Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και μενα μου αρεσει να σε βλεπω να γραφεις για το τι παιζει με δουλειες την στιγμη που δεν εχεις δουλεψει ποτε σου και να συμβουλευεις, να δινεις tips και να ποσταρεις και αγγελιες της Χρυσης Ευκαιριας που δειχνουν ποσο ευκολο ειναι να παρεις 1 χιλιαρικο με την μια.
Δεν βρισκεις κανα δυο ακομα να δουμε τι παιζει?  :grin:

Που ξερεις εσυ οτι δεν εχω δουλεψει ποτε μου? εγω δεν συμβουλεψα ποτε και κανεναν.
Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Αφου δεν μου την επεφτε καμια ειπα να μου την πεσω εγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κακο ειναι δηλαδη ?  :boobies:

Σε εσενα την επεσα και χαλιεσαι ? Μην φοβασαι σε ανδρες δεν την πεφτω  :birdman:

Εχεις κανει αυτο το πραγμα οντως?  
Θεουλης, τελος  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ακου εναν βλακα αφου δεν μου την πεφτει καμια λεει περιμενε να του την πεσουν κιολας

:2funny: :2funny: :2funny:
Κανε μια Οφηλια κλωνο και βαλτην να σου την πεσει !!!!! (απο τον αντιριξ και συμφωνιξ)

Ευκολο ειναι !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αφου υπαρχουν τετοιες αγγελιες στην χρυση ευκαιρια εννοειται δεν θα παρουν εσενα ή εμενα θα παρουν καποιον πολυ καλο που να αξιζει που υπο αλλες συνθηκες θα επαιρνε 2000 ευρω και βαλε εγω οταν δουλευα  ειχα φτασει να παιρνω και 70 ευρω μεροκαματο σε ενα βραδυ μαζι με τα tips + 150 σε catering να στησεις το μαγαζι απο την αρχη στην αυλη του πελατη ολα αυτα το 2006-2008 Επισης εχω δουλεψει σε φροντιστηριο σαν καθηγητης πληροφορικης.

Εσυ απο που και ως που κρινεις οτι εγω δεν εχω δουλεψει? με ξες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν ειχες, δεν θα ποσταρες την χρυση ευκαιρια με δουλειες των...1200 ευρω. Πολυ απλο  ;)
Α εισαι ψευτης τυπε....

Εργαστηκε ως σερβιτορος και του βγηκε η μεση να μεταφερει τα νερα σε γυφτους

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αφου υπαρχουν τετοιες αγγελιες στην χρυση ευκαιρια εννοειται δεν θα παρουν εσενα ή εμενα θα παρουν καποιον πολυ καλο που να αξιζει που υπο αλλες συνθηκες θα επαιρνε 2000 ευρω και βαλε εγω οταν δουλευα  ειχα φτασει να παιρνω και 70 ευρω μεροκαματο σε ενα βραδυ μαζι με τα tips + 150 σε catering να στησεις το μαγαζι απο την αρχη στην αυλη του πελατη ολα αυτα το 2006-2008 Επισης εχω δουλεψει σε φροντιστηριο σαν καθηγητης πληροφορικης.

Καλα του τα πες......

Ακους εκει ο ψευταρας να εχει το θρασος να σε λεει ανεπαγγελτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Α εισαι ψευτης τυπε....

Εργαστηκε ως σερβιτορος και του βγηκε η μεση να μεταφερει τα νερα σε γυφτους

Σε πληροφορω ενας γυφτος εχει μεγαλυτερη ζωη και εμπειρια απο σενα... εχει παντρευτει εχει δικο του αμαξι εχει κανει οικογενεια ... κανει εμποριο δεν παιρνει επιδοματα και παει και τα δινει σε γκατζετακια.

Εσυ που ειρωνευεσαι και εισαι και βλακας τι σκατα εχεις κανει? φτιαχνεις κλωνους να στην πεφτουν ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε πληροφορω ενας γυφτος εχει μεγαλυτερη ζωη και εμπειρια απο σενα... εχει παντρευτει εχει δικο του αμαξι εχει κανει οικογενεια ... κανει εμποριο δεν παιρνει επιδοματα και παει και τα δινει σε γκατζετακια.

Εσυ που ειρωνευεσαι και εισαι και βλακας τι σκατα εχεις κανει? φτιαχνεις κλωνους να στην πεφτουν ?
Τρωω τα λεφτα της μαμας μου ρε !!!!!

Ξερεις τι κουραστικο ειναι αυτο ?

Για δοκιμασε το κι εσυ αν μπορεις

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Αφου υπαρχουν τετοιες αγγελιες στην χρυση ευκαιρια και οταν δουλευα εγω ειχα φτασει να παιρνω και 70 ευρω μεροκαματο σε ενα βραδυ μαζι με τα tips + 150 σε catering να στησεις το μαγαζι απο την αρχη στην αυλη του πελατη. Επισης εχω δουλεψει σε φροντιστηριο σαν καθηγητης πληροφορικης.

Κακο δεν ειναι να μην εχεις δουλεψει. Ολοι απο καπου ξεκινανε. Οταν το παιζεις γνωστης ομως των εργασιακων δεδομενων και ποσταρεις πραγματα οπως εκεινο(επικο post βασικα) και τα παιρνεις στα σοβαρα επιμενοντας κιολας προσπαθωντας να βγαλεις μαλακες ολους τους αλλους που σε δουλευανε, μπορει ο καθενας να υποθεσει οτι και εγω :grin:
Το οποιο ξαναλεω οτι δεν ειναι κακο  :grin:
Αρκει να μην κρινεις τον καθε axaxouxa μετα οτι μιλαει χωρις να ξερει  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κακο δεν ειναι να μην εχεις δουλεψει. Ολοι απο καπου ξεκινανε. Οταν το παιζεις γνωστης ομως των εργασιακων δεδομενων και ποσταρεις πραγματα οπως εκεινο(επικο post βασικα) και τα παιρνεις στα σοβαρα επιμενοντας κιολας προσπαθωντας να βγαλεις μαλακες ολους τους αλλους που σε δουλευανε, μπορει ο καθενας να υποθεσει οτι και εγω :grin:
Το οποιο ξαναλεω οτι δεν ειναι κακο  :grin:
Αρκει να μην κρινεις τον καθε axaxouxa μετα οτι μιλαει χωρις να ξερει  ;)

Εσυ που εχεις δουλεψει για πες μας βαζω στοιχημα δεν εχεις κανει ουτε τις μισες δουλειες που εχω εγω κανει και θεωρουμε και απειρος ακομη.

Εμενα με απασχολει να μην με κοροιδευουν σωστα ατομα που ειναι αξιοπιστα... τωρα αν κοροιδευει ο καθε βλαμμενος που θεωρει οτι πρεπει να επιστρεψουμε στην δραχμη λιγο με ενδιαφερει... η κοινωνια παντα ετρεφε και παντα θα τρεφει ανωμαλους. Δυστυχως δεν μπορουμε να απαλαγουμε ευκολα απο αυτους μεχρι να κανουν μια σοβαρη μαλακια.

Αν με κραξει καποιο σοβαρο ατομο να εισαι σιγουρος οτι θα καλμαρω λιγο να δω τι λεει... αλλα απο βλαμμενους δεν πτοουμαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποιοι με κραζουν? ο σουπερ ποντικας ο νατσο και η εριναλ? αυτοι ειναι αριστερα φασισταρια και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.... μονο να ειρωνευονται ξερουν ειδικα ο νατσος ειχε πει μακαρι να ημουν ΠΑΠΕΙ να ετρωγα ξυλο απο αναρχικους αλητες και η εριναλ λεει ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ χαχαχαχαχ και αυτος σου λεει για βια και σπασιμο κεφαλιου στο παπει απο αριστερους τραμπουκους.

Οι αλλοι που κραζουν ποιοι ειναι? ο zatoichi? που εχει υπογραφη οτι οι γκομενες του ειναι οι πουτανες του 20αρικου? για πες ποιος με κραζει εναν ΣΟΒΑΡΟ θελω ΕΝΑΝ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποιοι με κραζουν? ο σουπερ ποντικας ο νατσο και η εριναλ? αυτοι ειναι αριστερα φασισταρια και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.... μονο να ειρωνευονται ξερουν ειδικα ο νατσος ειχε πει μακαρι να ημουν ΠΑΠΕΙ να ετρωγα ξυλο απο αναρχικους αλητες και η εριναλ λεει ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ χαχαχαχαχ και αυτος σου λεει για βια και σπασιμο κεφαλιου στο παπει απο αριστερους τραμπουκους.

Οι αλλοι που κραζουν ποιοι ειναι? ο zatoichi? που εχει υπογραφη οτι οι γκομενες του ειναι οι πουτανες του 20αρικου? για πες ποιος με κραζει εναν ΣΟΒΑΡΟ θελω ΕΝΑΝ.
Οι σοβαροι δεν ασχολουνται με μαλακες εκτος κι αν θελουν απλα να περασουν την ωρα τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι σοβαροι δεν ασχολουνται με μαλακες εκτος κι αν θελουν απλα να περασουν την ωρα τους

Και ομως ο λοπεζ που πλεον εχω καταλαβει πως ειναι σοβαρος και εκανα μεγιστη μαλακια παλιοτερα που σε υποστηριζα μια χαρα ασχολειται μαζι σου και σε ξεφτιλιζει καθημερινα επειδη εισαι ηλιθιος και δεν παιρνεις πουλο απο εδω μεσα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σε δουλεύουν Μπολντ δε σε κράζουν, επειδή έχεις άποψη επί παντός επιστητού χωρίς καμία γνώση.Λογικό ειναι και λίγα σου λένε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σε δουλεύουν Μπολντ δε σε κράζουν, επειδή έχεις άποψη επί παντός επιστητού χωρίς καμία γνώση.Λογικό ειναι και λίγα σου λένε.

Αποψη εχω μονο για αυτα που ξερω. Λαθος εχεις καταλαβει. Λιγα μου λενε επειδη δεν εχουν να πουν περισσοτερα δεν μου κανουν χαρη.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Εσυ που εχεις δουλεψει για πες μας βαζω στοιχημα δεν εχεις κανει ουτε τις μισες δουλειες που εχω εγω κανει και θεωρουμε και απειρος ακομη.

Εμενα με απασχολει να μην με κοροιδευουν σωστα ατομα που ειναι αξιοπιστα... τωρα αν κοροιδευει ο καθε βλαμμενος που θεωρει οτι πρεπει να επιστρεψουμε στην δραχμη λιγο με ενδιαφερει... η κοινωνια παντα ετρεφε και παντα θα τρεφει ανωμαλους. Δυστυχως δεν μπορουμε να απαλαγουμε ευκολα απο αυτους μεχρι να κανουν μια σοβαρη μαλακια.

Τι να σου πω αγορακι μου?  :grin:
Με ρωτησες κατι χτες. Σου απαντησα. Το οτι δεν συμφωνεις με την αποψη μου, ειναι σεβαστο και ειναι δικαιωμα σου. Αρκει να μπορεις και να επιχειρηματολογησεις  ;)
Το οτι την εκανες με ελαφρα μολις σου ζητησα να επιχειρηματολογησεις με δικα σου λογακια, σιγουρα κατι δειχνει.
Το πρωι μας ειπες οτι αφου τα λενε ...ολοι οι οικονομολογοι τι συζηταμε? Το οτι μπορω και γω ανετα να σου βρω ενα σωρο οικονομολογους οι οποιοι εχουν πει εδω και καιρο οτι μια λυση για την ελλαδα και την ιταλια θα ηταν η δραχμη και η λιρεττα, ειναι το μονο ευκολο.
Γεματο το διαδικτυο απο αποψεις οικονομολογων.

Δικο σου μυαλουδακι εχεις? Εσυ γιατι εισαι κατα της δραχμης πχ? Ξερεις? Αν ξερεις, να σε ακουσουμε. ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΑΚΙΑ παντα. Αν μπορεις να το κανεις, μπραβο σου. Δεν θα συμφωνουμε αλλα τουλαχιστον θα μπορουμε να συζηταμε.

Την τρελλιτσα του στυλ 'δεν ασχολουμαι με τον καθε βλαμμενο που λεει αυτο και κεινο' μπορω να την κανω και γω και να μην ασχολουμαι με τον 'μιστερ μαλακα' του site.
Ολοι θα καταλαβουν.
Προσπαθω να συζητησω και να σε ακουσω ομως. Αρκει να μπορεις να κουβεντιασεις. Και ας διαφωνουμε.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι να σου πω αγορακι μου?  :grin:
Με ρωτησες κατι χτες. Σου απαντησα. Το οτι δεν συμφωνεις με την αποψη μου, ειναι σεβαστο και ειναι δικαιωμα σου. Αρκει να μπορεις και να επιχειρηματολογησεις  ;)
Το οτι την εκανες με ελαφρα μολις σου ζητησα να επιχειρηματολογησεις με δικα σου λογακια, σιγουρα κατι δειχνει.
Το πρωι μας ειπες οτι αφου τα λενε ...ολοι οι οικονομολογοι τι συζηταμε? Το οτι μπορω και γω ανετα να σου βρω ενα σωρο οικονομολογους οι οποιοι εχουν πει εδω και καιρο οτι μια λυση για την ελλαδα και την ιταλια θα ηταν η δραχμη και η λιρεττα, ειναι το μονο ευκολο.
Γεματο το διαδικτυο απο αποψεις οικονομολογων.

Δικο σου μυαλουδακι εχεις? Εσυ γιατι εισαι κατα της δραχμης πχ? Ξερεις? Αν ξερεις, να σε ακουσουμε. ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΑΚΙΑ παντα. Αν μπορεις να το κανεις, μπραβο σου. Δεν θα συμφωνουμε αλλα τουλαχιστον θα μπορουμε να συζηταμε.

Την τρελλιτσα του στυλ 'δεν ασχολουμαι με τον καθε βλαμμενο που λεει αυτο και κεινο' μπορω να την κανω και γω και να μην ασχολουμαι με τον 'μιστερ μαλακα' του site.
Ολοι θα καταλαβουν.
Προσπαθω να συζητησω και να σε ακουσω ομως. Αρκει να μπορεις να κουβεντιασεις. Και ας διαφωνουμε.  :grin:
Αλλο ρωτησα. Που εχεις δουλεψει εσυ. Θα απαντησεις ή θα κανεις υπεκφυγες που κανουν ολοι οι αριστεροι φασιστες? Οικονομολογος δεν ειμαι δεν μπορω να επιχειρηματολογησω... μονο αν εισαι ηλιθιος το κανεις.

Τα υπολοιπα τα εχουν πει οι οικονομολογοι.... δεν θα γινω γραφικος με το να τα επαναλαβω. Απλο?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αποψη εχω μονο για αυτα που ξερω. Λαθος εχεις καταλαβει. Λιγα μου λενε επειδη δεν εχουν να πουν περισσοτερα δεν μου κανουν χαρη.
Σε γενικές γραμμές σε βρίσκω καλό και ήσυχο παιδάκι αλλά μη μιλάς για όλα ρε πούστη μου ιδίως για δουλειές,σχέσεις με γυναίκες,οικονομικά κλπ. Απλά μάθε να το βουλώνεις που και που δεν ειναι κακό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom