gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσυ ποιον εχεις κατα νου σου;μαν ποιός την έχωσε στο σκατόμουτρο![]()
εσυ ποιον εχεις κατα νου σου;μαν ποιός την έχωσε στο σκατόμουτρο![]()
θελω να φτιαξεις μια αγωγη για τους μοντμαν ποιός την έχωσε στο σκατόμουτρο![]()
τον άντμινσ'έστειλα τώρα?
![]()
τον τρου ετσι;τον άντμινσ'έστειλα τώρα?
![]()
παιχτη κυκλοφορει μια φημη οτι ο γλιτσας πηγε να μπαναρει τον λακη,αν ειναι αληθεια θα χει ασχημα ξεμπερδεματα το κουμμουνιμαν ποιός την έχωσε στο σκατόμουτρο![]()
τον λακη ποτε........δεν εχω τιποτα μαζι του μαν....ειναι καλο παιδι.....αλλος τον εχει βαλει στο ματι ;)παιχτη κυκλοφορει μια φημη οτι ο γλιτσας πηγε να μπαναρει τον λακη,αν ειναι αληθεια θα χει ασχημα ξεμπερδεματα το κουμμουνι
γραψε λαθος,μπορεις να κοιμηθεις ησυχος οι λακηκοι δεν θα σε ενοχλησουντον λακη ποτε........δεν εχω τιποτα μαζι του μαν....ειναι καλο παιδι.....αλλος τον εχει βαλει στο ματι ;)
o μάκης που ειναιφανηκε μηπως ο Σπυρακης? ;)
1000 χρονια θα ζησειςo μάκης που ειναι![]()
εισαι ο επομενος..... ;)φανηκε μηπως ο Σπυρακης? ;)
οχι τον μεμα ρε συ,ο μεμας χρειαζεται να κανει τα καραγκιοζιλικια με τον πιεξεισαι ο επομενος..... ;)
σορρυ μαν αλλα δε γαμαω στρακια....παραχωρω τη σειρα μου στον λαγουδακη να σε φερμαρει ;)εισαι ο επομενος..... ;)
ενα σου λεω....προσεχε τα νωτα σου......σορρυ μαν αλλα δε γαμαω στρακια....παραχωρω τη σειρα μου στον λαγουδακη να σε φερμαρει ;)
τα νωτα μου τα φυλαει ο ΝΩΝΤΑΣ μου μανενα σου λεω....προσεχε τα νωτα σου......![]()
;)τα νωτα μου τα φυλαει ο ΜΑΚΗΣ μου μαν![]()
dum ΣΠΥΡΟ spero ;)
φαγατε φαλαφελ?dum ΣΠΥΡΟ spero ;)![]()
δεν αμφιβαλω τετοια πουσταρια που ειστετα νωτα μου τα φιλαει ο ΝΩΝΤΑΣ μου μαν![]()