Επισκέπτης
Η φιλενάδα σου η άννα σιπταρι μου σου στέλνει φιλάκια πολλά..<3 Γιατι διεγραπσες την Ελένη απτο φβ ρε μλκ?ποιος σας τραβηξε ρε?![]()
Η φιλενάδα σου η άννα σιπταρι μου σου στέλνει φιλάκια πολλά..<3 Γιατι διεγραπσες την Ελένη απτο φβ ρε μλκ?ποιος σας τραβηξε ρε?![]()
εγω αθωος.. μην τσακωνεσαι για μενα ρε και βασικα δεν εχεις χρονο κιολας εχει λαγο στην μεση μετα απο αυτοΟ σκατοκέφαλος στο ιερόδουλες που τον κράζει ποιος είναι..? Κρίμα παιδιά σας παρακαλώ σταματήστε είναι καλό παιδί με κέρασε χτες χ-βαρ και εσπρεσσάκι..Είναι λίγο αθώος απλός σταματήστε να τον πειράζετε σας παρακαλώ.
ποια αννα ρε παιχτη? στουντιο δεν πηγατε η μπουρδελα? θυμησε μου λιγο γιατι δεν εχεις χασει μονο εσυ το μετρημαΗ φιλενάδα σου η άννα σιπταρι μου σου στέλνει φιλάκια πολλά..<3 Γιατι διεγραπσες την Ελένη απτο φβ ρε μλκ?
Για τον γιωργο λέω είναι λίγο αθώος αλλα καλό παιδί..Απλώς πάνω στη βοήθεια που το έδωσα την πάτησα..Παντού ρε πήγαμε εσένα από δελο σου φάνηκε γαμώ τις εμπειρίες σου και τα μετάξια σου @@ έμπειρος είσαι...ποια αννα ρε παιχτη? στουντιο δεν πηγατε η μπουρδελα? θυμησε μου λιγο γιατι δεν εχεις χασει μονο εσυ το μετρημα![]()
Για τον γιωργο λέω είναι λίγο αθώος αλλα καλό παιδί..Απλώς πάνω στη βοήθεια που το έδωσα την πάτησα..Παντού ρε πήγαμε εσένα από δελο σου φάνηκε γαμώ τις εμπειρίες σου και τα μετάξια σου @@ έμπειρος είσαι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα ρε χαζέ είμουνα καλός πελάτης στην κοπέλα απο παλιά πριν γίνει οτι γίνει με τον γιωργο...απλως ασχολιθηκα περισσοτερο και με καύλωσε περισσότερο..Απο τις καλύτερες επιλογές στην κασσανδρας.Ευγενική όμορφη,τίμια φιλική τα πάντα είναι αυτο το κορίτσι να πατε να την τιμήσετε γιατι ακσίζει..
τι θα γινει με αυτον τον γιωργακη ρε φιλε θα βαλει μυαλο ποτε η οχιχαχαχαχαχα ρε χαζέ είμουνα καλός πελάτης στην κοπέλα απο παλιά πριν γίνει οτι γίνει με τον γιωργο...απλως ασχολιθηκα περισσοτερο και με καύλωσε περισσότερο..Απο τις καλύτερες επιλογές στην κασσανδρας.Ευγενική όμορφη,τίμια φιλική τα πάντα είναι αυτο το κορίτσι να πατε να την τιμήσετε γιατι ακσίζει..![]()
Μην γελάς ρε μαλακά ο ΓιωργάκηΣ είναι γαμώ τα παιδιά.. ΕΛΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ!! ΑΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!τι θα γινει με αυτον τον γιωργακη ρε φιλε θα βαλει μυαλο ποτε η οχι
Θα σου κανει μουτρα και ζηλιες επειδη εισαι εσυ καψουρης μαζι της τωρα..
Ελα ρε γιωργο παμε καμια τσαρκα
:Αθε με, μου πηρεθ την ελιθα
![]()
![]()
![]()
χαχαχαΚαψουρη καψουρακο κουνελε μαλακα!!!!
την εχω δει 20 φορές έχω μάθει τα λόγια απεξωΚαψουρη καψουρακο κουνελε μαλακα!!!!
Aφεριμ σαιταν πασαχελόου
Aφεριμ σαιταν πασα
είμαι με μία φίλη σήμερα και μου λέει : ποιά θες να σου στείλω για χαλβέτ![]()
Τσατσα???είμαι με μία φίλη σήμερα και μου λέει : ποιά θες να σου στείλω για χαλβέτ![]()
Μαλακίες του γουλφάκη ως συνήθως