axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τουλαχιστον την γαμησες μαν ?με αιφνιδίασε η πωλήτρια μαν και το πήρα δεν είχα πάει γι'αυτό ούτε έρευνα αγοράς είχα κάνει >
τουλαχιστον την γαμησες μαν ?με αιφνιδίασε η πωλήτρια μαν και το πήρα δεν είχα πάει γι'αυτό ούτε έρευνα αγοράς είχα κάνει >
με αιφνιδίασε η πωλήτρια μαν και το πήρα δεν είχα πάει γι'αυτό ούτε έρευνα αγοράς είχα κάνει >
το έχω διαβάσει μήτσοΓια να το λες με τοση βεβαιοτητα σιγουρα θα την εχεις δοκιμασει τυπε
Αρα αφου επεζησες μια χαρα θα ειναι
όχι ρε, έχω άλλο μονόζυγο βιδωμένο στην πόρτα που κρεμάω ρούχα
αυτό το πήρα για κάμψεις
δεν σου λεω !!!!!το οικημα τι ειναι;
Βρε βρε επανηλθε... θα γεμισει παλι το bou. βρωμομουνα Ελλεηνιδες >το οικημα τι ειναι;
αυτη την φορα θα ειμαι αμειλικτος,αυτα που ξερατε να τα ξεχασετεΒρε βρε επανηλθε... θα γεμισει παλι το bou. βρωμομουνα Ελλεηνιδες >
δώσε πόνοαυτη την φορα θα ειμαι αμειλικτος,αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε
Έτσι όπως το βλέπω άμα το βάλεις κάτω θα βολεύει και να βάζεις τα πόδια σου όταν βλέπεις τηλεόραση
Καλα τους τα ειπες !!!!!!αυτη την φορα θα ειμαι αμειλικτος,αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε
Ειναι ωραιο εργαλειο τυπεείχα πάει να πάρω πάλι λαβές γιατί η μία μου έσπασε ήταν πλαστικές αλλά δεν είχε και μου πλάσαρε αυτό, μόλις το συναρμολόγησα κατάλαβα ότι ήταν μονόζυγο αλλά κάνει και για το έδαφος και είναι σιδερένιο τουλάχιστον
είχα πάει να πάρω πάλι λαβές γιατί η μία μου έσπασε ήταν πλαστικές
Μητσο, μη του πεις για το Κοσμοπολιταν.Καλα τους τα ειπες !!!!!!
πόσα κιλα είσαι και έσπασε;είχα πάει να πάρω πάλι λαβές γιατί η μία μου έσπασε ήταν πλαστικές αλλά δεν είχε και μου πλάσαρε αυτό, μόλις το συναρμολόγησα κατάλαβα ότι ήταν μονόζυγο αλλά κάνει και για το έδαφος και είναι σιδερένιο τουλάχιστον
μητσε γιατι λεει ο αλλος για το κομοπολιταν;παλι σαχλαμαριζει αυτος;Καλα τους τα ειπες !!!!!!
τι κανουμε;ολα καλα;Καλησπέρα!!
Βασικα δεν με ενδιαφερει πλεον να βγαλω γκομενα γιατι ξερω οτι δεν ειναι εφικτο για μενα........Μητσο, μη του πεις για το Κοσμοπολιταν.
Ετσι και αρχιζει να γραφει ο Λαγουδακης στο Κοσμο, αντιο ζωη.
Ουτε σε 10 χρονια δε θα βγαλεις γκομενα.
Βασικα δεν με ενδιαφερει πλεον να βγαλω γκομενα γιατι ξερω οτι δεν ειναι εφικτο για μενα........