Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Ρε αντε και γαμησου, τσολι
Με ξερεις?
Πώς βγαζεις συμπερασμα ποιος ειμαι, και τι κανω, και αν πειναω, και αν εχω ορεξη να κλεψω το οτιδηποτε απο τον οποιονδηποτε?
Κατι τετοια μυαλα σαν εσενα εχουν φερει το συστημα στη σαπιλα που βρισκεται σημερα

Ζούμε μεγάλες στιγμές.
Ο μπόλντης κατάφερε να τσαντίσει κάποιον..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ζούμε μεγάλες στιγμές.
Ο μπόλντης κατάφερε να τσαντίσει κάποιον..

Αν υπαρχει κατι πιο ελεεινο απο τους Τσοχατζοπουλους, ειναι οι μικροι, δεξιοι θαυμαστες τους

Επισκέπτης
Αν υπαρχει κατι πιο ελεεινο απο τους Τσοχατζοπουλους, ειναι οι μικροι, δεξιοι θαυμαστες τους

Μπααααααααα
Μάλλον οι ηλικιωμένοι που έχουν ευνοηθεί τόσα χρόνια απ' τους Τσοχατζόπουλους και τώρα κουνάνε το δάχτυλο της ηθικής είναι πιο ελεεινοί.
Οι μικροί έχουν πλέον να φάνε πούτσα για να μάθουν..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Μπααααααααα
Μάλλον οι ηλικιωμένοι που έχουν ευνοηθεί τόσα χρόνια απ' τους Τσοχατζόπουλους και τώρα κουνάνε το δάχτυλο της ηθικής είναι πιο ελεεινοί.
Οι μικροί έχουν πλέον να φάνε πούτσα για να μάθουν..

Επιμενω...
Οι boldemort αυτου του κοσμου αντιμετωπιζονται μονο με λυσεις-σοκ
Πχ λυσεις τυπου φεστιβαλ ΔΑΠ-Παπει (αν με νοεις  ;))

Επισκέπτης
Επιμενω...
Τσεκαρε διαλογο για να αντιληφθεις το μεγεθος της ΜΑΛΑΚΙΑΣ των Μπολντηδων...

Επισκέπτης
Επιμενω...

Αυτά τα' χουμε πει.
Το θέμα είναι πως όπως και να' χει οι βοσκοί τους τους πάνε σαν τα γαλιά με το καλάμι..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
τι κάνατε εκεί, δείρατε?

Δυστυχως δεν ημουν απ' αυτους που εδειραν, ουτε καν απο τους θεατες του show...
Η ολη φαση ειναι πως οι ΔΑΠιτες ειχαν στησει PS3 και πινγκ-πονγκ, και (υποθετω) τσοντοπεριοδικα, μεχρι που μπηκαν μεσα κατι λουλουδια απο Μεσολογγιου μερια, και τα κανανε ολα πουτανα
Δερνοντας ανεξαιρετως αντρες, γυναικες, μεγαλους, μικρους, περαστικους...
Γενικως, οποιονδηποτε δεν ηξεραν φατσικα, ή οποιονδηποτε ειχε την οποιαδηποτε επαφη με το "Φεστιβαλ ΔΑΠ"- ή εστω με το ευρυτερο χωρικο πλαίσιό του (διαδρομους, σκαλες...)

Ε, την πληρωσαν και καποιοι αθωοι, αλλα νομιζω πως αξιζε τον κοπο.

Ηταν η σημαντικοτερη αισθητικη παρεμβαση στο ΠΑΠΕΙ, μετα απο μια συναυλια Πασχαλιδη που ειχε κανει η ΚΝΕ πριν 7-8 χρονια

Επισκέπτης
Λυσεις σοκ λεει ο αλλος...Ενταξει,δε λεω,σοκ.

Τι ειδους σοκ δηλαδη ειναι ικανο να ξυπνησει τους μπολντηδες?Εδω σε θελω...

Να ξυπνήσουν??
Πλάκα με κάνεις φιλαράκι??
Του λέει ο άλλος, δεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα, σ' έχω για τ' αρχίδια μου, αλλά αν κι εφόσον κάποια στιγμή με γλείψεις όσο έγλειψα κι εγώ τους προηγούμενους ίσως και να έχουμε κοινά συμφέροντα κι ο ιμπλόγιαμπλ του απαντάει φουν φορ θοτ, εσύ ειλικρινά τώρα, βλέπεις περιθώριο αφύπνισης??

Επισκέπτης
Να ξυπνήσουν??
Πλάκα με κάνεις φιλαράκι??
Του λέει ο άλλος, δεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα, σ' έχω για τ' αρχίδια μου, αλλά αν κι εφόσον κάποια στιγμή με γλείψεις όσο έγλειψα κι εγώ τους προηγούμενους ίσως και να έχουμε κοινά συμφέροντα κι ο ιμπλόγιαμπλ του απαντάει φουν φορ θοτ, εσύ ειλικρινά τώρα, βλέπεις περιθώριο αφύπνισης??
Oχι.

Και εγω τα εχασα χθες με το food for thought,ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ο αλλος δεν επαιρνε χαμπαρι τιποτε.

Τι να πω?Αμα ερθει κανα '41 και παλι δυσκολο το βλεπω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η ολη φαση ειναι πως οι ΔΑΠιτες ειχαν στησει PS3 και πινγκ-πονγκ,
Ηταν η σημαντικοτερη αισθητικη παρεμβαση στο ΠΑΠΕΙ, μετα απο μια συναυλια Πασχαλιδη που ειχε κανει η ΚΝΕ πριν 7-8 χρονια

δηλαδή απαγορεύονται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα πινγκ πονγκ στα πανεπιστήμια και εσείς τα κάνετε γυαλιά καρφιά επειδή δεν τα γουστάρετε?

δεν το βρίσκεις αντιδημοκρατικό αυτό.

δεν νομίζεις οτι αυτό προβοκάρει την κοινωνία και οδηγεί ένα μέρος της κοινωνίας μας στο άλλο άκρο?

ή δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν γίνουν όλα μπάχαλο επειδή εσύ ή κάποιοι σαν εσένα είσθε ρεμάλια και τα γράφετε όλα?

κάποιοι άλλοι μπορεί να μην αισθάνονται έτσι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Επιμενω...
Πχ λυσεις τυπου φεστιβαλ ΔΑΠ-Παπει (αν με νοεις  ;))

Αντιμετωπιζονται με λυσεις της τρομοκρατιας την οποια ολοι οι "αριστεροι" κατα βαθος υποστηριζουν μιας και δεν πιστευουν ουτε σε πατριδες ουτε σε ιστοριες ουτε σε θρησκειες ουτε πουθενα.... η επανασταση του 1821 για αυτους ηταν ταξικη. 

Οσο για το περιστατικο που εγινε στο ΠΑΠΕΙ θα πρεπει να σε ενημερωσω οτι τετοια σκηνικα
ειμαι ετοιμος να τα αντιμετωπισω με την καταλληλη εκπαιδευση που έχω τοσα χρονια στις πολεμικες τεχνες.  ;)

Φερτον τον "μαγκα" με το γκλοπ να δουμε ποσο μεγαλη ειναι η μαγκια του απεναντι σε καποιον που ειναι εκπαιδευμενος και οχι σε παιδια αβοηθητα και αγυμναστα.

Επισκέπτης
δηλαδή απαγορεύονται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα πινγκ πονγκ στα πανεπιστήμια και εσείς τα κάνετε γυαλιά καρφιά επειδή δεν τα γουστάρετε?

Εννοείται.
Ο φπ λέει πως  τα πανεπιστήμια είναι μόνο για μάθημα κι έρευνα..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

δεν νομίζεις οτι αυτό προβοκάρει την κοινωνία και οδηγεί ένα μέρος της κοινωνίας μας στο άλλο άκρο?

ή δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν γίνουν όλα μπάχαλο επειδή εσύ ή κάποιοι σαν εσένα είσθε ρεμάλια και τα γράφετε όλα?

Εγω ειμαι και παραειμαι δημοκρατης οσον αφορα τους θεσμους
Δεν θελω, δηλαδη, ουτε ΚΚΣΕ, ουτε "πολιτιστικη επανασταση", ουτε πολιτιφυλακές κλπ κλπ
ΑΛΛΑ
Αυτο δεν σημαινει πως δεν απολαμβανω την υπαρξη μιας 17Ν, μιας Σεχτας, μιας εξαρχειωτικης πολιτικης αλητειας (ΟΚ, οι Μεσολογγιτες ειναι λιγακι στα ορια του "πολιτικου"...)
Ε, τελοσπαντων, οταν η βια δεν ειναι επισημη, κρατικη και οργανωμενη, δεν εχω προλημα.

Αν την ασκουσαν, πχ, οι φασιστες?
Θα ειχα προβλημα!
(Ποιος ειπε πως ειμαι αντικειμενικος?)

Επισκέπτης

Πλακα κανεις,ετσι?
28111_1363576023065_1641554006_837606_1206144_n.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom