kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
επειδη ηξερα οτι θα βρεθει ο μλκς γι'αυτο το τονισα
μοκασινια ειναι παπουτσια θερινα![]()
γιατί το έγραψες έτσι?
επειδη ηξερα οτι θα βρεθει ο μλκς γι'αυτο το τονισα
μοκασινια ειναι παπουτσια θερινα![]()
χαλάλι μαν με τέτοια μπάζα που έκαναν σταμάτησαν το επάγγελμα και γλίτωσαν εκατοντάδες υποψήφια μελλοντικά θύματα ;)
Aντε σου εκαναν και ενα καλο οι διαρρηκτες, σου βελτιωσαν το στυλ σου. Aμα σου εκλεβαν και το δερματινο παντελονι επρεπε να τους κανεις ταμα.Μου την εκλεψαν μαν :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Και δεν θα την ξαναγορασω πια :'( :'( :'( :'( :'( :'(![]()
αχαχουχειο ποστ απο αυτα που λατρεψαμε.....κιιπ ποστινγκ μανΔειχνεις την μικροψυχια σου με αυτο που λες τωρα...... να ψοφησει η κατσικα του γειτονα αφου δεν εχουμε κατσικα
Σε καταλαβαινω ομως γιατι δεν ειναι ευκολο να αγορασεις τετοια πραγματα και πιθανοτερο να ζηλευεις
Φυσικα αυτο ολο σαν πραξη με καταστρεψε οικονομικως και ψυχικως γιατι μου πηραν πολλα πραγματα περα απο αυτα και τωρα ειμαι και σχεδον ανεργος
Και αυτο που το κανει ακομη χειροτερο ως πραξη, ειναι οτι εγω δεν εχω κλεψει ουτε εχω πειραξει η εκμεταλλευτει κανεναν
Και ουδεποτε ειχα τετοια σκεψη για κανεναν στο μυαλο μου !!!!!!!
Αν σου φαινεται αστειο αυτο και σε χαροποιει σαν παθημα για οποιονδηποτε τοτε δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω γιατι δειχνει το χαμηλο και μικροπρεπες νοητικο σου υποβαθρο
Δειχνεις την μικροψυχια σου με αυτο που λες τωρα...... να ψοφησει η κατσικα του γειτονα αφου δεν εχουμε κατσικα
Σε καταλαβαινω ομως γιατι δεν ειναι ευκολο να αγορασεις τετοια πραγματα και πιθανοτερο να ζηλευεις
Φυσικα αυτο ολο σαν πραξη με καταστρεψε οικονομικως και ψυχικως γιατι μου πηραν πολλα πραγματα περα απο αυτα και τωρα ειμαι και σχεδον ανεργος
Και αυτο που το κανει ακομη χειροτερο ως πραξη, ειναι οτι εγω δεν εχω κλεψει ουτε εχω πειραξει η εκμεταλλευτει κανεναν
Και ουδεποτε ειχα τετοια σκεψη για κανεναν στο μυαλο μου !!!!!!!
Αν σου φαινεται αστειο αυτο και σε χαροποιει σαν παθημα για οποιονδηποτε τοτε δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω γιατι δειχνει το χαμηλο και μικροπρεπες νοητικο σου υποβαθρο
Οτι εισαστε κωλοπαιδια απο κουνια φαινεται απο χιλιομετρα
Και αυτο ειναι αποψη !!!!!!
Οτι εισαστε κωλοπαιδια απο κουνια φαινεται απο χιλιομετρα
μπουκα η ριφιφι τυπε;;;;;;Οτι εισαστε κωλοπαιδια απο κουνια φαινεται απο χιλιομετρα
Αυτη η καδενα μπορει να εχει σωσει τον καθενα μας απο διαρρηξη. Αρα δειξε λιγο ευγνωμοσυνη και μην κανεις πλακα. ;)την κωλάρα μας κοιτάμε μαν: έκλεψαν την καδενάρα σου=πιθανόν να γλίτωσε το δικό μας σπίτι από διάρρηξη ;)
Αυτη η καδενα μπορει να εχει σωσει τον καθενα μας απο διαρρηξη. Αρα δειξε λιγο ευγνωμοσυνη και μην κανεις πλακα. ;)
λευκο πουκαμισο paul & sark και δερματινο με γουνα απο μεσα![]()
Μητσο εμενα μου το χουν ανοιξει το σπιτι το 2001,ουτε σωβρακο δεν μου αφησαν...σοβαρα το λεω. ;)Ευχομαι ολοψυχα να το παθετε κι εσεις να δειτε την γλυκα μαλακιστηρια
Ευχομαι ολοψυχα να το παθετε κι εσεις να δειτε την γλυκα μαλακιστηρια και η ζημια να ειναι μη αναστρεψιμη
μαν δεν κάνω πλάκα το δηλώνω ευθαρσώς ότι η καδένα του νικ αχαχούχα μπορεί να γλίτωσε το σπίτι μας ;)
Θα πουλήσω το ρολόϊϊϊ
και θα πάρω κομπολόϊϊϊϊ
να μετράω του καημούουουουους
και τους αναστεναγμουουουους.
μήτσο έχεις πρόβλημα κατανόησης μαν, δεν χαίρομαι που την έπαθες, χαίρομαι που δεν την έπαθα εγώ και που έχω έστω μία λιγότερη πιθανότητα να την πάθω ;)