ενα τραπεζι μονος μου δηλαδη![]()
γι'αυτο δεν σε εβγαλα στα γενεθλια μου
Συγχωνευσε το ρε γκαζτες.....
γαμιεσαι ?
ενα τραπεζι μονος μου δηλαδη![]()
Συγχωνευσε το ρε γκαζτες.....
Με τον νώντα...γι'αυτο δεν σε εβγαλα στα γενεθλια μου :Ρ
γαμιεσαι ?
Δεν ειναι με φιλους ετσι εγεινε η κλήρωση και με αυτους επεσε ο καθένας...μονο με τους φιλους μας?
οχι ρεεεε.
εγω θελω με ολους.![]()
ρε πανω λεει περσονα-γκαμπαντουΔεν ειναι με φιλους ετσι εγεινε η κλήρωση και με αυτους επεσε ο καθένας...
Αυτο ειναι τσαμπιονς λιγκγιου νοου?
Δεν ειναι με φιλους ετσι εγεινε η κλήρωση και με αυτους επεσε ο καθένας...
Αυτο ειναι τσαμπιονς λιγκγιου νοου?
Ειστε και καθυστεριμενοι τελειως ετσι? Ειναι persona vs [size=30pt]γκαμπαντου[/size]![]()
![]()
μονο με τους φιλους μας?
οχι ρεεεε.
εγω θελω με ολους.![]()
την εχεις δει?καλυτερα ετσι...για να μην με πριβεδιαζεις..με βρηκες μικρο και με εκμετταλευεσαι![]()
Ρε μαλακα νώντα τι θες τώρα? Ολοκληρο ψωλαρα γουλφακι εχεις πανε να σου ριξει 2 καυλια να ηρεμήσεις....
Ρε μαλακα νώντα τι θες τώρα? Ολοκληρο ψωλαρα γουλφακι εχεις πανε να σου ριξει 2 καυλια να ηρεμήσεις....![]()
![]()
τι θα γινει τωρα ρε σταμ?θελω να ψηφισω τον ζερο!Ρε μαλακα νώντα τι θες τώρα? Ολοκληρο ψωλαρα γουλφακι εχεις πανε να σου ριξει 2 καυλια να ηρεμήσεις....![]()
![]()
μη λεμε κι οτι θεμε.ειμαι μονογαμικος αυτην την βδομαδα ρε...παω μονο με τοΣιλβακιΡιτακι (aka Κυρια)...αλλα δεν μου καθεται...της πεφτω μικροτερος λεει...για 2 μηνες![]()
Τον έβγαλε ο γκάζτες .... Ρώτα τον γκάζτες για αυτο το θέμα δεν φταίω εγω....τι θα γινει τωρα ρε σταμ?θελω να ψηφισω τον ζερο!