Αυτή τη φορά ένιωσα πιο οικεία κοντά Του...........τυπε μου σε βλεπω συντομα να γινεσαι αποστολος της μεγαλοσυνης Του![]()
![]()
![]()

Αυτή τη φορά ένιωσα πιο οικεία κοντά Του...........τυπε μου σε βλεπω συντομα να γινεσαι αποστολος της μεγαλοσυνης Του![]()
![]()
![]()
που παει το αγοριβγαλε την υπογραφη , εγω σε μισω αφανταστα![]()
που να τρωγες κι απ τη σοκολατιτσαΑυτή τη φορά ένιωσα πιο οικεία κοντά Του...........![]()
![]()
![]()
τι σου λεγαν της προαλες ρε φιλε?χαχαχα παντα ετσι γινεται φιλε... τις χεσμένες και τις βλαμενες τις αφηνουν στην ακρη
αν θες καλα κομματια πρεπει να κοινωνικοποιηθεις.... ποσες φορες πρεπει να το πουμε ακομα?
δεν χωραει καμια αμφισβητηση αυτο .... ειναι κανονας που δεν εχει αντιστροφες.
παρισι με τον νωντα μουπου παει το αγορι![]()
Πίστεψα ότι ήταν μια δοκιμασία και γι'αυτό απέφυγα να πάρω.... Πιστεύω πως την πέρασα με άριστα!!!που να τρωγες κι απ τη σοκολατιτσα![]()
στην εχουμε στημενη φυλης να ξερεις...θα φας πολλες μαπεςτι σου λεγαν της προαλες ρε φιλε?
την μια αγαμητο σε λεγαν, την μια καμενο,εσυ προσπαθουσες να εξηγησεις της μη φυσιολογικες αποψεις ριγκορμορτη και πικερ και πεσαν να σε φανε![]()
ασε δε αυτο για της παρεες,λες και τους εβρισες καμια μανα![]()
τι σου λεγαν της προαλες ρε φιλε?
την μια αγαμητο σε λεγαν, την μια καμενο,εσυ προσπαθουσες να εξηγησεις της μη φυσιολογικες αποψεις ριγκορμορτη και πικερ και πεσαν να σε φανε![]()
ασε δε αυτο για της παρεες,λες και τους εβρισες καμια μανα![]()
Πίστεψα ότι ήταν μια δοκιμασία και γι'αυτό απέφυγα να πάρω.... Πιστεύω πως την πέρασα με άριστα!!!![]()
σας περιμενω κυριακη βραδυ μπλε φορμα.. εμφανιση κλαρινογαμπρου .. ;) θα σας γαμησω αναποδα..στην εχουμε στημενη φυλης να ξερεις...θα φας πολλες μαπες
ασε που μερικοι σε νομιζουν για κλωνο μου και μ εχεις ξεφτιλισει![]()
στην εχουμε στημενη φυλης να ξερεις...θα φας πολλες μαπες
ασε που μερικοι σε νομιζουν για κλωνο μου και μ εχεις ξεφτιλισει![]()
σιγα μη σου φυγει κανα πουπουλο, κοτοπουλακισας περιμενω κυριακη βραδυ μπλε φορμα.. εμφανιση κλαρινογαμπρου .. ;) θα σας γαμησω αναποδα..
εσυ δεν θα υπαρχεις απο δευτερα.. ;)
θα σας λιωσω..σιγα μη σου φυγει κανα πουπουλο, κοτοπουλακι![]()
εχει πολλους καδους σε αυτη την περιοχη, σε ποιον θα εισαι μεσα?θα σας λιωσω..
στην εχω στημενη παροδος φυλης φωκαιας εγω, παροδος φυλης ,φυλης 104 ο πιεξ
δεν υπαρχει διεξοδος ;)
το κοτοπουλο κανει τσαρκα με τα μπλε πιτζαμακια τουΑυτό με την "μπλε φόρμα",μου το εξηγείτε ώστε να πάω για ύπνο; Tι ακριβώς σημαίνει; :S
γυρευε τι σκυλοφατσα θα ειναι ο χοντρονωντας για να πηδαιε μονο πουτανες χαχαχαχα ελεος
θελει να ειναι ασορτι το χρυσο μουτο κοτοπουλο κανει τσαρκα με τα μπλε πιτζαμακια του
Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος...................καληνύχτα σε όλους,κύριοι.....το κοτοπουλο κανει τσαρκα με τα μπλε πιτζαμακια του