Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μονο ΝΩΝΤΑΣ ρε μουνιαααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Συνημμένα

• gh.png
    gh.png
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 13

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαλακία τύπε. Δε μπορείς να χωθείς έστω και τώρα; Ή είσαι τελειόφοιτος;
οχι ρε τι τελειοφοιτος? βαλε αλλον ενα εναμιση μαζι με πρακτικη.. βαλε αυτα που χρωσταω εχω ακομα..

το ασχημο ειναι οτι η καλες ειναι χωμενες σε παραταξεις πασοκ και νδ που δεν μαρεσουν και αυτες που δεν ειναι σε παραταξεις και ειναι ΚΚΕΔΕΣ ειναι χαλια  :tickedoff:

αυτες της σπρωχνει ο παπαζολ αν θυμαμαι καλα  :zfuck:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οχι ρε τι τελειοφοιτος? βαλε αλλον ενα εναμιση μαζι με πρακτικη.. βαλε αυτα που χρωσταω εχω ακομα..

το ασχημο ειναι οτι η καλες ειναι χωμενες σε παραταξεις πασοκ και νδ που δεν μαρεσουν και αυτες που δεν ειναι σε παραταξεις και ειναι ΚΚΕΔΕΣ ειναι χαλια  :tickedoff:

koloterorita :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

o antifa_91 δε μπορει να σμπρωξει ουτε το καροτσι του σουπερμαρκετ  :birdman:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

το ασχημο ειναι οτι η καλες ειναι χωμενες σε παραταξεις πασοκ και νδ που δεν μαρεσουν και αυτες που δεν ειναι σε παραταξεις και ειναι ΚΚΕΔΕΣ ειναι χαλια  :tickedoff:

αυτες της σπρωχνει ο παπαζολ αν θυμαμαι καλα  :zfuck:

Όπου μπορείς χώσου γιατί μετά θα το μετανιώσεις που έχασες την εμπειρία της φοιτητικής ζωής.

ή δες το κι έτσι: Γαμιούνται που γαμιούνται τα πουτανάκια, γιατί να τα γαμάει άλλος;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

χαχαχα παντα ετσι γινεται φιλε... τις χεσμένες και τις βλαμενες τις αφηνουν στην ακρη  :P

αν θες καλα κομματια πρεπει να κοινωνικοποιηθεις.... ποσες φορες πρεπει να το πουμε ακομα?

δεν χωραει καμια αμφισβητηση αυτο .... ειναι κανονας που δεν εχει αντιστροφες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μονο ΝΩΝΤΑΣ ρε μουνιαααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:
Τύπε,πάλι συνάντησα τον Νώντα με ανθρώπινη μορφή.....σε σταυροδρόμι της Φυλής..... Δύο στις 2 Τετάρτες,σερί! Μάλλον με ετοιμάζει για μεγάλα "πράματα"...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :priest: :priest: :priest:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τύπε,πάλι συνάντησα τον Νώντα με ανθρώπινη μορφή.....σε σταυροδρόμι της Φυλής..... Δύο στις 2 Τετάρτες,σερί! Μάλλον με ετοιμάζει για μεγάλα "πράματα"...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :priest: :priest: :priest:
τυπε μου σε βλεπω συντομα να γινεσαι αποστολος της μεγαλοσυνης Του  :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Όπου μπορείς χώσου γιατί μετά θα το μετανιώσεις που έχασες την εμπειρία της φοιτητικής ζωής.

ή δες το κι έτσι: Γαμιούνται που γαμιούνται τα πουτανάκια, γιατί να τα γαμάει άλλος;
προσπαθω ρε φιλε.. απλα σου λεω και πριν εχασα τον ρυθμο της ζωης που επρεπε να κανω σε αυτην την ηλικια.. δεν τα ριχνω πουθενα αλλου, ουτε στην κριση, ουτε πουθενα..εγω επελεγα γενικα ασχημο τροπο ζωης για την δικη μου ηλικια...

υπαρχει ατομο στην ηλικια μου που να πηγαινει αρωστημενα στης πουτανες συνεχεια? ασε αυτους εδω μεσα που εχουν καει,αλλος εξω υπαρχει οχι...  

εχω χασει ρυθμο , δεν μπορω να τον ανακτησω.. την σχολη την ειχα παραμελησει αρκετο καιρο και τωρα εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τα μαθηματα που χρωσταω.. ασε δε στον οικονομικο τομεα που εχω κανει καποιες προσπαθειες για λεφτα αλλα δυστηχως φετος ειχα αναποδιες, ρισκαροντας ετσι και την σχολη και την φοιτητικη ζωη για τα λεφτα.. και ποια λεφτα? ψιχουλα..  

δυστηχως η συγκεκριμενη μην πω και περσυ για μενα χρονιες ηταν πολυ χαμενες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom