Επισκέπτης
Καλα λεει ο ΝΩΝΤΑΣ.Καλά.Πήρες πιρφοροάδεια απ΄την ελλεηνίδα;
Ποια Κιρκη σε κρατουσε κατω απο το φουστανι τοσο καιρο;
Καλα λεει ο ΝΩΝΤΑΣ.Καλά.Πήρες πιρφοροάδεια απ΄την ελλεηνίδα;
αμα δεν φαει κοτοπουλο δεν βλεπει προκοπηΚαλά βάτραχε, περίμενε εσύ να κάνεις στήθος με τα πουσαπς
βάτραχε, στήθος= πιέσεις,ανοίγματα
ξεκίνα γυμναστήριο
τελικα τα ειχε ο μητσος με την αγγελικουλα;
ειχα προβληματα με το γυναικακι μου,την ειχε κανει απο το σπιτι με εναν βρωμιαρη αλλα ευτυχως την επεισα να γυρισει,βεβαια μου ειπε οτι δεν την γαμησε για αυτο δεχτηκαΚαλα λεει ο ΝΩΝΤΑΣ.
Ποια Κιρκη σε κρατουσε κατω απο το φουστανι τοσο καιρο;
ρε μαν ο πάγκος ήταν σκατά άσκηση ή κάτι έκανα τραγικά λάθος
Χαιρομαι τυπε μου που ειστε ακομα αγαπημενη με τον Σοφια.ειχα προβληματα με το γυναικακι μου,την ειχε κανει απο το σπιτι με εναν βρωμιαρη αλλα ευτυχως την επεισα να γυρισει,βεβαια μου ειπε οτι δεν την γαμησε για αυτο δεχτηκα
μην μου κόβεις τα φτερά και φτερά θα κάνω
:S
Ετσι τα κανουν στο κροςς-φιτ. Ο κλεψας του κλεψαντοςΜονόζυγο γαμεί
Αλλά μην κλέβεις και μην κουνάς τα πόδια σα δύτης που θέλει να βγει στην επιφάνεια
Ο σάκος σου πέρασε;ρε μαν ο πάγκος ήταν σκατά άσκηση ή κάτι έκανα τραγικά λάθος
εγω ειχα ακουσει οτι την χωρησε ο μητσος γιατι την βαρεθηκεΈτσι ακούγεται
χαθηκες εσυ ,τι λεει ?αμα δεν φαει κοτοπουλο δεν βλεπει προκοπη
εγω ειχα ακουσει οτι την χωρησε ο μητσος γιατιτην βαρεθηκεγνωρισε τον Ξενια
πόσες ?
τρεχαματα δικε μου με την δουλεια,με τρεχανε ασχημα αλλα τους εβαλα σε ρυθμο τωρα,εσυ ολα οκ;χαθηκες εσυ ,τι λεει ?
Μονόζυγο γαμεί
Αλλά μην κλέβεις και μην κουνάς τα πόδια σα δύτης που θέλει να βγει στην επιφάνεια
Ο σάκος σου πέρασε;
ωραιος.και γω καλα .εδω τρολλαρω τα παιδιατρεχαματα δικε μου με την δουλεια,με τρεχανε ασχημα αλλα τους εβαλα σε ρυθμο τωρα,εσυ ολα οκ;
ευτυχως το μεροκαματο βγαινει,αλλα θελει να το γυρισει και σε αντρικο και δεν γουσταρω εγω κατι τετοιαΧαιρομαι τυπε μου που ειστε ακομα αγαπημενη με τον Σοφια.
Το κομμωτηριο στο Αγρινιο πως παει;
ωραιος.και γω καλα .εδω τρολλαρω τα παιδια