You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
που ειναι ο μικρουλης μαςμονο ΝΩΝΤΑΣ ρε μουνιαααααααα![]()
![]()
![]()

Συνημμένα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι ο χαστουρας νωντοφαν δηλωνειχαστουρέισον![]()
![]()
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τελευταιος θα φυγω μανΣειρα σου τωρα.![]()
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μαλλον σε σκεφτεται και χαϊδευει το κοτο-πουλακι του ;)που ειναι ο μικρουλης μας![]()
Συνημμένα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ως ποτε θα κρυβεται αραγε...μαλλον σε σκεφτεται και χαϊδευει το κοτο-πουλακι του ;)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
στην επομενη νωντοτσαρκα θα παρουμε μαζι και τον βαρο με τον μποζ να τον ξετρυπωσει απο τον καδο που κρυβεται ;)ως ποτε θα κρυβεται αραγε...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
στην επομενη νωντοτσαρκα θα παρουμε μαζι και τον βαρο με τον μποζ να τον ξετρυπωσει απο τον καδο που κρυβεται ;)

το σκατομουτρο που χαθηκε
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το σκατομουτρο που χαθηκε![]()

stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οχι ρε τι τελειοφοιτος? βαλε αλλον ενα εναμιση μαζι με πρακτικη.. βαλε αυτα που χρωσταω εχω ακομα..Μαλακία τύπε. Δε μπορείς να χωθείς έστω και τώρα; Ή είσαι τελειόφοιτος;
το ασχημο ειναι οτι η καλες ειναι χωμενες σε παραταξεις πασοκ και νδ που δεν μαρεσουν και αυτες που δεν ειναι σε παραταξεις και ειναι ΚΚΕΔΕΣ ειναι χαλια

αυτες της σπρωχνει ο παπαζολ αν θυμαμαι καλα

lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
koloteroritaοχι ρε τι τελειοφοιτος? βαλε αλλον ενα εναμιση μαζι με πρακτικη.. βαλε αυτα που χρωσταω εχω ακομα..
το ασχημο ειναι οτι η καλες ειναι χωμενες σε παραταξεις πασοκ και νδ που δεν μαρεσουν και αυτες που δεν ειναι σε παραταξεις και ειναι ΚΚΕΔΕΣ ειναι χαλια![]()
αυτες της σπρωχνει ο παπαζολ αν θυμαμαι καλα![]()

stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
βγαλε την υπογραφη , εγω σε μισω αφαντασταkoloterorita![]()
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
o antifa_91 δε μπορει να σμπρωξει ουτε το καροτσι του σουπερμαρκετοχι ρε τι τελειοφοιτος? βαλε αλλον ενα εναμιση μαζι με πρακτικη.. βαλε αυτα που χρωσταω εχω ακομα..
το ασχημο ειναι οτι η καλες ειναι χωμενες σε παραταξεις πασοκ και νδ που δεν μαρεσουν και αυτες που δεν ειναι σε παραταξεις και ειναι ΚΚΕΔΕΣ ειναι χαλια![]()
zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οχι ρε τι τελειοφοιτος? βαλε αλλον ενα εναμιση μαζι με πρακτικη.. βαλε αυτα που χρωσταω εχω ακομα..
Όπου μπορείς χώσου γιατί μετά θα το μετανιώσεις που έχασες την εμπειρία της φοιτητικής ζωής.
ή δες το κι έτσι: Γαμιούνται που γαμιούνται τα πουτανάκια, γιατί να τα γαμάει άλλος;
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αφου τον γουσταρεις το ΝΩΝΤΑ να στον σφυριξειβγαλε την υπογραφη , εγω σε μισω αφανταστα![]()
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
οχι ρε τι τελειοφοιτος? βαλε αλλον ενα εναμιση μαζι με πρακτικη.. βαλε αυτα που χρωσταω εχω ακομα..
χαχαχα παντα ετσι γινεται φιλε... τις χεσμένες και τις βλαμενες τις αφηνουν στην ακρη
αν θες καλα κομματια πρεπει να κοινωνικοποιηθεις.... ποσες φορες πρεπει να το πουμε ακομα?
δεν χωραει καμια αμφισβητηση αυτο .... ειναι κανονας που δεν εχει αντιστροφες.
Τύπε,πάλι συνάντησα τον Νώντα με ανθρώπινη μορφή.....σε σταυροδρόμι της Φυλής..... Δύο στις 2 Τετάρτες,σερί! Μάλλον με ετοιμάζει για μεγάλα "πράματα"......μονο ΝΩΝΤΑΣ ρε μουνιαααααααα![]()
![]()
![]()

memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε μου σε βλεπω συντομα να γινεσαι αποστολος της μεγαλοσυνης ΤουΤύπε,πάλι συνάντησα τον Νώντα με ανθρώπινη μορφή.....σε σταυροδρόμι της Φυλής..... Δύο στις 2 Τετάρτες,σερί! Μάλλον με ετοιμάζει για μεγάλα "πράματα"......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
προσπαθω ρε φιλε.. απλα σου λεω και πριν εχασα τον ρυθμο της ζωης που επρεπε να κανω σε αυτην την ηλικια.. δεν τα ριχνω πουθενα αλλου, ουτε στην κριση, ουτε πουθενα..εγω επελεγα γενικα ασχημο τροπο ζωης για την δικη μου ηλικια...Όπου μπορείς χώσου γιατί μετά θα το μετανιώσεις που έχασες την εμπειρία της φοιτητικής ζωής.
ή δες το κι έτσι: Γαμιούνται που γαμιούνται τα πουτανάκια, γιατί να τα γαμάει άλλος;
υπαρχει ατομο στην ηλικια μου που να πηγαινει αρωστημενα στης πουτανες συνεχεια? ασε αυτους εδω μεσα που εχουν καει,αλλος εξω υπαρχει οχι...
εχω χασει ρυθμο , δεν μπορω να τον ανακτησω.. την σχολη την ειχα παραμελησει αρκετο καιρο και τωρα εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τα μαθηματα που χρωσταω.. ασε δε στον οικονομικο τομεα που εχω κανει καποιες προσπαθειες για λεφτα αλλα δυστηχως φετος ειχα αναποδιες, ρισκαροντας ετσι και την σχολη και την φοιτητικη ζωη για τα λεφτα.. και ποια λεφτα? ψιχουλα..
δυστηχως η συγκεκριμενη μην πω και περσυ για μενα χρονιες ηταν πολυ χαμενες..