axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εισαι πολυταλαντος εσυ....."Ταπανταόλα",ψηλέ μου............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι πολυταλαντος εσυ....."Ταπανταόλα",ψηλέ μου............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι'αυτό με ζηλεύουν,Μήτσο................Εισαι πολυταλαντος εσυ.....
"Ταπανταόλα",ψηλέ μου............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζουλιαρηδες μαν .....Γι'αυτό με ζηλεύουν,Μήτσο................![]()
![]()
![]()
Γι'αυτό με ζηλεύουν,Μήτσο................![]()
![]()
![]()
mh ξαναβαλεις στο τελος το σημα κατατεθεν μουΠοιος σε ζηλεύει ρε καραγκιόζη ψυχασθενή![]()
μαν μπας και ζηλευεις τον μπιλυ επειδη ειναι ψηλος;Ποιος σε ζηλεύει ρε καραγκιόζη ψυχασθενή![]()
Δεν μιλάς ωραία........Ποιος σε ζηλεύει ρε καραγκιόζη ψυχασθενή![]()
Μην πειράζεις τον κόσμο ρε.............μαν μπας και ζηλευεις τον μπιλυ επειδη ειναι ψηλος;![]()
για τον διομηδη και τον αλφονσο λενε μαν, μην αγχωνεσαι.......Αντιγραφω απο το διπλανο σαΐτ:
οσο για τα γατάκια δίπλα το είχα πει...εδω το σαιτ ειναι μακράν το πιο έγκυρο αλλα και το πιο ενημερωτικό.. :headbaning3:...και αν αυτοί που δίπλα ειναι τιμημένοι και πορνορεπορτερ τοτε ο τσουτσουνας πρεπει να ειναι ο πρύτανης για να μην πω κάτι πιο βαρύ της ενημέρωσης
![]()
![]()
![]()
![]()
για τον διομηδη και τον αλφονσο λενε μαν, μην αγχωνεσαι.......![]()
![]()
αν εχουν τα @@ ας γραψουν αυτα που γραφουν εδω.... ;) ;)Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςς,σας ξεκώλιασαν koronakis - bodos & tsoutsounas................ :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αληταράδες οι τύποι................αν εχουν τα @@ ας γραψουν αυτα που γραφουν εδω.... ;) ;)
καλα εδω οι τιμημενες ειστε διαλεχτες μια μιαγια τον διομηδη και τον αλφονσο λενε μαν, μην αγχωνεσαι.......![]()
![]()