Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχει πολλους καδους σε αυτη την περιοχη, σε ποιον θα εισαι μεσα?  :2on1:
της πρωτες μαπες θα της φατε απο εμενα στην φωκαιας και φυλης.. :birdman:

της επομενες θα της φατε απο τον πιεξ παραπερα που ειναι και γεροδεμενος.. :2on1:

οχι οτι εγω δεν ειμαι ..αλλα ο πιεξ σου τα εχει μαζεμενα  ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θα σας λιωσω..

στην εχω στημενη παροδος φυλης φωκαιας εγω, παροδος φυλης ,φυλης 104 ο πιεξ

δεν υπαρχει διεξοδος  ;)
εχει πολλους καδους σε αυτη την περιοχη, σε ποιον θα εισαι μεσα?  :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω δεν ειμαι σκυλοφατσα, ουτε χοντρος, γυμναστηριο 4 χρονια..  :grin: αλλα γαμω μονο πουτανες πολυ καιρο.. :rolleyes: :rolleyes:

δεν οφειλεται σην ικανοτητα, αλλα στην ανικανοτητα καποιου να βρει μια κοπελα..οπως ο λαστ που παραδεχτηκε προχτες οτι δεν το χει με της γυναικες  :grin:

για δωσε λινκ που το εχει πει αυτο

χονδρε αληθεια λεει?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
της πρωτες μαπες θα της φατε απο εμενα στην φωκαιας και φυλης.. :birdman:

της επομενες θα της φατε απο τον πιεξ παραπερα που ειναι και γεροδεμενος.. :2on1:

οχι οτι εγω δεν ειμαι ..αλλα ο πιεξ σου τα εχει μαζεμενα  ;)
η πιεξουλα 3 φορες εχει παει στο κατ απο τις μαπες που εφαγε  :birdman: θα φερει και τους γαμιαδες της τους πακηδες μαζι αυτη τη φορα?  :birdman: με το ενα χερι θα τους λιανισουμε ολους αυτους και με το αλλο χερι θα ριχνουμε τα δικα σου μαπιδια  :birdman: κοιτα να φορας μαυρες πιτζαμουλες για να ταιριαζουν με τη μουρη σου οταν τελειωσουμε μαζι σου  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η πιεξουλα 3 φορες εχει παει στο κατ απο τις μαπες που εφαγε  :birdman: θα φερει και τους γαμιαδες της τους πακηδες μαζι αυτη τη φορα?  :birdman: με το ενα χερι θα τους λιανισουμε ολους αυτους και με το αλλο χερι θα ριχνουμε τα δικα σου μαπιδια  :birdman: κοιτα να φορας μαυρες πιτζαμουλες για να ταιριαζουν με τη μουρη σου οταν τελειωσουμε μαζι σου  :2on1:
πραγματικα θα ηθελα να τα πεις μπροστα στον πιεξ αυτα που ειναι γεροδεμενος..ουτε  ο νωντας δεν θα σε σωσει..

και οχι , επιμενω, μπλε φορμες.. ταιριαζει αφανταστα με την ωραια μου μαπα.. που δεν θα εχει γραντζουνια πιστεψε με μετα απο ολο αυτο  :2on1:

υγ

βολτερμορτ το εχει σβησει ο χοντρουλης, κατσε να το βγαλω εγω απο καποια δικη μου παραθεση να τον κανεις βουκινο τον χοντρο  :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πραγματικα θα ηθελα να τα πεις μπροστα στον πιεξ αυτα που ειναι γεροδεμενος..ουτε  ο νωντας δεν θα σε σωσει..

και οχι , επιμενω, μπλε φορμες.. ταιριαζει αφανταστα με την ωραια μου μαπα.. που δεν θα εχει γραντζουνια πιστεψε με μετα απο ολο αυτο  :2on1:

υγ

βολτερμορτ το εχει σβησει ο χοντρουλης, κατσε να το βγαλω εγω απο καποια δικη μου παραθεση να τον κανεις βουκινο τον χοντρο  :2on1:

χαχαχα για βγαλτο γιατι τωρα νιωθει μαγκας επειδη πηδαει πουτανες καταλαβες
και εμας μας θεωρει παιδακια... σου λεει εγω ειμαι ο μαγκας ο μπορδελιαρης
και αυτοι ειναι μικρουληδες ακομα

χοντρε ετσι δεν ειναι? εχω λαθος?  :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν τα εχω πει και μπροστα στην πιαξουλα?  ;) για ρωτα λιγο τους θαμωνες της πιατσας  ;) αλλα που να ρωτησεις, αφου ολο κρυβεσαι  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χαχαχα για βγαλτο γιατι τωρα νιωθει μαγκας επειδη πηδαει πουτανες καταλαβες
και εμας μας θεωρει παιδακια... σου λεει εγω ειμαι ο μαγκας ο μπορδελιαρης
και αυτοι ειναι μικρουληδες ακομα

χοντρε ετσι δεν ειναι? εχω λαθος?  :2funny: :2funny:
δεν υπαρχει πουθενα ουτε στα προσφατα ποστ του λαστ ουτε στης δικες μου παραθεσεις εφοσον ο λαστ το εχει σβησει σαν παραθεση επειδη ο ιδιος μου εκανε παραθεση αρα δεν υπαρχει..

βλεπεις τι αντρας ειναι?  :zfuck: εμενα με λενε κοτα μετα.. ενω εγω βγαινω δημοσια και παραδεχομαι οτι δεν το χω με της γυναικες της κανονικες εξω μετα λενε εμενα κοτα.. ρε τα μουνια  :zfuck:

αλλα ενοια τους, θα βαλω τα μπλε μου το σ/κ και θα παω να τους λιανισω μια και καλα  :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν υπαρχει πουθενα ουτε στα προσφατα ποστ του λαστ ουτε στης δικες μου παραθεσεις εφοσον ο λαστ το εχει σβησει σαν παραθεση επειδη ο ιδιος μου εκανε παραθεση αρα δεν υπαρχει..

βλεπεις τι αντρας ειναι?  :zfuck: εμενα με λενε κοτα μετα.. ενω εγω βγαινω δημοσια και παραδεχομαι οτι δεν το χω με της γυναικες της κανονικες εξω μετα λενε εμενα κοτα.. ρε τα μουνια  :zfuck:

αλλα ενοια τους, θα βαλω τα μπλε μου το σ/κ και θα παω να τους λιανισω μια και καλα  :zfuck:

xaxaxa θα πας να τους λιανισεις σταμ και επειδη θα εισαι εκει κοντα λες ας μην παει στραφι
ας ριξω και κανα πουτσο στα πουταναρια ε?  :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
xaxaxa θα πας να τους λιανισεις σταμ και επειδη θα εισαι εκει κοντα λες ας μην παει στραφι
ας ριξω και κανα πουτσο στα πουταναρια ε?  :2funny: :2funny:
οχι τυπε 20αρικα τον τελευταιο καιρο δεν σκαω.. πολλα ειναι πλεον τα 20 για ενα οχι 10λεπτο αλλα 8λεπτο γαμησι  :rolleyes: :rolleyes:

αυτο για τον lust  :2on1:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
προσπαθω ρε φιλε.. απλα σου λεω και πριν εχασα τον ρυθμο της ζωης που επρεπε να κανω σε αυτην την ηλικια.. δεν τα ριχνω πουθενα αλλου, ουτε στην κριση, ουτε πουθενα..εγω επελεγα γενικα ασχημο τροπο ζωης για την δικη μου ηλικια...

υπαρχει ατομο στην ηλικια μου που να πηγαινει αρωστημενα στης πουτανες συνεχεια? ασε αυτους εδω μεσα που εχουν καει,αλλος εξω υπαρχει οχι...  

εχω χασει ρυθμο , δεν μπορω να τον ανακτησω.. την σχολη την ειχα παραμελησει αρκετο καιρο και τωρα εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τα μαθηματα που χρωσταω.. ασε δε στον οικονομικο τομεα που εχω κανει καποιες προσπαθειες για λεφτα αλλα δυστηχως φετος ειχα αναποδιες, ρισκαροντας ετσι και την σχολη και την φοιτητικη ζωη για τα λεφτα.. και ποια λεφτα? ψιχουλα..  

δυστηχως η συγκεκριμενη μην πω και περσυ για μενα χρονιες ηταν πολυ χαμενες..

Θα σου πω κάτι που λέει ο θείος μου που είναι επιχειρηματίας, τα έχει χάσει όλα τρεις φορές και τα ξανάχτισε απ΄ την αρχή: Δε μετανιώνω για αυτά που έκανα. Μετανιώνω για αυτά που δεν έκανα.

Έκανες κάποια λάθη. Δεν τρέχει τίποτα. Και στο μέλλον θα κάνεις λάθη και θα χάσεις πράγματα γιατί έτσι είναι η ζωή. Έχεις όμως την ευκαιρία να κάνεις κάτι σωστό. Ξεκίνα διαβάζοντας τα μαθήματα για να είσαι καλός στη δουλειά σου σε μερικά χρόνια και σε ότι αφορά τη φοιτητική ζωή, τα είπαμε. Αφού έχεις δυο χρόνια τουλάχιστον ακόμα μέχρι να τελειώσεις, προλαβαίνεις μια χαρά να κάνεις ό,τι δεν έκανες.

Και αν οι γκόμενες είναι μπάζα, δεν πειράζει. Ούτε θα τις παντρευτείς, ούτε σου είπε κανείς να κόψεις τη Φυλής! :rockon: Εγώ θυμάμαι κάτι γκόμενες που είχα γνωρίσει μικρός που μου φαίνονταν ψιλομπάζα και μετανιώνω που δεν τις πήδηξα. Μικρές ήταν, λεπτές ήταν, συμπαθητικές ήταν, θα τις έριχνα μπρούμυτα στο μπράτσο του καναπέ και θα τους έσκιζα τα βάρδουλα!  :knockinb: Άσε που, όπως οι περισσότεροι της γενιάς μου, δεν πήγα πανεπιστήμιο και δεν είχα πρόσβαση σε πλήθος από πουτανάκια που ψάχνουν να ξεσκιστούν. Έπρεπε να κυνηγήσω την γκόμενα για να μου κάτσει. Και αν δεν είχα τη Φυλής ως μέσο διακήρυξης της ανεξαρτησίας μου και της αξιοπρέπειας μου ως ελεύθερου ανθρώπου, θα ήμουν ένας μουνόδουλος που θα παρακάλαγε και θα σερνόταν...

Άρχισε να πηγαίνεις κάθε μέρα στη σχολή, να συχνάζεις σε στέκια, να πηγαίνεις σε εκδηλώσεις, πάρτυ, εκδρομές κλπ και όταν βλέπεις κορίτσια πιάνε τους την κουβέντα. Για οτιδήποτε. Και βρες μερικούς καλούς φοιτητές να παίρνεις σημειώσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
xaxaxaxxa το θεικο ειναι εκει που λεει "Στην φυλης διατηρησα την αξιοπρεπια μου..."

που περιμενε στο σαλονακι μαζι με τους πακιστανους να πηδηξουν την πουτανα

αυτη ειναι η  αξιοπρεπια που σου λεει. :P

Βρες και μερικους καλους φοιτητες να τους εκμεταλευεσαι να παιρνεις σημειωσεις
και στο καμακι παντα μονος σου... μην σου φανε οι αλλοι την γκομενα.

Μλκα τι ανθρωποι κυκλοφορανε εκει εξω ελεος....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι φιλοι δεν ειναι για να τους εκμεταλευομαστε φιλε δεν σας τα εχουν μαθει καλα τα πραγματα  :P

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Μεταξύ φίλου και εχθρού υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες. Τρίτη Γυμνασίου πας;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μεταξύ φίλου και εχθρού υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες. Τρίτη Γυμνασίου πας;

Mαλλον αλλοι εχουν μεινει ακομη στο ΓΥμνασιο που προτρεπουν να εκμεταλευομαστε τους συμφοιτητες μας

"Βρες κανα καλο παιδι για σημειωσεις..."

σιγα ρε μαγκα εσυ... δεν θα σε καταλαβουν νομιζεις.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Κάνεις το χαζό ή είσαι; Δεν είπα να τους παραστήσει το φίλο. Δεν είναι ανάγκη να τους παραστήσει το φίλο. Οι "κοινωνικοποιημένοι" άνθρωποι δεν έχουν μόνο κολλητούς κ φιλαράκια. Αρνούμαι να το αναλύσω περισσότερο. Μίλα μόνος σου. Έτσι κι αλλιώς αντί να απαντάς σε αυτά που διαβάζεις βρίσκεις αφορμές να λες τα δικά σου. Σε τράκαρε κάνας τρελός με το αμάξι του τελευταία;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κάνεις το χαζό ή είσαι; Δεν είπα να τους παραστήσει το φίλο. Δεν είναι ανάγκη να τους παραστήσει το φίλο. Οι "κοινωνικοποιημένοι" άνθρωποι δεν έχουν μόνο κολλητούς κ φιλαράκια. Αρνούμαι να το αναλύσω περισσότερο. Μίλα μόνος σου. Έτσι κι αλλιώς αντί να απαντάς σε αυτά που διαβάζεις βρίσκεις αφορμές να λες τα δικά σου. Σε τράκαρε κάνας τρελός με το αμάξι του τελευταία;

Για κακη σου τυχη καταλαβαινω περισσοτερα απο οσα φανταζεσαι  :P

εσυ ειπες να βρει μερικους καλους συμφοιτητες να παιρνει σημειωσεις

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ε καλούς φοιτητές είπα, δεν είπα καλούς οδηγούς. Έχεις δει πως οδηγάνε όλοι; Σα μανιακοί! Και μετά πάνε μόνοι τους να κάνουν καμάκι. Κοινωνικοποίηση μηδέν με τέτοια οδηγική συμπεριφορά. Τους βλέπει η γκόμενα που δε βγάζουν φλας όταν στρίβουν και σκέφτεται "α αυτός δεν πρέπει να έχει ούτε μια γυναίκα στην παρέα του!".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε καλούς φοιτητές είπα, δεν είπα καλούς οδηγούς. Έχεις δει πως οδηγάνε όλοι; Σα μανιακοί! Και μετά πάνε μόνοι τους να κάνουν καμάκι. Κοινωνικοποίηση μηδέν με τέτοια οδηγική συμπεριφορά. Τους βλέπει η γκόμενα που δε βγάζουν φλας όταν στρίβουν και σκέφτεται "α αυτός δεν πρέπει να έχει ούτε μια γυναίκα στην παρέα του!".

χαχαχαχα εχεις ξεφυγει  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom