ενα τραπεζι μονος μου δηλαδη
γι'αυτο δεν σε εβγαλα στα γενεθλια μου
Συγχωνευσε το ρε γκαζτες.....
γαμιεσαι ?
ενα τραπεζι μονος μου δηλαδη
Συγχωνευσε το ρε γκαζτες.....
Με τον νώντα...γι'αυτο δεν σε εβγαλα στα γενεθλια μου :Ρ
γαμιεσαι ?
Με τον νώντα...
Δεν ειναι με φιλους ετσι εγεινε η κλήρωση και με αυτους επεσε ο καθένας...μονο με τους φιλους μας?
οχι ρεεεε.
εγω θελω με ολους.
ρε πανω λεει περσονα-γκαμπαντουΔεν ειναι με φιλους ετσι εγεινε η κλήρωση και με αυτους επεσε ο καθένας...
Αυτο ειναι τσαμπιονς λιγκ γιου νοου?
Δεν ειναι με φιλους ετσι εγεινε η κλήρωση και με αυτους επεσε ο καθένας...
Αυτο ειναι τσαμπιονς λιγκ γιου νοου?
Ειστε και καθυστεριμενοι τελειως ετσι? Ειναι persona vs [size=30pt]γκαμπαντου[/size]
μονο με τους φιλους μας?
οχι ρεεεε.
εγω θελω με ολους.
την εχεις δει?καλυτερα ετσι...για να μην με πριβεδιαζεις..με βρηκες μικρο και με εκμετταλευεσαι
Ρε μαλακα νώντα τι θες τώρα? Ολοκληρο ψωλαρα γουλφακι εχεις πανε να σου ριξει 2 καυλια να ηρεμήσεις....
Ρε μαλακα νώντα τι θες τώρα? Ολοκληρο ψωλαρα γουλφακι εχεις πανε να σου ριξει 2 καυλια να ηρεμήσεις....
τι θα γινει τωρα ρε σταμ?θελω να ψηφισω τον ζερο!Ρε μαλακα νώντα τι θες τώρα? Ολοκληρο ψωλαρα γουλφακι εχεις πανε να σου ριξει 2 καυλια να ηρεμήσεις....
μη λεμε κι οτι θεμε.ειμαι μονογαμικος αυτην την βδομαδα ρε...παω μονο με τοΣιλβακιΡιτακι (aka Κυρια)...αλλα δεν μου καθεται...της πεφτω μικροτερος λεει...για 2 μηνες
Τον έβγαλε ο γκάζτες .... Ρώτα τον γκάζτες για αυτο το θέμα δεν φταίω εγω....τι θα γινει τωρα ρε σταμ?θελω να ψηφισω τον ζερο!