Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
House of fun για ποιο λογο να μην μιλησω για δουλειες? εχω κανει καποιες απο αυτες...
για ποιο λογο να μην μιλησω για σχεσεις? εχω κοπελα αυτη τη στιγμη ....

για πες μου? καλα μαλεας εισαι?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και ομως ο λοπεζ που πλεον εχω καταλαβει πως ειναι σοβαρος και εκανα μεγιστη μαλακια παλιοτερα που σε υποστηριζα μια χαρα ασχολειται μαζι σου και σε ξεφτιλιζει καθημερινα επειδη εισαι ηλιθιος και δεν παιρνεις πουλο απο εδω μεσα.
Ο λοπεζ ειναι απλα ενας σκατοψυχος και το δειχνει καθημερινως

Με ξεφτυλιζει πανω σε τι ?
Πανω σε μια μαλακια που εκανα πριν 3,5 ετη ?

Σκεψου τι κολλημα εχει φαει με την παρτη μου τοσα χρονια γιατι το κολλημα του με μενα ειναι πανω απο 4,5 ετη και συνεχιζει ακομη....

Αλλα ειναι αναρχιδος κατι που φαινεται απο χιλιομετρα γιατι οτι εχει να πει το λεει μονο εδω στο νετ απροσωπα και απο μεγαλη αποσταση πισω απο την ανωνυμια του νετ.

Ειμαι ηλιθιος που δεν παιρνω τον πουλο απο εδω ?
Και που θα βρω βρε μαλακες σαν εσενα και τον λοπεζ και τους λοιπους να με διασκεδαζουν τσαμπα ρε συ ?

Εξω για να βγω θελω χρηματα και ειναι αμφιβολο αν θα γελασω οσο γελαω εδω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χαζος ειμαι να τα χασω ολα αυτα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο λοπεζ ειναι απλα ενας σκατοψυχος και το δειχνει καθημερινως

Με ξεφτυλιζει πανω σε τι ?
Πανω σε μια μαλακια που εκανα πριν 3,5 ετη ?

Σκεψου τι κολλημα εχει φαει με την παρτη μου τοσα χρονια γιατι το κολλημα του με μενα ειναι πανω απο 4,5 ετη και συνεχιζει ακομη....

Αλλα ειναι αναρχιδος κατι που φαινεται απο χιλιομετρα γιατι οτι εχει να πει το λεει μονο εδω στο νετ απροσωπα και απο μεγαλη αποσταση πισω απο την ανωνυμια του νετ.

Ειμαι ηλιθιος που δεν παιρνω τον πουλο απο εδω ?
Και που θα βρω βρε μαλακες σαν εσενα και τον λοπεζ και τους λοιπους να με διασκεδαζουν τσαμπα ρε συ ?

Εξω για να βγω θελω χρηματα και ειναι αμφιβολο αν θα γελασω οσο γελαω εδω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χαζος ειμαι να τα χασω ολα αυτα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εγω τον ειχα παρει με κακο ματι τον λοπεζ και ειχα συνασπιστει εναντιον του .... αλλα τελικα μια χαρα τυπος ειναι... δεν ειναι αυτος ο σκατοψυχος αλλοι ειναι που εξωτερικα το παιζουν καλοσυνατοι και μολις ερθει η στιγμη μπαινουν εδω μεσα και εκθετουν φιλαρακια που εχουν συναντηθει απεξω νομιζεις δεν ειδαμε τι εκανες με τον παιχτουρα? περασε στο ντουκου???? αυτο λεγεται σκατοψυχια οχι το να βγαλεις πμ στην φορα απο ατομα που δεν ξερεις... οταν πλεον τους γνωριζεις ειναι διαφορετικο και εσυ εκανες παρεες με τον παιχτουρα ειχα μαθει και εκτος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια χαρα στα λεει ο λοπεζ και εχει δικιο. Αλλα εισαι τρολ και δεν καταλαβαινεις. Τελος συζητησης με σενα. Περιμενω να απαντησει και ο αλλος για τις δουλειες του επειδη εγω ειπα τις δικες μου και το κραξιμο ειναι πανω σε αυτο αμα δεν το κανει και παιξει πουστικα θα τελειωσει και με αυτον η κουβεντα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Εσυ που εχεις δουλεψει για πες μας βαζω στοιχημα δεν εχεις κανει ουτε τις μισες δουλειες που εχω εγω κανει και θεωρουμε και απειρος ακομη.

Εμενα με απασχολει να μην με κοροιδευουν σωστα ατομα που ειναι αξιοπιστα... τωρα αν κοροιδευει ο καθε βλαμμενος που θεωρει οτι πρεπει να επιστρεψουμε στην δραχμη λιγο με ενδιαφερει... η κοινωνια παντα ετρεφε και παντα θα τρεφει ανωμαλους. Δυστυχως δεν μπορουμε να απαλαγουμε ευκολα απο αυτους μεχρι να κανουν μια σοβαρη μαλακια.

Αν με κραξει καποιο σοβαρο ατομο να εισαι σιγουρος οτι θα καλμαρω λιγο να δω τι λεει... αλλα απο βλαμμενους δεν πτοουμαι.

Κι όμως είναι η μόνη λύση Μπόλντη για να σωθεί η Ελλάδα.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω περισσότερο, θα χρειαστεί πολλή ώρα και ατέλειωτη κουβέντα και επιχειρήματα.

Όσο και αν φαίνεται βλαμένη ή κουλή, είναι η μόνη λύση.

Η Ελλαδα έκανε ιστορικό λάθος να προσδεθεί στο ευρώ. Δες πόσα πράγματα κανουμε τώρα που δεν τα κάναμε με τη δραχμή.
1. Κάνεις πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Βέβαια... το ευρώ είναι σκληρότατο νόμισμα κι έχει τεράστια αξία στις ξένες αγορές.
2. Σου φαίνεται φτηνό να αγοράσεις ένα bmw cabrio σήμερα... 5 χιλιάδες ευρώ έχει.
3. Το κόστος παραγωγής ενός κηπευτικού προιόντος έχει αυξηθεί πολύ. Γι αυτό βλέπεις τα μήλα Χιλής να έρχονται εδώ και να έχουν ίδια ίσως και χαμηλότερη  τιμή από τα ελληνικά.

Αυτά όλα πρέπει να σε προβληματίσουν κι όχι να πετάς μια μαλακία πως η θεώρηση επιστροφής στη δραχμή είναι βλαμμένη, επειδή έτσι σου είπαν κάποιοι επίσης μαλάκες.

Ναι μάγκες, με τη δραχμή δεν θα έχουμε το τελευταιο μοντέλο υπολογιστή, αλλά το ψυγείο μας θα είναι γεμάτο με ελληνικά πορτοκάλια και πατάτες... όχι Αιγύπτου!
 Δεν θα έχουμε Μπεμπα κάμπριο.... δεν τρέχει τίποτα και με το Νισαν ή το Φιατάκι κάνουμε τη δουλειά μας.
 Εισαι πληροφορικάριος έτσι δεν είναι;

Πεδίο δόξης λαμπρό στην επιστήμη σου αν έρθει η δραχμή. Όλοι θα κοιτάνε να φτιάξουν τους παλιούς υπολογιστές κι όχι να πάρουν καινούριους και να θησαυρίζει το ΠΛΑΙΣΙΟ...

Μπορώ να σου λέω παραδείγματα μέχρι αύριο το πρωί.

Κάτσε και σκέψου σοβαρά μήπως εσυ κανεις λάθος, καί ρωτα τον πατέρα σου πότε περνούσατε καλύτερα.

Τώρα με το ευρώ ή πριν 20 χρόνια με τη δραχμούλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια χαρα στα λεει ο λοπεζ και εχει δικιο. Αλλα εισαι τρολ και δεν καταλαβαινεις. Τελος συζητησης με σενα.
τυπε μολις εβαλες τον αχαχουχα στην λιστα με τα τρολ? :S

Επισκέπτης
Τύπε Αχαχούχα,δείξε ανωτερότητα και μην απαντάς στους επικριτές σου.
Σε ζηλεύουν γιατί έχεις το καλύτερο πόστο στην Αθήνα.
Περιμένω την επόμενη ανάλυση σου για τα λαχεία. :-*

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
House of fun για ποιο λογο να μην μιλησω για δουλειες? εχω κανει καποιες απο αυτες...
για ποιο λογο να μην μιλησω για σχεσεις? εχω κοπελα αυτη τη στιγμη ....

για πες μου? καλα μαλεας εισαι?
Αφού αυτά ειναι τα επιχειρήματα(εκανα 3 δουλειές-εχω και γκόμενα)σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Πεσ στο Σταμάτη να μη βάλει ψηφοφορία για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Αλλο ρωτησα. Που εχεις δουλεψει εσυ. Θα απαντησεις ή θα κανεις υπεκφυγες που κανουν ολοι οι αριστεροι φασιστες? Οικονομολογος δεν ειμαι δεν μπορω να επιχειρηματολογησω... μονο αν εισαι ηλιθιος το κανεις.

Τα υπολοιπα τα εχουν πει οι οικονομολογοι.... δεν θα γινω γραφικος με το να τα επαναλαβω. Απλο?

Ποιοι οικονομολογοι? Ακουω ονοματα.
Να σου δειξω και γω αλλους οικονομολογους μετα που λενε τα αντιθετα. Απλουστατο.

Εσυ αποψη δικη σου δεν εχεις?

Και για να σου λυθει η απορια. Δουλευω 2 χρονια σχεδον σε ξενοδοχειο εδω Αθηνα σαν groom. Πριν δουλευα Καλλιθεα Χαλκιδικης σε εστιατοριο(σερβιτορος) το 2009 και την επομενη σαιζον reception σε ξενοδοχειο στο ιδιο σημειο. Φθινοπωρο του 2010 σε ταξιδιωτικο γραφειο για λιγο(2 μηνες).
Πριν απο ολα αυτα δουλεψα πωλητης στον Κωτσοβολο και εθελοντης στην Διεθνη Αμνηστια(χωρις μισθο).  Αλλες αποριες εχεις?

Απαντα τωρα και σε αυτο που σε ρωτησα και ασε την τρελλιτσα(αριστεροι φασιστες και παπαρια μαντολες) και την μπαλα στην εξεδρα μονιμως  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και εγω τον ειχα παρει με κακο ματι τον λοπεζ και ειχα συνασπιστει εναντιον του .... αλλα τελικα μια χαρα τυπος ειναι... δεν ειναι αυτος ο σκατοψυχος αλλοι ειναι που εξωτερικα το παιζουν καλοσυνατοι και μολις ερθει η στιγμη μπαινουν εδω μεσα και εκθετουν φιλαρακια που εχουν συναντηθει απεξω νομιζεις δεν ειδαμε τι εκανες με τον παιχτουρα? περασε στο ντουκου???? αυτο λεγεται σκατοψυχια οχι το να βγαλεις πμ στην φορα απο ατομα που δεν ξερεις... οταν πλεον τους γνωριζεις ειναι διαφορετικο και εσυ εκανες παρεες με τον παιχτουρα ειχα μαθει και εκτος
Δεν ξερεις τιποτα για τον παιχτουρα και θα σε παρακαλεσω να μην ανακατευεις ατομα που δεν ξερεις

ΔΕΝ γνωριζεις τι και πως εγινε με τον Παιχτουρα και οτι λες βασιζεται σε κακεντρεχεις  φημολογιες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε Αχαχούχα,δείξε ανωτερότητα και μην απαντάς στους επικριτές σου.
Σε ζηλεύουν γιατί έχεις το καλύτερο πόστο στην Αθήνα.
Περιμένω την επόμενη ανάλυση σου για τα λαχεία. :-*
εισαι αρρωστακι με λαχεια τυπε? :grin:
%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF1.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
  Κι όμως είναι η μόνη λύση Μπόλντη για να σωθεί η Ελλάδα.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω περισσότερο, θα χρειαστεί πολλή ώρα και ατέλειωτη κουβέντα και επιχειρήματα.

Όσο και αν φαίνεται βλαμένη ή κουλή, είναι η μόνη λύση.

Η Ελλαδα έκανε ιστορικό λάθος να προσδεθεί στο ευρώ. Δες πόσα πράγματα κανουμε τώρα που δεν τα κάναμε με τη δραχμή.
1. Κάνεις πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Βέβαια... το ευρώ είναι σκληρότατο νόμισμα κι έχει τεράστια αξία στις ξένες αγορές.
2. Σου φαίνεται φτηνό να αγοράσεις ένα bmw cabrio σήμερα... 5 χιλιάδες ευρώ έχει.
3. Το κόστος παραγωγής ενός κηπευτικού προιόντος έχει αυξηθεί πολύ. Γι αυτό βλέπεις τα μήλα Χιλής να έρχονται εδώ και να έχουν ίδια ίσως και χαμηλότερη  τιμή από τα ελληνικά.

Αυτά όλα πρέπει να σε προβληματίσουν κι όχι να πετάς μια μαλακία πως η θεώρηση επιστροφής στη δραχμή είναι βλαμμένη, επειδή έτσι σου είπαν κάποιοι επίσης μαλάκες.

Ναι μάγκες, με τη δραχμή δεν θα έχουμε το τελευταιο μοντέλο υπολογιστή, αλλά το ψυγείο μας θα είναι γεμάτο με ελληνικά πορτοκάλια και πατάτες... όχι Αιγύπτου!
 Δεν θα έχουμε Μπεμπα κάμπριο.... δεν τρέχει τίποτα και με το Νισαν ή το Φιατάκι κάνουμε τη δουλειά μας.
 Εισαι πληροφορικάριος έτσι δεν είναι;

Πεδίο δόξης λαμπρό στην επιστήμη σου αν έρθει η δραχμή. Όλοι θα κοιτάνε να φτιάξουν τους παλιούς υπολογιστές κι όχι να πάρουν καινούριους και να θησαυρίζει το ΠΛΑΙΣΙΟ...

Μπορώ να σου λέω παραδείγματα μέχρι αύριο το πρωί.

Κάτσε και σκέψου σοβαρά μήπως εσυ κανεις λάθος, καί ρωτα τον πατέρα σου πότε περνούσατε καλύτερα.

Τώρα με το ευρώ ή πριν 20 χρόνια με τη δραχμούλα.

Μου το ειπαν καποιοι οι οποιοι ειναι επιστημονες οικονομολογοι χρονια στην πιατσα και με διασυνδεσεις δεν μου το ειπε ο ποδολαγνος του μπουρδελα ουτε ο Boldemort που δεν ξερουμε απο που κραταει η σκουφια τους. Σορρυ αλλα σε αυτα τα θεματα εχω γνωστους που ειναι αρκετα εξιδεικευμενοι + αυτους που εχω ακουσει απο την τηλεοραση οποτε εχω σταθερη αποψη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποιοι οικονομολογοι? Ακουω ονοματα.
Να σου δειξω και γω αλλους οικονομολογους μετα που λενε τα αντιθετα. Απλουστατο.

Εσυ αποψη δικη σου δεν εχεις?

Και για να σου λυθει η απορια. Δουλευω 2 χρονια σχεδον σε ξενοδοχειο εδω Αθηνα σαν groom. Πριν δουλευα Καλλιθεα Χαλκιδικης σε εστιατοριο(σερβιτορος) το 2009 και την επομενη σαιζον reception σε ξενοδοχειο στο ιδιο σημειο. Φθινοπωρο του 2010 σε ταξιδιωτικο γραφειο για λιγο(2 μηνες).
Πριν απο ολα αυτα δουλεψα πωλητης στον Κωτσοβολο και εθελοντης στην Διεθνη Αμνηστια(χωρις μισθο).  Αλλες αποριες εχεις?

Απαντα τωρα και σε αυτο που σε ρωτησα και ασε την τρελλιτσα(αριστεροι φασιστες και παπαρια μαντολες) και την μπαλα στην εξεδρα μονιμως  :grin:

Α δηλαδη εσυ μπαινεις με κράζεις για τις δουλειες .... σου λεω τι δουλειες εχω κανει και οταν σε ρωταω τι εχεις κανει εσυ που μπαινεις να με κρινεις ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ? Σορρυ αλλα την κουτοπονηρια δεν την συγχωρω.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Α δηλαδη εσυ μπαινεις με κράζεις για τις δουλειες .... σου λεω τι δουλειες εχω κανει και οταν σε ρωταω τι εχεις κανει εσυ που μπαινεις να με κρινεις ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ? Σορρυ αλλα την κουτοπονηρια δεν την συγχωρω.

Ρε εισαι τεζα στοκος? Δεν με ρωτησες που εχω δουλεψει? Δεν σου απαντησα?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μια χαρα στα λεει ο λοπεζ και εχει δικιο. Αλλα εισαι τρολ και δεν καταλαβαινεις. Τελος συζητησης με σενα. Περιμενω να απαντησει και ο αλλος για τις δουλειες του επειδη εγω ειπα τις δικες μου και το κραξιμο ειναι πανω σε αυτο αμα δεν το κανει και παιξει πουστικα θα τελειωσει και με αυτον η κουβεντα.
Κατσε ρε να τα πουμε λιγο ακομη να περασει η ωρα .....

Στασου μυγδαλα

Επισκέπτης
εισαι αρρωστακι με λαχεια τυπε? :grin:
Τύπε ο Αχαχούχας είναι γνωστός σε όλα τα σάιτ για τις συμβουλές του σε οικονομικά θέματα.
Φημίζεται επίσης για την μεγαλοψυχία του και το φοβερό καμάκι που κάνει στα γκομενάκια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οποιος θελει να κανει συζητηση πρεπει να ειναι εντιμος... μπαινει να κραξει? πολυ ωραια... θα πει εγω εκανα αυτο και εκεινο εχω μεγαλυτερη εμπειρια απο σενα για αυτο σε κραζω οχι αλλαζει θεμα οταν δεν τον παιρνει αυτα μονο οι κουτοπονηροι αριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ τα κανουν που αποφευγουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩς ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Δεν υπαρχουν χειροτεροι πουστηδες απο τους συριζαιους παιδια... ηταν το παλιο ΠΑΣΟΚ που γαμησε την χωρα με τον κρατισμο και το υπερδιογκωμενο δημοσιο και τωρα ερχονται να μας πουν τι? ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Αυτα τα ξερω πολυ καλα τα εχω ψαξει και για αυτο εχω αποψη ειτε λεει τις μαλακιες του ο HOuse of fun ειτε οχι. Ο οποιος μας αντιπαθει και βγηκε απο την μια να μας γλειψει (καλο παιδι) και απο την αλλη να μας δυσφημισει... οποιος ειναι αντρας και σωστος και ντρομπρος δεν παιζει ετσι. Κανει συζητηση και απανταει σε εωρωτησεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε ο Αχαχούχας είναι γνωστός σε όλα τα σάιτ για τις συμβουλές του σε οικονομικά θέματα.
Φημίζεται επίσης για την μεγαλοψυχία του και το φοβερό καμάκι που κάνει στα γκομενάκια.
παντως ο παιχτουρας ειχε πει οτι εχει επιτυχιες τυπε
σε γυναικες που χαρακτηρισε μπαζακια
αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom