apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα σας λιωσει ολους ο σταμ τυπεεπικο τσαμουλικο ποστ αυτο
πως μου διεφυγε![]()
μην του κολλατε
θα σας λιωσει ολους ο σταμ τυπεεπικο τσαμουλικο ποστ αυτο
πως μου διεφυγε![]()
θα σας λιωσει ολους ο σταμ τυπε
μην του κολλατε
γιατι ειναι ο χουλκ τυπε
![]()
και μονομαχει με το μποζ
![]()
![]()
καλημερες!!!!Καλημερα ρεντμαν γουατ δε φακ![]()
Καλημερα ρεντμαν γουατ δε φακ![]()
μαν δεν πιστευω να εχεις και συ καμια συγγενεια με το νικ παπαζολης;καλημερες!!!!
θυμισε μου οταν μπεις στις συλλογες να σου ριξω ενα γουορνμμμ... ωραία προφορά
![]()
![]()
![]()
tagarrrrrr! :o
γιατι το λες αυτο δικε μου;μαν δεν πιστευω να εχεις και συ καμια συγγενεια με το νικ παπαζολης;![]()
τυπε ο ρενμαν ειναι εθνικιστηςμαν δεν πιστευω να εχεις και συ καμια συγγενεια με το νικ παπαζολης;![]()
με τον παπαζολη ειχα κοντρα τυπετυπε ο ρενμαν ειναι εθνικιστης
το αντιθετο απτον παπαζολη
τυπε τελευταια αν και γενικα δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ μας καποιοι κλωνοι περιεργων πολιτικων αποχρωσεων εχουν κανει την εμφανιση τους,γιαυτο το ειπα ;)τυπε ο ρενμαν ειναι εθνικιστης
το αντιθετο απτον παπαζολη
![]()
![]()
.....μην μου μιλάς σκληρά ....με ανάβεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σας πιασω ολους στην πιατσα εναν εναν θα ανοιξει η γη να σας καταπιει οσο δυνατος ειμαι εγω δεν ειναι κανενας σας εδω μεσα ;)
τυπε ποιους κλωνους λες;τυπε τελευταια αν και γενικα δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ μας καποιοι κλωνοι περιεργων πολιτικων αποχρωσεων εχουν κανει την εμφανιση τους,γιαυτο το ειπα ;)
τον μεμο μην κουραζεσαι θα τον σουβλισω εγω με το κονταρι του αχαχουχα......τι προτοτυπο ,ολοι σας εχετε προτυπο τον φαφουτη...
στον κωλο σου τα παπαρια παλιομαλακα..
θα σας πιασω ολους στην πιατσα εναν εναν θα ανοιξει η γη να σας καταπιει οσο δυνατος ειμαι εγω δεν ειναι κανενας σας εδω μεσα ;)
τυπε ο παπαζολης εχει σπουδασει στο ιεκ παπιαςτυπε τελευταια αν και γενικα δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ μας καποιοι κλωνοι περιεργων πολιτικων αποχρωσεων εχουν κανει την εμφανιση τους,γιαυτο το ειπα ;)
τυπε αυτα ειναι απορρητα στοιχεια του σαιτ με κωδικους διαβαθμισης.....δεν μπορω να τα αποκαλυπτω ετσι απλα...... ;)τυπε ποιους κλωνους λες;