dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
βαλε και ολοσωμη με τη μπακαεγω μαν ειμαι καπως ετσι...
![]()
Κρατιέμαι καλά τύπε....κάνω καλή ζωή............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ανεβαζω ουτε δινω τιποτα αν δεν δω τι παιζει με τα δικαιωματα πρωτατο καμελοτ το θελω.....ανεβασε το και στειλε λινκ
Ο εκτωρ λοπεζ, ο Ντιμμιτς και ο μαριος 51 το εχουν ειδικοτητα αυτοΘέλω να μου γλύψουν το πέος και τους όρχεις,δικέ μου...............![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι ανορθογραφος[size=50pt]![]()
α[/size]και[/URL]![]()
![]()
ρεμπους
Πάω για ντους......μην πειράζεις τον Μήτσο,ρε...............είναι καλό παιδί.........
τι άσχετο είναι τούτο![]()
![]()
κατι σχετικο τωραΘέλω να μου γλύψουν το πέος και τους όρχεις,δικέ μου...............![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαν ο ματζεστικ εισαιΔεν ανεβαζω ουτε δινω τιποτα αν δεν δω τι παιζει με τα δικαιωματα πρωτα
Σκεφτομαι για σαιτ που θα μπαινει κοσμος να τα διαβαζει χωρις δικαιωμα κατεβασματος
Τα θέλει ο κώλος σου και εσένα.........Ο εκτωρ λοπεζ, ο Ντιμμιτς και ο μαριος 51 το εχουν ειδικοτητα αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι θα βαλεις τετιους φραγμους ρε Μητσο, αφου και εσυ παρανομα θα τα ανεβασεις.Δεν ανεβαζω ουτε δινω τιποτα αν δεν δω τι παιζει με τα δικαιωματα πρωτα
Σκεφτομαι για σαιτ που θα μπαινει κοσμος να τα διαβαζει χωρις δικαιωμα κατεβασματος
παει η αεκβαλε και ολοσωμη με τη μπακα
ξεχασες τα πατομπουκαλα
νεκροθαφτη του οπαπ![]()
Οι apolyto_arseniko,θα θυμούνται................κατι σχετικο τωρα
θυμαστε τον τυπο που ελεγε οτι εχει εναν σκυλο που του κανει κωλογλυφαδα και γουσταρει;
εσενα μαν δε σε φτανεις κανεις...εχεις phd κ master of science στο τσιμπουκακι κ στο πισωκολλητο...ξερεις να στηνεσαι.Ο εκτωρ λοπεζ, ο Ντιμμιτς και ο μαριος 51 το εχουν ειδικοτητα αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε .....ρε μαν ο ματζεστικ εισαι![]()
αν ηταν ο ματζεστικ θα τα εδινε δωρο με δυο ντονατς και ενα τευχοςρε μαν ο ματζεστικ εισαι![]()
Ασε και τα μαθαμε τα δικα σου μανεσενα μαν δε σε φτανεις κανεις...εχεις phd κ master of science στο τσιμπουκακι κ στο πισωκολλητο...ξερεις να στηνεσαι.![]()
για πες να τα μαθω κ γω...Ασε και τα μαθαμε τα δικα σου μαν![]()
αυτη ειναι η μια απο τις χιλιες μπιζνες που σκεφτηκεαν ηταν ο ματζεστικ θα τα εδινε δωρο με δυο ντονατς και ενα τευχος![]()