διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
εσύ πάντως… Όχιποιοί; θα απεργήσουν ανήμερα αργίας άρα θα μεταφερθεί κανονικά![]()
εσύ πάντως… Όχιποιοί; θα απεργήσουν ανήμερα αργίας άρα θα μεταφερθεί κανονικά![]()
Άσε σου λέω......πέρασα σούπερ.......... Τέτοιο μωρό,χρόνια είχα να πετύχω.......με ξέρεις..... Γουστάρω μοντελοκαταστάσεις...............ΖΗΤΩ!ΖΗΤΩ!ΖΗΤΩ!![]()
![]()
ωραιος χυστη,επρεπε να την ειχα παρει κι εγω μου φαινεται
Άσε τα κόλπα ρε...... Θα ανεβάσω νέα φωτό στον ρομαντισμό το ΣΚ,να δεις την πλάτη μου με την DKNY...... Είναι αυτή,πλάτη κλώνου?αν δεν έβαζες τόνους θα είχα μπει ήδη σε υποψίες ;)
εγώ αν μπορούσα να παντρευτώ εκτός Ελλάδας θα παντρευόμουν στην Ευαγγελική εκκλησία του Kuehlungsborn της Βαλτικής, όπου βρέθηκα το Πάσχα του 2010.
Μία Αγία Τράπεζα αποτελούμενη από ένα τραπέζι, και από πάνω να κρέμεται ένας ξύλινος σταυρός.
Στασίδια και γυμνοί λευκοσοβαντισμένοι τοίχοι.
Έλα μωρέ.
Καλό παλικάρι να' ναι και τ' άλλα τα βρίσκεις![]()
![]()
εγω ειμαι σιγουρος οτι της γλυφουν την βυζαρα της...θελει δεν θελει....![]()
![]()
εχει λιγο καραφλαοντως...παιζει ακομη Α εθνικη στα μιλφ.![]()
οταν σβηνουν τα φωτα,αρχιζει το πανυγηρι....θα ειναι γκομενα καμιας αρχιτζιβιτζιλους με τατουαζ και ξυρισμενο στα ακρα κεφαλι![]()
Δεν ξερω για τον συμβολισμο εγω σου λεω αμα ειχες τα φραγκα
και ηθελες να το κανεις εξω... ε δεν θα το εκανες? μην σε πουν βλαχομπαροκ?
χωρια που οι περισσοτεροι αμα αποκτησουν λεφτα θα κανουν αλλα μετα απο αυτα που μπορει να λενε τωρα
ειναι και αυτο ενα σοβαρο ενδεχομενο
Που θα το δεις και πως δωρεαν ?μετά πάω να δω ΔΩΡΕΑΝ IRON MAN3.....Avant Premiere!!!
....καλά εγώ GYM,γιατί μετά πάω να δω ΔΩΡΕΑΝ IRON MAN3.....Avant Premiere!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι δεν μεταφερεται τελικα.......η ζωή με έκανε ;)
τελικά πρωτομαγιά τι γίνεται θα είναι αργία ή όχι![]()
Εσυ αν ειχες την ευκαιρια να παντρευτεις στο Παρισι μεσα στη χλιδα δεν θα το εκανες δηλαδη ?
Βαζω στοιχημα παιζει να εκανες το ιδιο... ειδικα αν εισαι πεινασμενος + κραζεις.
Ο συνδυασμος ειναι υποπτος![]()
Εσείς όλα ύποπτα τα βλέπετε.
Να το προσέξετε.![]()
Παλι αρχισες την μαλακια με τον πληθυντικο?