lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγω κλανω συνεχεια και βρωμανε κιολαςεκλασε κανεις?![]()
![]()
εγω κλανω συνεχεια και βρωμανε κιολαςεκλασε κανεις?![]()
![]()
ποτε μετα?μετα θα πας?![]()
ετσι για μια καταδρωμικη θα παω να δω αν ειναι η τζωρτζιαννα...αλλιως απαξιωση στα πουτανακια που γαμει ο νωντας..ποτε μετα?![]()
θα ριξω βομβα μεγατονων πριν ομως φυγω σαν γνησιος καμικαζι
και αμα ειναι η τζωρτζιανα τι θα κανεις? θα αγαπουλισεις?ετσι για μια καταδρωμικη θα παω να δω αν ειναι η τζωρτζιαννα...αλλιως απαξιωση στα πουτανακια που γαμει ο νωντας..![]()
![]()
για ενα κοτοπουλακι δε χαλαμε τη ζαχαρενια μαςετσι για μια καταδρωμικη θα παω να δω αν ειναι η τζωρτζιαννα...αλλιως απαξιωση στα πουτανακια που γαμει ο νωντας..![]()
![]()
που θα πας?θα ριξω βομβα μεγατονων πριν ομως φυγω σαν γνησιος καμικαζι![]()
θα πεις και για μενα?θα ριξω βομβα μεγατονων πριν ομως φυγω σαν γνησιος καμικαζι![]()
βατραχε πες τρεις φορές ομο
ομο ομο ομο
και αμα ειναι η τζωρτζιανα τι θα κανεις? θα αγαπουλισεις?
σιγα μην ερθω απο την αλλη ακρη της Αθηνας για να δω εσενααν ησουν νωντοτυπος ισως
αν ησουν ο Νωντας σιγουρα
αλλα για ενα κοτοπουλακι δε χαλαω τη ζαχαρενια μου
![]()
Ανάγωγεεγω κλανω συνεχεια και βρωμανε κιολας
Θα κλαιτε οταν φυγω όμωςπου θα πας?με ποιον θα γελαμε αμα φυγεις?
![]()
οχι δεν εχω να πω κατι για σεναθα πεις και για μενα?
δεν αγαπουλιζω εγω βλακαεγω ποτε δεν αγαπουλιζα
εγω παντα εκανα τα μελια στης πουτανες για να μειωσουν της τιμες οταν πηγαινα εγω
![]()
αλλα εαν βγουν στην φορα αυτα που ξερω εγω και ο ταφταρ... θα κρυφτουν ολες οσες μπαινουν εδω μεσα![]()
αν και εισαι καμενος εισια καλο παιδι.. τι να πουμε για σεναθα πεις και για μενα?
σοβαρα,μιλαμε για σαπιλαΑνάγωγε
εδω γελαμεδεν αγαπουλιζω εγω βλακαεγω ποτε δεν αγαπουλιζα
εγω παντα εκανα τα μελια στης πουτανες για να μειωσουν της τιμες οταν πηγαινα εγω
![]()
αλλα εαν βγουν στην φορα αυτα που ξερω εγω και ο ταφταρ... θα κρυφτουν ολες οσες μπαινουν εδω μεσα![]()
μπορει να αποκαλυψετε οτι εισαι κλωνος μουαν και εισαι καμενος εισια καλο παιδι.. τι να πουμε για σενα
γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιοςεδω γελαμε
σιγα μη κρυφτουν, θα σε πηγαινουνε μαρουλι ομαδικα, μονο με την προστασια μας θα μπορεις να κυκλοφορεις στη φυλης μετα![]()
ποιος αρρωστος εγκεφαλος τολμα να συγκρινει ΕΣΕΝΑ με το κοτοπουλακι???μπορει να αποκαλυψετε οτι εισαι κλωνος μου![]()
εγωποιος αρρωστος εγκεφαλος τολμα να συγκρινει ΕΣΕΝΑ με το κοτοπουλακι???![]()
![]()
εχεις γινει πολυ αδιστακτοςγελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος
2.. Δυστηχως δεν θελουμε να χαλασουμε της μπιζνες των στουντιο.. γιατι υπαρχει πολυ υλικο, και για τανες, και για πελατες, και για αγαπουληδες, και για προμοτορες![]()
αλλα οπως λεει ο ταφ, οταν φυγω και εγω, την βομβα θα την αφησω πισω..![]()