life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Οχι βρε παππου.....Δεν θυμασαι???εσυ μου τοδωσεs σαν κληρονομια..Παλι δεν ηπιεs το φαρμακο σου......μαζί το φτιάξατε;![]()
Οχι βρε παππου.....Δεν θυμασαι???εσυ μου τοδωσεs σαν κληρονομια..Παλι δεν ηπιεs το φαρμακο σου......μαζί το φτιάξατε;![]()
Οχι βρε παππου.....Δεν θυμασαι???εσυ μου τοδωσεs σαν κληρονομια..Παλι δεν ηπιεs το φαρμακο σου......![]()
καλησπερα μαριεΚαλησπερα γατακια.
Αφου στο δευτερο ημιχρονο δωσανε φαουλ ρε....Το παιχνιδι ηταν σικεμίλησες κι εσύ που πρόλαβες την καταστροφή της Σμύρνης![]()
Καλησπερα γατακια.
σε αυτακια το φιλε?καλησπέρα φίλε
ο ξαδερφος ξεφυγε.μπαινει και δε γραφει.ουαν φλιου οβερ δε κουκουζ νεστκαλησπέρα φίλε
σε αυτακια το φιλε?
ρε μαν αυτή την ταινία την είχα δει πριν από πάρα πολλά χρόνια και δεν μου είχε αρέσει, σε σένα το έλεγα πάλι?ο ξαδερφος ξεφυγε.μπαινει και δε γραφει.ουαν φλιου οβερ δε κουκουζ νεστ
οχι ,για το ντεντ μαν μου το λεγεςόχι
ρε μαν αυτή την ταινία την είχα δει πριν από πάρα πολλά χρόνια και δεν μου είχε αρέσει, σε σένα το έλεγα πάλι?![]()
Για ποια ταινια μιλας;όχι
ρε μαν αυτή την ταινία την είχα δει πριν από πάρα πολλά χρόνια και δεν μου είχε αρέσει, σε σένα το έλεγα πάλι?![]()
εγω οταν την ειχα δει ,ειχα παει κι ειχα παρει ενα σκουφακι σαν αυτο που φοραγε ο τζακ νικολσον το φυλακοβιοόχι
οχι ,για το ντεντ μαν μου το λεγες
και παλι γτπ εισαι
στην φωλιά του κούκουΓια ποια ταινια μιλας;![]()
για τη μονωτικη ταινιαΓια ποια ταινια μιλας;![]()
εγω οταν την ειχα δει ,ειχα παει κι ειχα παρει ενα σκουφακι σαν αυτο που φοραγε ο τζακ νικολσον το φυλακοβιοακομα το φοραω το χειμωνα
![]()
Καλησπέρα ΜΟΝΟ στους Νωντο-ευλογημένους.............τέλος πάντων....καλησπέρα και στους αλλόθρησκους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπήκε η Άνοιξη....και είμαι στις καλές μου...............όκεϊ ντόκεϊ μπίλι![]()
δεν εχεις καλη μνημηα ναι για το ντεντ μαν
Αφου στο δευτερο ημιχρονο δωσανε φαουλ ρε....Το παιχνιδι ηταν σικε
Αληθεια ......προπολεμικα ποσα ειχατε δωσει για να ιδρυσετε τον συλλογο???![]()