Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.427
- Πόντοι
- 12.756
παιζεις με τη φλογα νικο κουρκουλη ;)
παιζεις με τη φλογα νικο κουρκουλη ;)
σιγα ρε μαν μην ειναι απο πισω και η διεθνης κοσνικιοκρατια και ο βατραχισμοςτυπε το σκατομουτρο απευθυνει χαιρετισμο απτην εξορια του
Το γιατι με σιλανσαραν και μετα με διεγραψαν, εχει πολιτικες και θρησκευτικες προεκτασεις.
οταν το κοιτας με το μικροσκοπιο ετσι θα σου φαινεται....ειναι συγγενη ασπονδυλα ;)
μαν σκεφτομαι να βαλω τον θεσσαλο να κανει τον χρυσαυγιτη και γω ως αριστερος να τον κοντραρω στα πολιτικα......τι λες;καλο;
τυπε το σκατομουτρο απευθυνει χαιρετισμο απτην εξορια του
Το γιατι με σιλανσαραν και μετα με διεγραψαν, εχει πολιτικες και θρησκευτικες προεκτασεις.
Θα γραψω βιβλιο και θα κυκλοφορησει ενθετο με το Κοσμοπολιταν... σε ποκετ σαιζζζζζζ.
Σημασια εχει οτι περασα καλα με την μπαχαλοπαρεα.
Ευχαριστω οσους/ες ποσταραν μηνυμα συμπαραστασης στον μπαχαλακια σκατομουτρο/σφερδεκλο.
Με αγωνιστικους νωντοχαιρετισμους.
o papazol το ξεκινησε πρωτος βεβαια.....αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχααχ θεικοοο
τυπε το σκατομουτρο απευθυνει χαιρετισμο απτην εξορια του
Θα γραψω βιβλιο και θα κυκλοφορησει ενθετο με το Κοσμοπολιταν... σε ποκετ σαιζζζζζζ.
Σημασια εχει οτι περασα καλα με την μπαχαλοπαρεα.
Ευχαριστω οσους/ες ποσταραν μηνυμα συμπαραστασης στον μπαχαλακια σκατομουτρο/σφερδεκλο.
Με αγωνιστικους νωντοχαιρετισμους.
"επέσατε θύματα αδέρφια εσείς,
στον τίμιο που δώσατε αγώνα"
Το έστησες το μονόζυγο;
όχι μαν έχω άλλο ήδη βιδωμένο στην πόρτα
Και τι το πήρες αυτό; Θα το παρατήσεις με την κούτα του στο σαλόνι για να το βλέπουν οι μουζαφίρηδες και να σε περνάνε για αθλητικό τύπο;
μαν σου είπα πήγα για λαβές κάμψεων και ακούσια φορτώθηκα μονόζυγο
αλλά κάνει και για έδαφος μια χαρά, το έχω συναρμολογήσει εννοείται
Και τι το πήρες αυτό; Θα το παρατήσεις με την κούτα του στο σαλόνι για να το βλέπουν οι μουζαφίρηδες και να σε περνάνε για αθλητικό τύπο;
Φαντάζομαι ότι μόνο με τη συναρμολόγηση ένιωσες ότι έκανες γυμναστική
Πόσα κάνεις στο μονόζυγο;
Τρελή ασίστ
Αλλά δεν θα την εκμεταλλευτώ.
Έτοιμη, σερβιρισμένη, χάνει την νοστιμάδα της.
Τρελή ασίστ
Αλλά δεν θα την εκμεταλλευτώ.
Έτοιμη, σερβιρισμένη, χάνει την νοστιμάδα της.
έφαγα και το δάχτυλο από ατύχημα στο βίδωμα, μαστορέματα, αίμα, τσιρότο, αντρικά πράγματα
σε αγύμναστη φάση που είμαι τώρα 4-5 πλήρεις έλξεις μάξιμουμ
έφαγα και το δάχτυλο από ατύχημα στο βίδωμα, μαστορέματα, αίμα, τσιρότο, αντρικά πράγματα
σε αγύμναστη φάση που είμαι τώρα 4-5 πλήρεις έλξεις μάξιμουμ
Mε τα χέρια ανοιχτά; (που είναι πιο δύσκολο) ή κλειστά (τα λεγόμενα chin-ups) που σε βοηθάνε πολύ τα δικέφαλα;