dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Σε βλέπω να γίνεσαι ο νέος αχαχούχας.
Είσαι η ντροπή του φόρουμ χαμούρη![]()
δεν ειπαμε να αυτοκτονησεις εσυ?πολυ αργεις....

Σε βλέπω να γίνεσαι ο νέος αχαχούχας.
Είσαι η ντροπή του φόρουμ χαμούρη![]()
Δεν καταλαβα .....εγω δεν ειμαι αχαχουχας...ελα απο δω να γελασουμε με την παρτη σου...
βατραχε τι θα φαμε σημεραρε όχι με τον μέλμπεργκ![]()
![]()
Δεν καταλαβα .....
Εγω τι ειμαι δηλαδη ?
Δεν καταλαβα .....
Εγω τι ειμαι δηλαδη ?
βατραχε τι θα φαμε σημερα![]()
Δεν καταλαβα .....
Εγω τι ειμαι δηλαδη ?
Tι τους εκανες ρε μαν;
Κοτα.Δεν καταλαβα .....
Εγω τι ειμαι δηλαδη ?
εσυ Δημητρακη εδωσες αξια τα διπλανα σκουπιδια να σε διασυρουν κ να σε απειλουν...εγω θα τους ειχα στειλει στον Καιαδα απο το πρωτο λεπτο.Οτι δεν λυνεται,κοβεται...Δεν καταλαβα .....
Εγω τι ειμαι δηλαδη ?
που το ξερεις οτι εχω![]()
![]()
![]()
ηλιόσπορους ;)
ο bodos,tsoytsoynas κ λοιποι ειναι κλασικες περιπτωσεις ψυχασθενιας βαριας μορφης...Tι τους εκανες ρε μαν;
Κοτα.![]()
απο διπλανο σαΐτ,γραφει ο καραγκιοζης tsoytsoynas:
dimmits
ρε πουστράκι άμα σε ξεκωλιάσω θα σου αρεσει τόσο πολύ που θα πληρώνεις σαν ζητιάνος της πούτσας μετά.
Πρόσεχε μαλακισμένο τι γράφεις , πως το γράφεις και που το γράφεις γιατί η πιάτσα είναι μικρή......
και ενδέχεται κάποιο πρωϊ να ξυπνήσεις και να φοράς περούκα,τακούνια και να έχεις παραβιασμένο πρωκτό.
Πρόσεχε
μαλακα τσουτσουνα φοβηθηκα τωρα...τρεμω ολοκληρος...![]()
![]()
ελα ρε καραγκιοζακο να σε γλεντησω απο δω,να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος...τις απειλες να τις βαλεις στον κωλο σου...καραγκιοζακος με περικεφαλαια εισαι....εγω δεν ειμαι αχαχουχας...ελα απο δω να γελασουμε με την παρτη σου...
που το ξερεις οτι εχω![]()
τα γραφω εδω γιατι διαβαζουν τα πουστρακια...τιποτα περισσοτερο.ρε τυπε στα γραφει διπλα και απαντας εδω? καταλαβαινεις τωρα τι συμπερασματα μας δημιουργουνται ετσι
ρε τυπε στα γραφει διπλα και απαντας εδω? καταλαβαινεις τωρα τι συμπερασματα μας δημιουργουνται ετσι
λουκάνικα με πατάτες![]()
Μαζί με τα δωδεκάποντα ή ξυπόλυτη;(σκέτο)
πες μου τι είσαι ?
http://[URL unfurl="true"]www.musiccorner.gr/images/bmg/korkolis_02.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ο αχαχουχας ο τιτανομεγγιστοτεραστιος !!!!!!
Για σας ομως Μητσαρας σκετο :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παει το εκαψα τελειως λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :P
Παντα ετσι ησουν, δεν το εκαψες τωρα.Ο αχαχουχας ο τιτανομεγγιστοτεραστιος !!!!!!
Για σας ομως Μητσαρας σκετο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παει το εκαψα τελειως λεμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πώς να συζητήσω μετά
δηλ. αν εσύ έβλεπες ξαφνικά στο σπίτι σου "φάντασμα" θα συνέχιζες να βλέπεις ντιλιόραση ατάραχος;![]()
φυσικά ρε τρόμπααυτό έλειπε να κολλήσουμε σε τέτοια πράγματα..έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν
Αυτοs ο ρουφιανοs που ανακαλυψε το μικροσκοπιο...φταιειούτε οι μικροοργανισμοί υπήρχαν μέχρι να τους ανακαλύψουν ;)