Επισκέπτης
Γαλλικη μπακετα με μετσοβονε;λεφτα υπαρχουν..εγω με ψωμι με τυρι την εβγαλα σήμερα...
Γαλλικη μπακετα με μετσοβονε;λεφτα υπαρχουν..εγω με ψωμι με τυρι την εβγαλα σήμερα...
Αμα ανοιξεις να δεις τι ειναι το θρεντ, θα εισαι πουστης να ξερειςελπίζω να εννοεί οργασμό και όχι χύσιμο *P
Αμα ανοιξεις να δεις τι ειναι το θρεντ, θα εισαι πουστης να ξερεις
Γαλλικη μπακετα με μετσοβονε;
αφου εχουν τους κλωνους αμα θελουν ρε τυπε να διαβασουντο ξέρεις ότι οι δίπλα έχουν σύστημα στο σάιτ τους που σε κάθε θρεντ φαίνονται τα ονόματα αυτών που το παρακολουθούν κάθε στιγμή
θα έπεφταν πολλές μάσκες αν γινόταν το ίδιο και εδώ ;)
Κι εμεις εδω εχουμε τα στατιστικα μελους... τα οποια μου βγαζουν κατι κουφα στην επισκεψημοτητα.το ξέρεις ότι οι δίπλα έχουν σύστημα στο σάιτ τους που σε κάθε θρεντ φαίνονται τα ονόματα αυτών που το παρακολουθούν κάθε στιγμή
το ξέρεις ότι οι δίπλα έχουν σύστημα στο σάιτ τους που σε κάθε θρεντ φαίνονται τα ονόματα αυτών που το παρακολουθούν κάθε στιγμή
Εμεις εδω ευτυχως ειμαστε τιμιοι και απονηρευτοι ;)αφου εχουν τους κλωνους αμα θελουν ρε τυπε να διαβασουν
αφου δεν σου βγαζει τιποτα τραβεστι παλι καλαΚι εμεις εδω εχουμε τα στατιστικα μελους... τα οποια μου βγαζουν κατι κουφα στην επισκεψημοτητα.
Παλια μου εβγαζε πρωτη τη Νορβηγια
τωρα μου βγαζει τα τσοντοσινεμα
αφου εχουν τους κλωνους αμα θελουν ρε τυπε να διαβασουν
Βγαζει κι απο δαυτα, αλλα λογικο ειναι λογω Νινας.αφου δεν σου βγαζει τιποτα τραβεστι παλι καλα
για εδω εννοω τυπε οτι αμα υπηρχε αυτο θα διαβαζαν με τους κλωνους τους για να μην βλεπουμε οτι διαβαζουνΕμεις εδω ευτυχως ειμαστε τιμιοι και απονηρευτοι ;)
Δεν αμαρτησα. Τα παραπανω τα εφαγα σαν γεμησι στα γιαγαντιαια μου φαλαφελ
ντε κομπλετότε είσαι κομπλές
Για περιγραψε μου την γευση να χορτασω κι εγω ο λιγουρμες !!!!!!!λεφτα υπαρχουν..εγω με ψωμι με τυρι την εβγαλα σήμερα...
Το δεξι χερι του Στουρνου μαν...Μας μετρας τις μπουκιες;
Για περιγραψε μου την γευση να χορτασω κι εγω ο λιγουρμες !!!!!!!
Θου Κυριε το ονοματι σου ......Εμεις εδω ευτυχως ειμαστε τιμιοι και απονηρευτοι ;)
για εδω εννοω τυπε οτι αμα υπηρχε αυτο θα διαβαζαν με τους κλωνους τους για να μην βλεπουμε οτι διαβαζουν