gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μαν τι λες να ιδρυσουμε κομμα με αρχηγο το τζιμυ
πανουσης για πρωθυπουργος![]()
μαν τι λες να ιδρυσουμε κομμα με αρχηγο το τζιμυ
πανουσης για πρωθυπουργος![]()
μηπως να βαλουμε για σημα τον βατραχο
Εσυ ο εξυπνος (ο θεος να σε κανειΟλο μαλακιες γραφεις εδω μεσα ελεος...
Μα ειναι δυνατον 41 χρονων να ζει με την μανα του ακομα και να δινει συμβουλες με κεφαλαια κοκκινα γραμματα οχι δανεια οχι καρτες και να μην τον έχουν μπαναρει ακομα?
Εσυ ο εξυπνος (ο θεος να σε κανει) γιατι διαβαζεις τις μαλακιες που γραφω και το κυριοτερο γιατι χαλιεσαι με αυτες ?
Εγω θα διασκεδαζα με τις μαλακιες που γραφει ο καθενας και θα γελουσα με την ψυχη μου....
Την ειπες κι εσύ πάλι λές και ο φραγκάτος ειναι ντε-φακτο ιδιοφυία. Αποκλείεται να ειναι κρετίνος! Αλλά τι λέω, αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει και δεν έχουμε συμφωνήσει.Αυτο δεν γινοταν να μην το διαβασει καποιος το εβαλες με κεφαλαια και κοκκινα νομιζοντας οτι ειναι εξυπναδα.... τοσος κοσμος παιρνει δανεια ο αχαχουχας ο μαγκας γλιτωσε.![]()
![]()
Μα ειναι δυνατον 41 χρονων να ζει με την μανα του ακομα και να δινει συμβουλες με κεφαλαια κοκκινα γραμματα οχι δανεια οχι καρτες και να μην τον έχουν μπαναρει ακομα?
Αφου δεν μου την επεφτε καμια ειπα να μου την πεσω εγωΕδω εκανε θηλυκο κλωνο και την επεφτε στον εαυτο του ο βλακας.
Την ειπες κι εσύ πάλι λές και ο φραγκάτος ειναι ντε-φακτο ιδιοφυία. Αποκλείεται να ειναι κρετίνος! Αλλά τι λέω, αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει και δεν έχουμε συμφωνήσει.![]()
Αμα σε ταιζει η μαμα γιατι να παρεις δανειο ρε συ ?Οταν θες λεφτα θα παρεις δανειο απλο?
εκτος και αμα σε ταιζει η μαμα μεχρι τα 45.
Αμα σε ταιζει η μαμα γιατι να παρεις δανειο ρε συ ?
ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι ?
Και γιατι να ρισκαρει ρε εξυπνε τετοια εποχη να παρει δανειο ?Οταν θες λεφτα θα παρεις δανειο απλο? Και απλα θα το αποπληρωσεις με τα κερδη σου αν βγαλεις αν οχι εχεις προβλημα.... εκτος και αμα σε ταιζει η μαμα μεχρι τα 45.
Κι εσυ πανηλιθιος χαιρω πολυ !!!!!!!Εισαι ηλιθιος τελος.
Ο αχαχουχας ειναι ΙΔΕΑ ρε και οι ιδεες δεν μπαναρονται![]()
Αφου δεν μου την επεφτε καμια ειπα να μου την πεσω εγω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κακο ειναι δηλαδη ?
Σε εσενα την επεσα και χαλιεσαι ? Μην φοβασαι σε ανδρες δεν την πεφτω![]()
Αμα γιαυτο σου λεω κι μου την επεσα !!!!Ποια να στην πεσει ρε? αφου εισαι βλακας με δουλευεις τωρα?
μ αρεσει που καθεσαι και συμβουλευεις εδω μεσα δεν εχεις παντρευτει ποτε... γκομενα δεν εχεις κατα τα αλλα εισαι ολο συμβουλες...