gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τον αλλον λεωδεν είμαι αυτός!!!!![]()
![]()
![]()
τον αλλον λεωδεν είμαι αυτός!!!!![]()
![]()
![]()
μαν προσεχε.....θα σε φανε τα κυκλωματα του μπου......φιλικα στο λεω.....για το καλο σου......Η Βατραχω εχει χαθει![]()
το βατραχι ειναι ο πυκνωτης στα κυκλωματα του μπου....περιμενω να δω τα κυκλωματα , αν ειναι και η Βατραχω μεσα εχει να πεσει πολυ γελιο![]()
το βατραχι ειναι ο πυκνωτης στα κυκλωματα του μπου....
θα τον κυνηγαω παντου οπως τον γιαννη αγιαννη ο επιθεωρητηςgλιτση αλλος ειναι ο λεμπρον![]()
gλιτση αλλος ειναι ο λεμπρον![]()
αφου ρε μαν κι εσυ κλωνος εισαιεχουμε χασει την μπαλα με τους κλωνους![]()
μπορει να κοτεψε το μπος......Baros , τελικα κανονισες με την Βατραχω ή κοτεψε παλι ?
αφου ρε μαν κι εσυ κλωνος εισαι![]()
ψαξε καλα δεν ξερει να κρυβετε ο ατιμοςθα τον κυνηγαω παντου οπως τον γιαννη αγιαννη ο επιθεωρητης![]()
σιγα μην ερθει ο βατραχος κατα μετωπο με το μποςBaros , τελικα κανονισες με την Βατραχω ή κοτεψε παλι ?
σιγα μην ερθει ο βατραχος κατα μετωπο με το μπος![]()
μαν δεν φοβασαι να μην στειλει το μπος μια ωρα αρχυτερα να συναντησει τον δημιουργο του οπως λεει;τωρα που κανει και πεντε ελξεις μοιαζει απειλητικοςψαξε καλα δεν ξερει να κρυβετε ο ατιμος
σιγα μην ερθει ο βατραχος κατα μετωπο με το μπος![]()
ας φερει και ολο το μαπες σοουαν ερθουν μαζι του καμια 10αρια ατομα μπορει και να ερθει , μονος του δεν παει πουθενα , του βαζουν χερι οι δικοι του
εγω και να φοβηθω δεν εχει νοημαμαν δεν φοβασαι να μην στειλει το μπος μια ωρα αρχυτερα να συναντησει τον δημιουργο του οπως λεει;τωρα που κανει και πεντε ελξεις μοιαζει απειλητικος
μαν το μπος ξερει οτι εσυ εισαι το αφεντικο του;εγω και να φοβηθω δεν εχει νοημα
καθως ο μπος δε φοβατε ουτε τον δημιουργο του τον ιδιο
δλδ εμενα![]()