Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπαίνω για ντους.......γιατί θα πάω να γαμήσω............. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο αχαχούχας είναι η ψυχή του σάιτ και από τους λίγους που ανοίγουν κατά καιρούς θέματα σοβαρού προβληματισμού και όχι απλά σπαμ.

Απλά έχει έναν τρόπο να τα κάνει μπάχαλο και να σας κάνει όλους να ασχολείστε μαζί του. Δεν ξέρω για ποιό λόγο. Ίσως θέλει να αποδείξει ότι είναι πιο έξυπνος και γελάει που νομίζετε ότι τον δουλεύετε ενώ στην πραγματικότητα τρέχετε στη ρόδα που σας έφτιαξε σαν χάμστερ.

Αχαχούχα νομίζω ότι έχεις και άλλα πράγματα να προσφέρεις στο σάιτ εκτός από επίδειξη εξυπνάδας. Το λέω φιλικά.
Παψε ρε !!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο αχαχούχας είναι η ψυχή του σάιτ και από τους λίγους που ανοίγουν κατά καιρούς θέματα σοβαρού προβληματισμού και όχι απλά σπαμ.

Απλά έχει έναν τρόπο να τα κάνει μπάχαλο και να σας κάνει όλους να ασχολείστε μαζί του. Δεν ξέρω για ποιό λόγο. Ίσως θέλει να αποδείξει ότι είναι πιο έξυπνος και γελάει που νομίζετε ότι τον δουλεύετε ενώ στην πραγματικότητα τρέχετε στη ρόδα που σας έφτιαξε σαν χάμστερ.

Αχαχούχα νομίζω ότι έχεις και άλλα πράγματα να προσφέρεις στο σάιτ εκτός από επίδειξη εξυπνάδας. Το λέω φιλικά.

κατι ζητησες εσυ. αν θες και εκεινα που εκανε κλωνο γυναικειο νικ και καμακωνε τον εαυτο του, πεστο μας.
Σε καταλαβαινω απολυτα φιλε

το εχω περασει κι εγω τοτε στο 1997-8....

Δεν ξερω πως μου ειχε μπει η ιδεα αλλα ηταν ενα μαρτυριο
ειχα απαγορεψει και απο την μανα μου τοτε να με ακουμπαει.....
με τον φοβο του AIDS

εκανα δυο εξετασεις σε περιοδο 3 μηνων μεχρι να βεβαιωθω.... και δεν εβγαινα απο το σπιτι μου με τον φοβο μην κανω κακο σε κανεναν....

Το χειροτερο ηταν οτι πνιγομουν με την μητερα μου καθως δεν μπορουσα να της πω τιποτα.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το λεει επιτηδες τυπε γιατι ξετρυπωσανε και αλλο κλωνο του σημερα. κουτοπονηρια μογγολιστικη για γελια. ταχαμου δεν εχει ξαναμπει  :uglystupid:
Σοβαρα ?

Αει ρε αρχιψευταρε απο δω....

Εκει μεσα για να μπεις πρεπει να λαβεις εγκριση πλεον και εχουν και την ip μου....
Αει παρατα με και μην ασχολησαι μαζι μου πια .... μπουχτισα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σοβαρα ?

Εκει μεσα για να μπεις πρεπει να λαβεις εγκριση πλεον και εχουν και την ip μου....

ναι ναι τα ξερουμε αυτα εχεις αγανακτησει και στο παρελθον. ΑΡΡΩΣΤΕ

Αχαχουχας έγραψε:
προς μοντ...

Μπορει καποιος να μου πει απο ποια περιοχη μπαινει η IP της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ?
θα καταλαβω τι παιχτηκε εδω ....

Ευχαριστω ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κατι ζητησες εσυ. αν θες και εκεινα που εκανε κλωνο γυναικειο νικ και καμακωνε τον εαυτο του, πεστο μας.
ρε ψυχανωμαλε τι σκατα θες απο μενα και ασχολεισαι συνεχως μαζι μου ?

Αει τραβα ξεκωλιασου στραπονιασου και ξεφορτωσουμε πια να τελειωνουμε Ωχουυυυυυυυυυ

Τι θες να αποδειξεις με αυτα ρε μαλακα ?
Εαν εσενα σου ειχε μπει μια ιδεα τετοια δεν θα κοιτουσες να προστατεψεις την οικογενεια σου ?

Αει σιχτηρ μαλακα πια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σοβαρα ?

μαν λεει αληθεια ο ζατοιτσι οτι μας εχεις για χαμστερακια στην ροδα σου; :grin:
1212396726Gwez4h.jpg

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Α αυτό ήτανε; Δε γράφει κάτι περίεργο. Άμα σου μπει η ιδέα ότι κόλλησες κάτι πάει η ψυχή σου στην κούλουρη. Το έχω περάσει κι εγώ, αλλά πήγα αμέσως και έκανα εξετάσεις. Θα έπρεπε βέβαια να γνωρίζει ότι το aids δεν κολλάει άμα ακουμπήσεις τον άλλον, αλλά άμα του τον ακουμπήσεις. :tooth:
Δυστυχώς ακόμα και στις μέρες μας συνεχίζει να υπάρχει μεγάλη φοβία γύρω από το aids και ρατσισμός προς τους οροθετικούς. Δεν είναι μόνο ο αχαχούχας φοβικός.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα έπρεπε βέβαια να γνωρίζει ότι το aids δεν κολλάει άμα ακουμπήσεις τον άλλον, αλλά άμα του τον ακουμπήσεις. :tooth:

και που ξερεις τι κανει?  οι εφημεριδες ειναι γεματες απο τετοια περιστατικα με καθυστερημενους και τις κακομοιρες μανες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Α αυτό ήτανε; Δε γράφει κάτι περίεργο. Άμα σου μπει η ιδέα ότι κόλλησες κάτι πάει η ψυχή σου στην κούλουρη. Το έχω περάσει κι εγώ, αλλά πήγα αμέσως και έκανα εξετάσεις. Θα έπρεπε βέβαια να γνωρίζει ότι το aids δεν κολλάει άμα ακουμπήσεις τον άλλον, αλλά άμα του τον ακουμπήσεις. :tooth:
Δυστυχώς ακόμα και στις μέρες μας συνεχίζει να υπάρχει μεγάλη φοβία γύρω από το aids και ρατσισμός προς τους οροθετικούς. Δεν είναι μόνο ο αχαχούχας φοβικός.
Φιλε μιλαμε για το 1997-8
ημουν 25 ετων ακλειστα και χωρις τις γνωσεις που εχω τωρα .... δεν εχεις ιδεα τι ενιωθα τοτε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

axaxouxas

Ενεργό Μέλος