Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κανονικα αν εχεις αρχιδια με αυτους θα επρεπε να τα βαλεις γιατι ο απλος δαπιτης ειναι ενα παιδακι που τρεχει στα κλαμπακια και τις κοινωνικες συναναστροφες δεν παιζει ουτε με μολοτωφ ουτε με τσεκουρια και εσυ ή ο φιλος σου ο θερμοαιμος κομμουνιστης παει και δερνει αυτον με το γκλοπ αυτο δεν ειναι μαγκια οπως καταλαβαινεις... γιατι δεν παει ενας αριστερος ή αναρχικος να τα βαλει με εναν απο αυτους που φερνει η ΔΑΠ την επομενη μερα στο πανεπιστημιο για πες μου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κανεις λαθος.Δεν μαξιμαλισαν οι τυποι που τις βρεξαν στους ΔΑΠιτες.Απλα,επειδη εδω ειναι Βαλκανια και αμα καψεις σημαια σε πανε εισαγγελεα ειπαν να εξισσοροπησουν την κατασταση.Ευχαριστω πρεπει να τους πεις,εφοσον σε ενδιαφερει να κρατηθουν τα μποσικα δηλαδη.

Αλλιως ειπαμε,εδω ειναι Βαλκανια.
θα προτιμούσα να σας δώσουν το δικαίωμα να κάψετε την σημαία αν έτσι αισθάνεσθε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο μόνος ακομπλεξάριστος άνθρωπος που έχω δει να υπάρχει είναι ο jaygatsby

:dancing:
και ο γουλφακης μαν δεν εχει κομπλεξ....ολο με τραβελια συναναστρεφεται αν και ειναι αρσενικο 100 % ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• Berlin,_Mai-Unruhen.jpg
    Berlin,_Mai-Unruhen.jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 11
  • blutmai.jpg
    blutmai.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 6

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αλλο ενα παραδειγμα,jaygatsby.

Ο νοων νοειτω.

Ποιος νοων νοειτω? σου λεω οτι παιδι που κτυπηθηκε απο αυτους που κτυπηθηκε δεν ηταν μελος καμιας παραταξης. Και το ξερω επειδη ειναι γνωστος με εναν φιλο μου. Δεν σπουδαζα στο ΠΑΠΕΙ εγω τυχαια το εμαθα και συνεχιζεις και σου λεω εχεις αδικο.

Πως τις εφαγε το παιδι ξερεις? δεν ξερεις. Κατα τα αλλα γραφεις και εσυ και ο αλλος που μπηκε να γραψει την εξυπναδα του οτι καλα τις εφαγαν οι δαπιτες αμ δεν τις εφαγαν οι δαπιτες... οι αντιστοιχοι της δαπ σαν αυτους που φερνει η ΕΑΑΚ στα πανεπιστημια εχεις δει τι νταμαρια ειναι? ο χειροτερος κανει πυγμαχια 5-6 χρονια και δουλευει νυχτα και πορτες κτλπ. Γιατι δεν παει ενας να τα βαλει με αυτους? αυτο σε ρωταω και αποφευγεις να απαντησεις επειδη δεν μπορεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εδώ.

Συνημμένα

• Image1-d8febea646.jpg
    Image1-d8febea646.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Berlin,_Blutmai,_Straßenbarrikade.jpg
    Berlin,_Blutmai,_Straßenbarrikade.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 8

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
έχω μια αδυναμία στις φωτογραφίες εποχής από την αγαπημένη μου (και παρεξηγημένη) Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Eigentum verpflichtet.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Ποιος νοων νοειτω? σου λεω οτι παιδι που κτυπηθηκε απο αυτους που κτυπηθηκε δεν ηταν μελος καμιας παραταξης. Και το ξερω επειδη ειναι γνωστος με εναν φιλο μου. Δεν σπουδαζα στο ΠΑΠΕΙ εγω τυχαια το εμαθα και συνεχιζεις και σου λεω εχεις αδικο.

Πως τις εφαγε το παιδι ξερεις? δεν ξερεις. Κατα τα αλλα γραφεις και εσυ και ο αλλος που μπηκε να γραψει την εξυπναδα του οτι καλα τις εφαγαν οι δαπιτες αμ δεν τις εφαγαν οι δαπιτες... οι αντιστοιχοι της δαπ σαν αυτους που φερνει η ΕΑΑΚ στα πανεπιστημια εχεις δει τι νταμαρια ειναι? ο χειροτερος κανει πυγμαχια 5-6 χρονια. Γιατι δεν παει ενας να τα βαλει με αυτους? αυτο σε ρωταω και αποφευγεις να απαντησεις επειδη δεν μπορεις.

Δηλαδή ο καημός σας είναι το ποιός τις "έφαγε" και όχι το γεγονός της αυτής καθαυτής βιαιοπραγίας;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πριν υποστηριξετε κατι να ξερετε τι υποστηριζετε βγαινει ο αλλος και μου υποστηριζει δηλαδη αυτον που ηρθε με γκλοπ να κτυπησει ενα παιδι που δεν εχει σχεση με αυτα "Καλα εγιναν ολα αυτα που εγιναν το ιδιο σοκ χρειαζονται και οι μπολντηδες"

Αν εχεις αρχιδια πας να τα βαλεις με τους αντιστοιχους της ΔΑΠ που ερχονται στα πανεπιστημια για αυτο το λογο ολοι το ξερουμε αυτο και το εχουμε δει. Με αυτους δεν τα βαζεις ευκολα ομως αν δεν εχεις 5-6 καδρονια γιατι ξερεις οτι αμα σε παρει το μπουκετο σε ξαπλωσε. Πας στον αβοηθητο το φοιτητη που ηρθε στη σχολη να μαθει 4-5 πραγματα.Δεν ειναι μαγκια αυτο ουτε επανασταση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δηλαδή ο καημός σας είναι το ποιός τις "έφαγε" και όχι το γεγονός της αυτής καθαυτής βιαιοπραγίας;

Ναι ρε φιλε οταν τις τρωνε ατομα που δεν φταινε σε τιποτα με χαλαει... και οποιος ειναι νορμαλ στο μυαλο τον χαλαει και αυτον. Αν θες να παιξεις ξυλο να πας να την πεσεις στον φουσκωτο που ηρθε στην σχολη οχι στον απλο το φοιτητη που μπηκε αν θελεις και στην παραταξη για την παρεα τις γνωριμιες και κανα γκομενακι που του γυαλισε. Εσυ πιστευεις δηλαδη οτι το 60-70% των ατομων που γραφονται σε παραταξη μπηκανε επειδη ξερουν τις ιδεολογιες και οχι επειδη ειδαν πλειοψηφια και παρεα και παρτυ και μπουζουκια κτλπ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αυτός ο πληθυντικός σου πραγματικά βγάζει μία ξενέρα και κρυάδα, γαμώ τους transexual και τους crossdressers μου γαμώ.

και θυμίζεις και bakalhs.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Αν εχεις αρχιδια πας να τα βαλεις με τους αντιστοιχους της ΔΑΠ που ερχονται στα πανεπιστημια για αυτο το λογο ολοι το ξερουμε αυτο και το εχουμε δει. Με αυτους δεν τα βαζεις ευκολα ομως αν δεν εχεις 5-6 καδρονια γιατι ξερεις οτι αμα σε παρει το μπουκετο σε ξαπλωσε. Πας στον αβοηθητο το φοιτητη που ηρθε στη σχολη να μαθει 4-5 πραγματα.Δεν ειναι μαγκια αυτο ουτε επανασταση

Δεν σας παρεξηγώ. Είστε ακόμα νεαρός και δεν έχετε κατανοήσει την σημασία του "κάκαλα".

Ρωτήστε τον Τζίτζιφρίτση να σας πεί τι είχε σχολιάσει επί του θέματος ο Ριχτόφεν. Αυτός όντως είχε "κάκαλα".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
αυτός ο πληθυντικός σου πραγματικά βγάζει μία ξενέρα και κρυάδα, γαμώ τους transexual και τους crossdressers μου γαμώ.

και θυμίζεις και bakalhs.

Μπρρρρρρ.... Αναρίγησα.... Ζόρικο μου αγόρι εσείς.  :boobies:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Ναι ρε φιλε οταν τις τρωνε ατομα που δεν φταινε σε τιποτα με χαλαει... και οποιος ειναι νορμαλ στο μυαλο τον χαλαει και αυτον. Αν θες να παιξεις ξυλο να πας να την πεσεις στον φουσκωτο που ηρθε στην σχολη οχι στον απλο το φοιτητη που μπηκε αν θελεις και στην παραταξη για την παρεα τις γνωριμιες και κανα γκομενακι που του γυαλισε. Εσυ πιστευεις δηλαδη οτι το 60-70% των ατομων που γραφονται σε παραταξη μπηκανε επειδη ξερουν τις ιδεολογιες και οχι επειδη ειδαν πλειοψηφια και παρεα και παρτυ και μπουζουκια κτλπ.

Και πάλι μπερδέυετε τα "καρύδια". Αυτή την φορά με το καούμποϊλίκι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Στα ελεγα σημερα το απογευμα με τους πληθυντικους ή δεν στα ελεγα?

Νομίζω ότι το συζητήσαμε ενδελεχώς αυτό το θεμα. Θα είναι όχι μόνον κουραστικό, αλλά και άσκοπο το να επανέλθουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom