Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ναι αυτή δηλώνει ξανθιά μάγκες, η άλλη η κατγούμαν ήτο μελαχρινή
καμια χοντρελο θα ειναι αυτη αφου τρωει ολη μερα σουβλακια.
Ναι αυτή δηλώνει ξανθιά μάγκες, η άλλη η κατγούμαν ήτο μελαχρινή
στους κοτοπουλαδες τυπεσε χανω δεν εχεις σημα κανε λιγο δεξια
Και δεν...ητο ιατροs......Κανει και για σφαχτεs λεs????Ναι αυτή δηλώνει ξανθιά μάγκες, η άλλη η κατγούμαν ήτο μελαχρινή
βουλωστο τωρα καραγκιοζη που θα με πεις οτι τρωω ολη μερα σουβλακια!αντε παλιοασχημομουρη!καμια χοντρελο θα ειναι αυτη αφου τρωει ολη μερα σουβλακια.
βουλωστο τωρα καραγκιοζη που θα με πεις οτι τρωω ολη μερα σουβλακια!αντε παλιοασχημομουρη!
σε ποιο απο ολους ειναι και πολλα τα καταστηματα αν και εσυ στανταρ θα μιλας για την καβαλας που ειναι διπλα στο μεταξουργειοστους κοτοπουλαδες τυπε
πισω δεν εχει ενα σπιτι,πριν πας στα σκαλια
εκει ειχε για χρονια ενα χαρτι που ελεγε μην κανετε φασαρια υπαρχει ανθρωπος με εγκεφαλικο
ο πειναλεος τι εχει;σουβλακια;ναι ειναι ενα οι κοτοπουλαδες,και διπλα ενα αλλο,ο πειναλεος..
ναι ειναι ενα οι κοτοπουλαδες,και διπλα ενα αλλο,ο πειναλεος..
οχι ρε στοκε,απλα περναω απο εκει και το βλεπω,ειναι ο δρομος μου.Ολα τα ξερεις μωρη χοντρελο?
Τους εχεις κανει πλουσιους?
Πολυεθνικες τους εχεις κανει ε?
Χου μωρη μπουγατσα
μιαμ μιαμ και ο πειναλεος καλος ειναι φτιαχνει κατι φρατζολες ναααααααααααααααααααααναι ειναι ενα οι κοτοπουλαδες,και διπλα ενα αλλο,ο πειναλεος..
βουλωστο τωρα καραγκιοζη που θα με πεις οτι τρωω ολη μερα σουβλακια!αντε παλιοασχημομουρη!
δε ξερω,δεν πηρα ποτε.μιαμ μιαμ και ο πειναλεος καλος ειναι φτιαχνει κατι φρατζολες νααααααααααααααααααααα
με το συμπαθιο
ενω εσενα οταν σε δουν στα στουντιο αρρωσταινουν και λενε τις τσατσας οτι δε δεχονται αλλο πελατη!νταξη μωρε αμα εχεις λεφτα χτυπας και καμια πιτσα. και μη βριζεις εγω για το καλο σου τα λεω. αμα συνεχισεις ετσι δε θα σε γαμαει ουτε πακιστανος.
οχι ρε στοκε,απλα περναω απο εκει και το βλεπω,ειναι ο δρομος μου.
οχι ρε στοκε,απλα περναω απο εκει και το βλεπω,ειναι ο δρομος μου.
αφου η μουρη σου ειναι σαν πακιστανου,ολοι το ξερουνασε μωρη το δουλεμα. ακου περναω και τα βλεπω αφου μολις σε βλεπουν στο μαγαζι τριβουν τα χερια τους. πλουσιους τους εχεις κανει
Ε ναι, ολοι οι χοντρομπαφουσκες αυτα λενε
Αλλα την πιτσα που φιγουραρει στην βιτρινα
του μαγαζιου την εχουν εντοπισει απο χιλιομετρα μακρυα
Ξαφνικα βλεπεις το ματι τους να χει γινει σαν του Σκρουτζ
που καθρεφτιζε δολαρια , ετσι και το δικο σου
καθρεφτιζει καλαμακια.
αχαχαχαχαχα
κι ελεγα οτι εγω δεν την παλευω αποψε