gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δινουν και κροσσακια οι εφημεριδες μαν;πολυ προχω καταστασηΜαλλον θα μιλαει για κανενα cd που πηρε απο την εφημεριδα.

δινουν και κροσσακια οι εφημεριδες μαν;πολυ προχω καταστασηΜαλλον θα μιλαει για κανενα cd που πηρε απο την εφημεριδα.
37,5 ετών είμαι ρε ψηλέ......τι να κάνω.............κωλογερας εισαι μπιλακο
ασπρα μαλλια στους κροταφους :S
ντροπη![]()
να παντρευτεις σιγα σιγα37,5 ετών είμαι ρε ψηλέ......τι να κάνω.............![]()
![]()
![]()
ΟΚ....γιατί θέλω να πάω να ξυρίσω τα αρχίδια μου,για αύριο..... Θέλω να πάω να ρίξω 1-2 μανίκια και θέλω να είμαι κομπλέ.........Οχι μαν .....
Με γαργαλανε στα αχαμνα αλλα θα το αντεξω !!!!!!!!!!
τουλαχιστον εχεις μαλλια οχι σαν τη γλιτσα απο πανω37,5 ετών είμαι ρε ψηλέ......τι να κάνω.............![]()
![]()
![]()
εγω σε εκοβα για 28 απο τις φωτο δικε μου37,5 ετών είμαι ρε ψηλέ......τι να κάνω.............![]()
![]()
![]()
Αν βρω καμία με προίκα.....................ΟΚ......να παντρευτεις σιγα σιγα
Ωραία τα λες τύπε..........τουλαχιστον εχεις μαλλια οχι σαν τη γλιτσα απο πανω![]()
δεν εχει μαν ο gl μαλλι?τουλαχιστον εχεις μαλλια οχι σαν τη γλιτσα απο πανω![]()
εγω μαν ειμαι καπως ετσι...τουλαχιστον εχεις μαλλια οχι σαν τη γλιτσα απο πανω![]()
Κρατιέμαι καλά τύπε....κάνω καλή ζωή............εγω σε εκοβα για 28 απο τις φωτο δικε μου
εχω κατι αρλεκιν στο σπιτι να στα δωσω να τα σκαναρεις?Πολυ κουραστικο να σκαναρεις περιοδικα τελικα αλλα αξιζει !!!!!
Εχω σκαναρει περιπου 80 τευχη terror zakoyla orribile
62 τευχη Αντιριξ και συμφωνιξ
Και ετοιμαζομαι να σκαναρω τα Καμελοτ 3000 - Στορμ - Ερικ Καστελ !!!!!!!
εμπαινε ΓιουτσοοοοοοοοοοοοοοοοοΟΚ....γιατί θέλω να πάω να ξυρίσω τα αρχίδια μου,για αύριο..... Θέλω να πάω να ρίξω 1-2 μανίκια και θέλω να είμαι κομπλέ.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το καμελοτ το θελω.....ανεβασε το και στειλε λινκΠολυ κουραστικο να σκαναρεις περιοδικα τελικα αλλα αξιζει !!!!!
Και ετοιμαζομαι να σκαναρω τα Καμελοτ 3000 - Στορμ - Ερικ Καστελ !!!!
Πολυ κουραστικο να σκαναρεις περιοδικα τελικα αλλα αξιζει !!!!!
Και ετοιμαζομαι να σκαναρω τα Καμελοτ 3000 - Στορμ - Ερικ Καστελ !!!!!!!
Ε οχι και απο την Ρυθμ ρε μαλακα. :oαπο την ρυθμ βασικα που τα φτιαξε με τον ιωαναθαν και δεν μπαινει πια![]()
Με την Αγγελικουλα παιχτη;εχω κατι αρλεκιν στο σπιτι να στα δωσω να τα σκαναρεις?![]()
εχω κατι αρλεκιν στο σπιτι να στα δωσω να τα σκαναρεις?![]()
Θέλω να μου γλύψουν το πέος και τους όρχεις,δικέ μου...............εμπαινε Γιουτσοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()