Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
αφου η μουρη σου ειναι σαν πακιστανου,ολοι το ξερουν
κι η πουτσα μου ειναι σα βγαλμενο χερι κι αυτο ολοι το ξερουν. αλλα δε σου τη δινω αν δεν αδυνατισεις.
αφου η μουρη σου ειναι σαν πακιστανου,ολοι το ξερουν
Κοιτα , καλυτερα να φερουν πισω την αλλη. Το ξερω οτι κανεις δεν την ηθελε...
αλλα εσυ δειχνεις πιο απαλευτη και απο αυτην.
να σε καλα ρε σιλβακι που μου σιδερωσες τα ρουχα και για το καθαρισμα γενικα :-*η πρωτη κσι τελευταια φορα που συμφωνω μαζι σου!!!
να σε καλα ρε σιλβακι που μου σιδερωσες τα ρουχα και για το καθαρισμα γενικα :-*
ασε ρε ανικανε!που μολις δουν οι τανες την φατσα σου οπου φυγει φυγει!κι η πουτσα μου ειναι σα βγαλμενο χερι κι αυτο ολοι το ξερουν. αλλα δε σου τη δινω αν δεν αδυνατισεις.
τα παντα για τον βαρουλη :-* :-*
:o :o :o :oτα παντα για τον βαρουλη :-* :-*
Το ουζο γαργαρα για τον πονοδοντο κανει εγκαυματα στα ουλαουζάκι Μάριε...
και εντελει καλυτερα μια ριζικη θεραπεια απο οδοντιατρο γιατι ο πονοδοντος δεν περνα με ματζουνια .....Το ουζο γαργαρα για τον πονοδοντο κανει εγκαυματα στα ουλα
καλυτερα ενα ντεπον η καποιο παυσιπονο κατοπιν υποδειξεως του οδοντιατρου του
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΕ 51
και εντελει καλυτερα μια ριζικη θεραπεια απο οδοντιατρο γιατι ο πονοδοντος δεν περνα με ματζουνια .....
και εντελει καλυτερα μια ριζικη θεραπεια απο οδοντιατρο γιατι ο πονοδοντος δεν περνα με ματζουνια .....
Και το συντομοτερο δυνατον πριν εξελιχθει σε τιποτα χειροτερο....και εντελει καλυτερα μια ριζικη θεραπεια απο οδοντιατρο γιατι ο πονοδοντος δεν περνα με ματζουνια .....
με την ευα περναει ο πονοπουτσος....ούτε με την Εύα?
με την ευα περναει ο πονοπουτσος....