lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τα 2 που φοραω εξω πολυ συχνα,τα αλλα 2 που τα βαζω στο τρεξιμο συνηθως ζεχνουντα πλένεις συχνά τα σκουφιά ή βρωμάνε κεφαλίλα?![]()
τα 2 που φοραω εξω πολυ συχνα,τα αλλα 2 που τα βαζω στο τρεξιμο συνηθως ζεχνουντα πλένεις συχνά τα σκουφιά ή βρωμάνε κεφαλίλα?![]()
καλησπερα τυπεΚαλησπέρα ΜΟΝΟ στους Νωντο-ευλογημένους.............τέλος πάντων....καλησπέρα και στους αλλόθρησκους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχεις καλη μνημη
πως νιωθεις που ειμαι πιο εξυπνος απο σενα?
θυμασαι στο 84,που στο τελος ο ηρωας εχει φαει φρικη γιατι ενω ξερει οτι στη διαμαχη του με τον πρακτορα εχει δικιο,δε μπορει να το αποδειξει γιατι ο πρακτορας ειναι πιο εξυπνος?
ετσι νιωθεις οταν μου μιλας ή που και που αναρωτιεσαι μηπως οντως εχω δικιο?
το μυθιστορημα του οργουελποιό 84 ρε μαν τι λες?
^επίσης μια καλή πάσα για α καλα![]()
Τα σκουφια ειναι λιγο γελοια.τα 2 που φοραω εξω πολυ συχνα,τα αλλα 2 που τα βαζω στο τρεξιμο συνηθως ζεχνουν![]()
το μυθιστορημα του οργουελ
οντως α καλα
εισαι ηλιθιοςΤα σκουφια ειναι λιγο γελοια.
Την αληθεια λεω, οσο και αν σε ποναει.εισαι ηλιθιος
νωντοσπερα στη νωντοπαρεα![]()
κοτοπουλακια, πουτσοκεφαλοι, κοσμιστες, πιρφοραγαπουληδες και τραβελοφιλοι ρουφηξτε τις νωντοαρχιδαρες μας![]()
νωντοσπερα στη νωντοπαρεα![]()
κοτοπουλακια, πουτσοκεφαλοι, κοσμιστες, πιρφοραγαπουληδες και τραβελοφιλοι ρουφηξτε τις νωντοαρχιδαρες μας![]()
τα νωντοσκουφια ειναι αντικειμενα λατρειας ;)Τα σκουφια ειναι λιγο γελοια.
ο μεμας αλλα με γυναικεια κλανια γιαυτο αμφιβαλεις αν την ακουσεςεκλασε κανεις?![]()
![]()
εκανα χθες καταδρομικη περιπολια στη νωντοπιατσα....κοτοπουλακι αφαντο παλιο μεμας αλλα με γυναικεια κλανια γιαυτο αμφιβαλεις αν την ακουσες
πριτσ πιρτσ![]()
σιγα σιγα θα την κανωμαν αποδομείσαι ή νομίζω![]()
μετα θα πας?εκανα χθες καταδρομικη περιπολια στη νωντοπιατσα....κοτοπουλακι αφαντο παλιποτε θα γινεις αντρας να αντιμετωπισεις το φοβο σου?
![]()