Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αντιμετωπιζονται με λυσεις της τρομοκρατιας την οποια ολοι οι "αριστεροι" κατα βαθος υποστηριζουν μιας και δεν πιστευουν ουτε σε πατριδες ουτε σε ιστοριες ουτε σε θρησκειες ουτε πουθενα.... η επανασταση του 1821 για αυτους ηταν ταξικη. 

Οσο για το περιστατικο που εγινε στο ΠΑΠΕΙ θα πρεπει να σε ενημερωσω οτι τετοια σκηνικα
ειμαι ετοιμος να τα αντιμετωπισω με την καταλληλη εκπαιδευση που έχω τοσα χρονια στις πολεμικες τεχνες.  ;)

Φερτον τον "μαγκα" με το γκλοπ να δουμε ποσο μεγαλη ειναι η μαγκια του απεναντι σε καποιον που ειναι εκπαιδευμενος και οχι σε παιδια αβοηθητα και αγυμναστα.

μισό λεπτό για να συνεννοηθούμε μην σας πάρει ο διάολος εδώ μέσα.

είναι δικαίωμα όποιου θέλει να πιστεύει οτι η επανάσταση του 21 ήταν ταξική ή να μην πιστεύει σε θρησκείες ή να πιστεύει στον συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης. και εγώ μπορεί να τα πιστεύω αυτά.

τι σχέση έχει αυτό με τραμπουκισμό από όπου και αν προέρχεται μέσα στο πανεπιστήμιο ενάντια σε κάποια νόμιμη φοιτητική οργάνωση που διοργανώνει ένα φεστιβάλ με όποιο τρόπο/αισθητική/ιδεολογία αυτή επιθυμεί?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
παντα τοσους πιρφορους ειχε το φορουμ ή εγω εχω ορεξη να κλαψομουνιασω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μισό λεπτό για να συνεννοηθούμε μην σας πάρει ο διάολος εδώ μέσα.

είναι δικαίωμα όποιου θέλει να πιστεύει οτι η επανάσταση του 21 ήταν ταξική ή να μην πιστεύει σε θρησκείες ή να πιστεύει στον συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης. και εγώ μπορεί να τα πιστεύω αυτά.

Οχι. Εσενα θα παρει ο διαολος αμα βγεις και τα πεις πουθενα εξω αυτα εκτος απο το φορουμ και υπαρχουν ατομα που εχουν μοχθησει για την χωρα και εχουν προσφερει τις υπηρεσιες τους... γιατι το 96 εσυ καθοσουν σπιτακι σου και το 1821 δεν υπηρχες καν. Δεν υπαρχιε ταξικη επανασταση ουτε συνωστισμος για καποιον που στεκει καλα στα μυαλα του και δεν ειναι ανιστορητος αυτο θα το ξεκαθαρισουμε πριν δεχθω να κανω συζητηση μαζι σου .

Την Αμερικη της βγαζω το καπελο στο οτι δεν αφηνει κανεναν να εχει μαλακισμενες πεποιθησεις και να μπορει να τις εκφραζει επισημα οτι τις πιστευει πχ να ειναι κομμουνιστης και να μπει στην χωρα. Για αυτο εχουν κρατος και οχι μπουρδελο. Μπορουν μονο να την κτυπησουν με ενεργειες οπως αυτην στη Βοστωνη να υποκρινεται καποιος 19 χρονια και ξαφνικα να τους την σκασει.

Διαφορετικα δεν μπορουμε να συζητησουμε  ;)

Οσο για τους "τραμπουκους" του ΠΑΠΕΙ δεν επεσαν σε καταλληλα ατομα. Την πληρωσαν παιδια που δεν ηξεραν πως να υπερασπιστουν τον εαυτο τους με τα χερια τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ειναι μεγιστη ντροπη να υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι η επανασταση του 1821 ειναι ταξικη και η πλακα ειναι πως λες σε μενα οτι θα με παρει ο διαολος και αυθαδιαζεις.... δυστυχως οι ελληνες δεν ξερουμε τι σημαινει νομος.

Οταν ο νομος ισχυει πρεπει να το βουλωνεις και να υπακους.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εννοείται.
Ο φπ λέει πως  τα πανεπιστήμια είναι μόνο για μάθημα κι έρευνα..

ποιός είναι ο φπ?

τα πανεπιστήμια είναι για μάθημα και έρευνα.

παράλληλα μπορεί σε αυτά να υπάρχει πολιτική δραστηριότητα, νεολαίες κομμάτων, ιδεολογικές ζυμώσεις, πολιτικές συζητήσεις, αλλά με τρόπο που δεν θα επηρεάζει την κυρίως εκπαιδευτική δραστηριότητα και δεν θα υποβαθμίζει το ίδρυμα. όπως γίνεται στην Ευρώπη και όχι σε βαλκανικές χώρες τύπου Ελλάδα.

δεν θα το κάνει το πανεπιστήμιο μουνί καπέλλο να στο πω ελληνικά στην δημοτική όπως τα κάνατε οι "αριστεροί" την δεκαετία του 70 ξεφτιλίζοντας άλλη μία δημόσια υποδομή της χώρας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε αντε και γαμησου, τσολι
Με ξερεις?
Πώς βγαζεις συμπερασμα ποιος ειμαι, και τι κανω, και αν πειναω, και αν εχω ορεξη να κλεψω το οτιδηποτε απο τον οποιονδηποτε?
Κατι τετοια μυαλα σαν εσενα εχουν φερει το συστημα στη σαπιλα που βρισκεται σημερα

Ασε τωρα ποιος την εχει φερει την σαπιλα και τα εχουμε δει αυτα και απο κατι κυριες Νασιουτζικ
και τα χαιδεμενα τους απο τα βορεια και τις χλιδες...
Δεν περιμενω να με σωσουν οι κομμουνιστες αμα εβγαιναν θα επαιρνα λιγοτερα απο 586 το μηνα
να εισαι σιγουρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom