Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ δηλαδη αμα εβλεπες καποιον να κραζει ολο τον κοσμο δεν θα τον εβλεπες καχυποπτα?

Τυπακια σαν τον kosamf ειναι οι μελλοντικοι Τσατσοπουλοι του συστηματος  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μερακλής ο Άκης...χτύπησε την πιτσιρίκα!Λευτεριά στον αγωνιστή Άκης!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το βρίσκετε και αυτό ύποπτο;

Αυτο οπως σου εχω ξαναπει το βρισκω ηλιθιοτητα. Και οποιον το κανει τον θεωρω βλαμενο

δεν γινεται να εισαι 50 χρονων και να μιλησεις σε εναν 25αρη στον πληθυντικο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγώ αν μπορούσα να παντρευτώ εκτός Ελλάδας θα παντρευόμουν στην Ευαγγελική εκκλησία του Kuehlungsborn της Βαλτικής, όπου βρέθηκα το Πάσχα του 2010.

Μία Αγία Τράπεζα αποτελούμενη από ένα τραπέζι, και από πάνω να κρέμεται ένας ξύλινος σταυρός.

Στασίδια και γυμνοί λευκοσοβαντισμένοι τοίχοι.

ευαγγελιστής είσαι? :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.427
Πόντοι
25.467
840]
[/color]Εσυ δηλαδη αμα εβλεπες καποιον να κραζει ολο τον κοσμο δεν θα τον εβλεπες καχυποπτα?

Τυπακια σαν τον kosamf ειναι οι μελλοντικοι Τσατσοπουλοι του συστηματος  :grin:

Ποτέ δεν σας είδα με καχυποψία. Μάλλον με  :coffee: (τέϊον) και συμπάθεια σας βλέπω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποτέ δεν σας είδα με καχυποψία. Μάλλον με  :coffee: (τέϊον) και συμπάθεια σας βλέπω.

Στο μεταξυ αρχιδια... αυτο δεν ισχυει γιατι ο πληθυντικος θελει να δειξει πως αυτος που σου μιλαει ετσι δεν γουσταρει οικειοτητες... αρα ειναι καχυποπτος απεναντι σου.

Ετσι μιλαει και μια βλαμενη φιλη μιας ξαδερφης μου .... εχουμε συναντηθει 4-5 φορες μου μιλαει στον πληθυντικο και ας ειναι ουτε 40αρα... αηδια απο ενα σημειο και μετα την βλεπω και κανω πως δεν την ειδα για να μη χρειαστει να τη χαιρετισω ακουσω τον πληθυντικο της 35αρας προς τον 26αρη και την βρισω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.427
Πόντοι
25.467
Έχει δίκιο ο μπόλντης για τον πληθυντικό.
Δεν κολλάει. Ο μπόλντης είναι ο special one..

Μεξικάνικο έδεσμα, συνουσιαστείτε.

Στο μεταξυ αρχιδια... αυτο δεν ισχυει γιατι ο πληθυντικος θελει να δειξει πως αυτος που σου μιλαει ετσι δεν γουσταρει οικειοτητες... αρα ειναι καχυποπτος απεναντι σου.

Δεν είναι έτσι. Και στους Λατρεία, Μεξικάνικο έδεσμα, Πετροσφήνα, Λούτσο, Διομήδη, Πουρέϊτζερ και άλλους, που έχω μεγάλη οικειότητα, στον πληθυντικό  τους απεθύνομαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν είναι έτσι. Και στους Λατρεία, Μεξικάνικο έδεσμα, Πετροσφήνα, Λούτσο, Διομήδη, Πουρέϊτζερ και άλλους, που έχω μεγάλη οικειότητα, στον πληθυντικό  τους απεθύνομαι.

Ετσι ειναι. Ο Πληθυντικος ευγενειας περα απο τον σεβασμο ...

Ο πληθυντικός ευγενείας αποτελεί απευθυντικό τρόπο συνομιλίας, που υφίσταται στην Eλληνική καθώς και σε άλλες γλώσσες, κύριος στόχος του οποίου είναι να καταδείξει ευγένεια, σεβασμό ή επιπλέον κοινωνική απόσταση και έλλειψη οικειότητας...............

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ετσι μιλαει και μια βλαμενη φιλη μιας ξαδερφης μου .... εχουμε συναντηθει 4-5 φορες μου μιλαει στον πληθυντικο και ας ειναι ουτε 40αρα... αηδια απο ενα σημειο και μετα την βλεπω και κανω πως δεν την ειδα για να μη χρειαστει να τη χαιρετισω ακουσω τον πληθυντικο της 35αρας προς τον 26αρη και την βρισω.

έχει στυλ :dancing:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.427
Πόντοι
25.467
Ετσι ειναι. Ο Πληθυντικος ευγενειας περα απο τον σεβασμο ...

Ο πληθυντικός ευγενείας αποτελεί απευθυντικό τρόπο συνομιλίας, που υφίσταται στην Eλληνική καθώς και σε άλλες γλώσσες, κύριος στόχος του οποίου είναι να καταδείξει ευγένεια, σεβασμό ή επιπλέον κοινωνική απόσταση και έλλειψη οικειότητας...............

Οπως ακριβώς το παραθέσατε. Με ήτα διαζευτικό.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οπως ακριβώς το παραθέσατε. Με ήτα διαζευτικό.

όλοι σχεδόν περάσαμε από αυτην την φάση, ο μόρτης βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν θεωρείται ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη, σε 2-3 χρονάκια που θ'αρχίσει να ακούει περισσότερες αποκρίσεις στον πληθυντικό θα καταλάβει ότι δεν είναι πια εικοσιλίγο :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
όλοι σχεδόν περάσαμε από αυτην την φάση, ο μόρτης βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν θεωρείται ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη, σε 2-3 χρονάκια που θ'αρχίσει να ακούει περισσότερες αποκρίσεις στον πληθυντικό θα καταλάβει ότι δεν είναι πια εικοσιλίγο :grin:

ΚΟιτα για μενα ατομο που μιλαει σε ολους στον πληθυντικο ακομη και αν αυτοι το εχουν καλεσει σπιτι τους να τον κερασουν ενα καφε ή οτιδηποτε μαλλον χάνει απο καπου λάδια αμα πω στον φιλο μου πχ γεια σας τι κανετε θα μου παιξει σφαλιαρα. Αμα θες να σεβαστεις καποιον υπαρχουν ενα εκατομυριο τροποι ... οχι με το να χρησιμοποιεις πληθυντικους.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΚΟιτα για μενα ατομο που μιλαει σε ολους στον πληθυντικο ακομη και αν αυτοι το εχουν καλεσει σπιτι τους να τον κερασουν ενα καφε ή οτιδηποτε μαλλον χάνει απο καπου λάδια αμα πω στον φιλο μου πχ γεια σας τι κανετε θα μου παιξει σφαλιαρα. Αμα θες να σεβαστεις καποιον υπαρχουν ενα εκατομυριο τροποι ... οχι με το να χρησιμοποιεις πληθυντικους.

σου το ξαναλέω ότι μάλλον το κάνει επειδή της δίνει στυλ, καλό ή κακό πάντως είναι δικό της χαρακτηριστικό

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γιατί το γράφετε αυτό;

Είστε σίγουρος ότι στις κατ΄ιδίαν συνομιλίες και συναντήσεις μας, συνεχίζω να τους απευθύνομαι στον πληθυντικό;

Δεν εχει νοημα αγορι μου ο πληθυντικος στο ιντερνετ καταλαβε το.
Τι νοημα εχει? σεβεσαι τα nicknames ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom