axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Απο την συμπεριφορα του και τα γονιδια τουγια το σόι του από πού φαίνεται;![]()
Απο την συμπεριφορα του και τα γονιδια τουγια το σόι του από πού φαίνεται;![]()
Δεν ειμαι ο Χριστος να γυρναω και το αλλο μαγουλο ομωςMητσαρα επειδη οι αλλοι ειναι αγροικοι δεν σημαινει οτι πρεπει να πεσεις στο επιπεδο τους. ;)
Mητσαρα οσο βριζεις τοσο "ερεθιζεις" τους αλλους να σε πειραξουν περισσοτερο. ;)Δεν ειμαι ο Χριστος να γυρναω και το αλλο μαγουλο ομως![]()
Kαθυστερημενος εισαι εσυ και ολο σου το σοι παπαρα και αυτο φαινεται
Mητσαρα οσο βριζεις τοσο "ερεθιζεις" τους αλλους να σε πειραξουν περισσοτερο. ;)
Εμενα που μου εχεις πει ΠΑΡΑ πολλα βλεπεις οτι δεν σου κραταω κακια.![]()
γελανε ολοι μαζι σου ηλιθιε και συ καθεσαι ακομα εδω λες και δε τρεχει τιποτα. καθυστερημενος και μαζοχα.
Καλα σιγουρος ειμαι πως αμα οντως φυγει ο Μητσαρας απο το site, θα σου λειψει. Δεν θα εχεις καποιον να πειραζεις.τυπε η μονη του επαφη με ανθρωπους ειναι εδω. και με τη γρια δεν εχει πολλα πολλα τα τελευταια χρονια μη κολλησει εητζ.
;)Μήτσο δέιξε ανωτερότητα .... ;)
Κι εγω τι νομιζεις οτι κανω ρε παπαρα ?γελανε ολοι μαζι σου ηλιθιε και συ καθεσαι ακομα εδω λες και δε τρεχει τιποτα. καθυστερημενος και μαζοχα.
Στα πμ που στειλνεις ειναι σαν να σου ξεφευγει ενα δακρυ ομως.Κι εγω τι νομιζεις οτι κανω ρε παπαρα ?
Σιγα μην βαλω και τα κλαμματα με τον καθε μαλακα σαν του λογου σου
Καλα σιγουρος ειμαι πως αμα οντως φυγει ο Μητσαρας απο το site, θα σου λειψει. Δεν θα εχεις καποιον να πειραζεις.
;)
Ποιο δακρυ ρε βλακα ?Στα πμ που στειλνεις ειναι σαν να σου ξεφευγει ενα δακρυ ομως.![]()
Κι εγω τι νομιζεις οτι κανω ρε παπαρα ?
Σιγα μην βαλω και τα κλαμματα με τον καθε μαλακα σαν του λογου σου
Μου εκοψες και το κοσμοπολιταν με την μαλακια σου αρχιδι και καθομαι τωρα με τον αρχιδοκαμπο
Στο χρωσταω αυτο να ξερεις![]()
Μου εκοψες και το κοσμοπολιταν με την μαλακια σου αρχιδι και καθομαι τωρα με τον αρχιδοκαμπο
Στο χρωσταω αυτο να ξερεις![]()
Αρρωστος εισαι και φαινεσαι πανιβλακαθα πατε στην κολαση μαλακες. γελατε με τον αρρωστο.
Καλα μπορει να κανω λαθος, θα δουμε.αμα εισαι σιγουρος εισαι και συ κομματακι βλαμενος τυπε με το συμπαθειο
Καποιον ψαχνεις να σπρωξεις δηλαδη;Ποιο δακρυ ρε βλακα ?
Να τον στραπονιασω με το κονταρι με τα λαχεια θελω![]()
Αντε και γαμησου μαλακα και παρακαλα μην βρεθω ποτε μπροστα σου γιατι θα φτυσεις το γαλα της μανας σου πουστηκαθυστερημενος και μαζοχα. εστω και η κοροιδια ειναι επαφη ρε κακομοιρη ε? α ρε γρια...