Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλησπερα στα αγορια.

Ταφτ ελπιζω ολα να πηγαν καλα.

Επισκέπτης
Ονόματα και λόγια περιττά..ζω σε ένα όνειρο..Μια κορασίδα μου έχει κλέψει την καρδία και μαζί της τα λεφτά..Έχω φάει τρελό σκάλωμα με αυτό το ρουμάνικο μωρό..Δεν της το έχω πει αλλά είμαι συχνός αγαπούλης πελάτης στο μωρό..μου έχει πάρει τα μηδαμινά λεφτάκια που έχω και μαζί και τα μυαλά μου.. Έχω χάσει αριθμό από μουνιά που έχω γαμήσει ελλεινίδες και μη.. Λέτε θα μου περάσει..? :$.............. :-* ......... Αν το διαβάζεις ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι...Θα περάσω σύντομα..

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Ονόματα και λόγια περιττά..ζω σε ένα όνειρο..Μια κορασίδα μου έχει κλέψει την καρδία και μαζί της τα λεφτά..Έχω φάει τρελό σκάλωμα με αυτό το ρουμάνικο μωρό..Δεν της το έχω πει αλλά είμαι συχνός αγαπούλης πελάτης στο μωρό..μου έχει πάρει τα μηδαμινά λεφτάκια που έχω και μαζί και τα μυαλά μου.. Έχω χάσει αριθμό από μουνιά που έχω γαμήσει ελλεινίδες και μη.. Λέτε θα μου περάσει..? :$.............. :-* ......... Αν το διαβάζεις ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι...Θα περάσω σύντομα..
ποιο ειναι το μωρο φιλε???η δεν το μοιραζεσαι δεν θες να στο πηδηξει καποιος αλλος???  :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δλδ σου έδωσε σημεία ζωής για κάτι παραπάνω εκτός από πελατάκι - επαγγελματίας ?

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
71
Like
2.912
Πόντοι
10.225
Γουστάρω τρελά απο το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ την ΕΛΕΝΗ,απο την πρωτη μέρα που την ΕΙΔΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ Η ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΕΜΑΤΑ.Και ενω δεν τα λέμε απλά είμαστε γνωστοί,εχτές τις εξήγησα το ΟΛΟ ΑΥΤΟ και σήμερα ΒΓΗΚΑΜΕ,Μεγάλο πράγμσ ο έρωτας ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ,με κριτικές ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.

Επισκέπτης
Γουστάρω τρελά απο το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ την ΕΛΕΝΗ,απο την πρωτη μέρα που την ΕΙΔΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ Η ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΕΜΑΤΑ.Και ενω δεν τα λέμε απλά είμαστε γνωστοί,εχτές τις εξήγησα το ΟΛΟ ΑΥΤΟ και σήμερα ΒΓΗΚΑΜΕ,Μεγάλο πράγμσ ο έρωτας ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ,με κριτικές ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.
Χαίρομαι είσαι ο πρώτος που ξεπερνάς τα όρια και αναφέρεσαι και με όνομα!!Σου εύχομαι να παντρευτείτε να κάνετε και κάνα δύο παιδάκια.Η δική μου δεν ονομάζεται Ελένη.. ;)

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
575
Πόντοι
6.280
Ok φιλε και τωρα σιγα σιγα ελα να προσγειωθεις.... Απο οσα εγραψες εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν εχει βγει μαζι σου εστω για ενα καφε. Το να σου φερεται καπως τρυφερα στο μαγαζι ειναι ισως μια ενδειξη . Απ οσο ξερω πολλοι νοιωθουν καπως ετσι για μια κουκλα της Κασσανδρας.

Επισκέπτης
Ok φιλε και τωρα σιγα σιγα ελα να προσγειωθεις.... Απο οσα εγραψες εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν εχει βγει μαζι σου εστω για ενα καφε. Το να σου φερεται καπως τρυφερα στο μαγαζι ειναι ισως μια ενδειξη . Απ οσο ξερ πολλοι νοιωθουν καπως ετσι για μια κουκλα της Κασσανδρας.
Όπως όλοι έτσι και εγώ λοιπόν πιτσιρικάς 22 ετών με τεράστια εμπειρία για τα χρόνια μου..προσωπικές πληροφορίες δεν αναφέρω στον κάθε σιφηλιάρη εδώ μέσα..θα κατέβω όταν μου καυλώσει η πούτσα και όταν το κρίνω εγώ σαν Γιώργος και όχι εσύ η ο κάθε ξένος εδώ μέσα..Το τι έχω κάνει δεν αναφέρω από εδώ και από εκεί όπως κάτι άλλοι σαλιάρηδες αγαπούληδες ΓΑΜΠΡΟΙ εδώ μέσα που από τα 8 λογία τα 10 είναι ψέμματα..Λέω λίγα και καλά και κοιτάω την πάρτη μου να επιβιώσω και εγώ όπως όλοι, η κοπέλα δεν δουλεύει μόνο Κασσάνδρας...Και ναι όντως νιώθω τρελά καψούρης για την πάρτη της.Οποια γκόμενα βλέπω δεν με αγκιζει καν γιατί έχω συνέχεια αυτήν στο μυαλό μου.. </3

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι και εσυ τετοιος ρε γιωργα... ΟΧΙ  :headbang: :helpplea:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Όπως όλοι έτσι και εγώ λοιπόν πιτσιρικάς 22 ετών με τεράστια εμπειρία για τα χρόνια μου..προσωπικές πληροφορίες δεν αναφέρω στον κάθε σιφηλιάρη εδώ μέσα..θα κατέβω όταν μου καυλώσει η πούτσα και όταν το κρίνω εγώ σαν Γιώργος και όχι εσύ η ο κάθε ξένος εδώ μέσα..Το τι έχω κάνει δεν αναφέρω από εδώ και από εκεί όπως κάτι άλλοι σαλιάρηδες αγαπούληδες ΓΑΜΠΡΟΙ εδώ μέσα που από τα 8 λογία τα 10 είναι ψέμματα..Λέω λίγα και καλά και κοιτάω την πάρτη μου να επιβιώσω και εγώ όπως όλοι, η κοπέλα δεν δουλεύει μόνο Κασσάνδρας...Και ναι όντως νιώθω τρελά καψούρης για την πάρτη της.Οποια γκόμενα βλέπω δεν με αγκιζει καν γιατί έχω συνέχεια αυτήν στο μυαλό μου.. </3

Μιλάς κάπως επιθετικά όμως και μας προκαλείς να πάμε και να τη χύσουμε στα μούτρα.

Επισκέπτης
ο γιωργος ειναι γαμω τα παιδια ρε..  :grin:

ποια στο διαολο ρουμανα του πηρε τα μυαλα? :think:
Είναι πολύ διάσημη..πολύ έχετε περάσει μαζί τις..παλιό σχετικά καράβι..Σταμ τι να κάνω τελικά ακόμα και εγώ έχω αισθήματα,φαντάσου..Τρελός έρωτας<3 :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom