ξένο έτσι ?
μεμακο εσυ θελεις να τον συναντησεις απο κοντα η θα κανεις το βατραχοβασικα φλωροσκυλα ειναι ;)
δεν το φοβαμαι το γκαιοσκυλο....αλλα αν χυμηξει στο φαλαφελ να ξερεις οτι θα υποφερει αργο και βασανιστικο θανατο ;)υπαρχουν και οι εξαιρεσεις
μεμακο εσυ θελεις να τον συναντησεις απο κοντα η θα κανεις το βατραχο![]()
οκ οτι θελει το παιδιδεν το φοβαμαι το γκαιοσκυλο....αλλα αν χυμηξει στο φαλαφελ να ξερεις οτι θα υποφερει αργο και βασανιστικο θανατο ;)
ειμαι ο εκλεκτος του ΝΩΝΤΑ μπαρουλη και υπαρχηγος του νωντισμου .....παντου ειμαι κοντα ;)οκ οτι θελει το παιδι
εισαι κοντα στον πειραια![]()
οκ στειλε πμ που κοντα στον πειραια θες να συνατηθουμεειμαι ο εκλεκτος του ΝΩΝΤΑ μπαρουλη και υπαρχηγος του νωντισμου .....παντου ειμαι κοντα ;)
οταν κατουραει του την τιναζεις μαν;εισαι ο ανθρωπος του που λεμε;ειμαι ο εκλεκτος του ΝΩΝΤΑ μπαρουλη και υπαρχηγος του νωντισμου .....παντου ειμαι κοντα ;)
το νου σου μπαρουλη ;)οκ στειλε πμ που κοντα στον πειραια θες να συνατηθουμε
δεν χρειαζεται να κανεις πολλα
απλα πλησιασε να μου μιλησεις![]()
αυτα τα κανετε εσεις οι θνητοι και γκαιουλες μαν ;) οι θεοι δεν κατουρανε ;) αλλα που να το ξερει αυτο καποιος του επιπεδου σου... :-οταν κατουραει του την τιναζεις μαν;εισαι ο ανθρωπος του που λεμε;![]()
εγω περιμενω και οχι μονο εσενατο νου σου μπαρουλη ;)
μεχρι τρια τιναγματα ειναι καλα μαν....απο κει και πανω ειναι φραπες......αυτα τα κανετε εσεις οι θνητοι και γκαιουλες μαν ;) οι θεοι δεν κατουρανε ;) αλλα που να το ξερει αυτο καποιος του επιπεδου σου... :-