Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Δεν τον είχα για τόσο γνήσια κότα........με είπε "ψυχοπαθή"......και λάκισε..........κοκοκοκοκοκοκό..... Δεν καταλαβαίνει ότι εδώ κάνουμε την πλάκα μας; Τον καλώ να το πάρει πίσω......ήταν πολύ σκληρό,από μέρους του..... Σπάζεται επειδή(ς) είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το παίρνω πίσω, δεν είσαι ψυχοπαθής. Είσαι ένας χαζοχαρούμενος 40αρης που πάσχει από παλιμπαιδισμό και φοράει πέτσινο μπουφάν συν τοις άλλοις  :birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το παίρνω πίσω, δεν είσαι ψυχοπαθής. Είσαι ένας χαζοχαρούμενος 40αρης που πάσχει από παλιμπαιδισμό και φοράει πέτσινο μπουφάν συν τοις άλλοις  :birdman:
Δεν σε είχα καταλάβει.......είσαι πιο μαλάκας από ότι περίμενα...... ΠΛΆΚΑ κάνουμε.........πάρε τα ίσια σου.........(37 ετών είμαι και χαίρομαι).......δεν θα κάτσω να τα βάψω μαύρα,γελοίε τύπε........ Πραγματικά έχεις θέμα δικέ μου....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Λες δηλαδή να είμαστε τόσο καμμένοι εδώ μέσα? Έλεος.........όσο για το δερμάτινο,ξεκίνησε για χαβαλέ και έτσι θα πορευτεί......... Έχουμε και άλλες φωτό,μείνε σε επαφή...........

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάω να δω μπασκετάκι να ισιώσω,γιατί τα πήρα κρανίο να πούμε.............. :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
απο διπλανο σαΐτ,γραφει ο καραγκιοζης tsoytsoynas:

dimmits

ρε πουστράκι άμα σε ξεκωλιάσω θα σου αρεσει τόσο πολύ που θα πληρώνεις σαν ζητιάνος της πούτσας μετά.

Πρόσεχε μαλακισμένο τι γράφεις , πως το γράφεις και που το γράφεις γιατί η πιάτσα είναι μικρή......

και ενδέχεται κάποιο πρωϊ να ξυπνήσεις και να φοράς περούκα,τακούνια και να έχεις παραβιασμένο πρωκτό.

Πρόσεχε 

μαλακα τσουτσουνα φοβηθηκα τωρα...τρεμω ολοκληρος... :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε καραγκιοζακο να σε γλεντησω απο δω,να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος...τις απειλες να τις βαλεις στον κωλο σου...καραγκιοζακος με περικεφαλαια εισαι....εγω δεν ειμαι αχαχουχας...ελα απο δω να γελασουμε με την παρτη σου...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπορώ να πω ότι κατουρήθηκα  :piss:
Καλή επιτυχία στη μπάρτσα  :rockon:
Εδώ είμαι μέχρι να αρχίσει το ματς.......... Πραγματικά σε λυπάμαι......δεν καταλαβαίνω πως έπεσα τόσο έξω μαζί σου.... Κατουρήθηκε λέει.......αν είναι δυνατόν... Πού κολλάει αυτό ρε στερημένε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ωραίος ο τσουτσούνας, έτσι, γάμησε τον πουσταρά τον dimmits!  :bigdick: :bigdick: :bigdick:  :rockon:
Έλα από δω λέει ο βλάκας  :2funny:
Σιγά ρε άντρα, μου θυμίζεις τους ψευτόμαγκες που πάνε στο ζωολογικό κήπο και κάνουν τους μάγκες στην τίγρη έξω από το κλουβί  :knockinb:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ωραίος ο τσουτσούνας, έτσι, γάμησε τον πουσταρά τον dimmits!  :bigdick: :bigdick: :bigdick:  :rockon:
Έλα από δω λέει ο βλάκας  :2funny:
Σιγά ρε άντρα, μου θυμίζεις τους ψευτόμαγκες που πάνε στο ζωολογικό κήπο και κάνους τους μάγκες στην τίγρη έξω από το κλουβί  :knockinb:
ακομη υπαρχεις εσυ malakako?
κανε μια χαρη στο κοσμο κ αυτοκτονησε...

Συνημμένα

• Suicide gun.png
    Suicide gun.png
    135,9 KB · Εμφανίσεις: 11

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
lion μηπως εισαι εσυ ο τσουτσουνας?μη ντρεπεσαι να μας το πεις....πολυ τον υπερασπιζεσαι... :idiot: :idiot: :idiot:

οσο για τον τσουτσουνα που συνεχιζει να κανει τον αντρα στο διπλανο σαΐτ...συνεχισε αγορι μου τα  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

εχεις δικιο,η πιατσα ειναι μικρη τσουτσουνα...οταν σε βρω σε τυχαιο χρονο κ χωρο θα σου δωσω το κωλαντερο σου στο χερι να το χεις να το καμαρωνεις.....αφου εχεις μια ψυχωση με δαυτο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Που πήγε ο πουστο-lion7.......... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Από σήμερα,είναι ο εχθρός ο βρωμο-lion......... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
γραψτον στα αρχιδια σου μαν... ;)
οσο για τον αλλο τον καρναβαλο που γραφει διπλα...θα σε βρω εγω τσουτσουνακι μου μην ανησυχεις...θα σας παω κλωτσοπατιναδα κ σενα κ τον μαλακα τον bodo...αντε νανακια τωρα,για να σας γλενταω φρεσκους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
γραψτον στα αρχιδια σου μαν... ;)
οσο για τον αλλο τον καρναβαλο που γραφει διπλα...θα σε βρω εγω τσουτσουνακι μου μην ανησυχεις...θα σας παω κλωτσοπατιναδα κ σενα κ τον μαλακα τον bodo...αντε νανακια τωρα,για να σας γλενταω φρεσκους.

Θα τους κλάσεις τ' αρχίδια!  :badair:
Σε γλεντάει καλά ο τσουτσούνας πατσαβούρη  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom