Αφου μονο εσυ θα μπορουσες να βγαλεις το "μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πια"Ξεκολλα λεμε .... δεν ειμαι ο αορατος εγω !!!!!!

Αφου μονο εσυ θα μπορουσες να βγαλεις το "μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πια"Ξεκολλα λεμε .... δεν ειμαι ο αορατος εγω !!!!!!
Τσιμπα τα παπακια σου η τις ρωγες σου να δεις και να σιγουρευτειςμαγκα δεν υπαρχει εμπιστοσυνη....τελος.....![]()
ο αχαχουχας θα ξερει σιγουρα να μας πει μαν.....το επιδίωξες με πμ μαν?![]()
Αυτο που παιρνεις σε χαλαει μαν.... αλλαξε το η κοφτο ΑΜΕΣΑ πριν σου κανει μονιμη ζημιαΑφου μονο εσυ θα μπορουσες να βγαλεις το "μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη πια"![]()
ο αχαχουχας θα ξερει σιγουρα να μας πει μαν.....![]()
Απο ταινια του 50 ειναι και την εχω γνησια νομιζω !!!!!!Καλησπέρα...............
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.viberated.com/media/k2/items/cache/b221b486bfa5e70a3ef7b7059063a568_XL.jpg[/img[/URL]]Αυτο που παιρνεις σε χαλαει μαν.... αλλαξε το η κοφτο ΑΜΕΣΑ πριν σου κανει μονιμη ζημια
πολλα ρωταςτο επιδίωξες με πμ μαν?![]()
Νταξει ρε μαν γιατι ενθουσιαστηκες τοσο πολυ;Απο ταινια του 50 ειναι και την εχω γνησια νομιζω !!!!!!
Απο ταινια του 50 ειναι και την εχω γνησια νομιζω !!!!!!
εφαγες πολυ χυλοπιτα μαν;πολλα ρωτας![]()
πολλα ρωταςεφαγες πολυ χυλοπιτα μαν;![]()
Μήτσο,θες βοήθεια? Τα καθίκια σε πειράζουν?Απο ταινια του 50 ειναι και την εχω γνησια νομιζω !!!!!!
Μαλλον θα μιλαει για κανενα cd που πηρε απο την εφημεριδα.έχεις την μπομπίνα του 50' μαν?![]()
Απο ποια ρε μαν;πολλα ρωτας![]()
Σε DVD την εχω μανέχεις την μπομπίνα του 50' μαν?![]()
κωλογερας εισαι μπιλακο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....'σπέρα!!!!!!!!!!!
απο την ρυθμ βασικα που τα φτιαξε με τον ιωαναθαν και δεν μπαινει πιαΜαλλον θα μιλαει για κανενα cd που πηρε απο την εφημεριδα.
Αυτο σημαινει γνησιο για την φιλο μας νομιζω.
Απο ποια ρε μαν;![]()
Οχι μαν .....Μήτσο,θες βοήθεια? Τα καθίκια σε πειράζουν?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()