Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Ονόματα και λόγια περιττά..ζω σε ένα όνειρο..Μια κορασίδα μου έχει κλέψει την καρδία και μαζί της τα λεφτά..Έχω φάει τρελό σκάλωμα με αυτό το ρουμάνικο μωρό..Δεν της το έχω πει αλλά είμαι συχνός αγαπούλης πελάτης στο μωρό..μου έχει πάρει τα μηδαμινά λεφτάκια που έχω και μαζί και τα μυαλά μου.. Έχω χάσει αριθμό από μουνιά που έχω γαμήσει ελλεινίδες και μη.. Λέτε θα μου περάσει..? :$.............. :-* ......... Αν το διαβάζεις ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι...Θα περάσω σύντομα..
πολυ ρομαντικος δικε μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιωργακη μηπως το ονομα ξεκιναει απο Λ?  :rolleyes:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Ονόματα και λόγια περιττά..ζω σε ένα όνειρο..Μια κορασίδα μου έχει κλέψει την καρδία και μαζί της τα λεφτά..Έχω φάει τρελό σκάλωμα με αυτό το ρουμάνικο μωρό..Δεν της το έχω πει αλλά είμαι συχνός αγαπούλης πελάτης στο μωρό..μου έχει πάρει τα μηδαμινά λεφτάκια που έχω και μαζί και τα μυαλά μου.. Έχω χάσει αριθμό από μουνιά που έχω γαμήσει ελλεινίδες και μη.. Λέτε θα μου περάσει..? :$.............. :-* ......... Αν το διαβάζεις ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι...Θα περάσω σύντομα..

Κανε οτι κατεβασει η γκλαβα σου bro αλλα προσεχε.
Οχι επειδη η εποχη ειναι δυσκολη($) αλλα επειδη αυτα συνηθως δεν εχουν καλο αποτελεσμα.
Μην σε ξενερωνω κιολας(αλλοιμονο) αλλα απλα προσοχη  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:) Πρόσεχε τι γράφεις γιατι θα το δει κανας λαγονησιάν... :2funny:
 αυτο το αρωστακι κοτζαμ γομαρι 27 χρονων ακομα αγαπουλιζει? :s&m_1: ετσυ νταξι πιτσιρικας καπως βγαινεις ασπροπροσωπος  :2on1:

αλλα αυτο το λαμογιο εχει χασει περιουσιες απο πουτανες οσα δεν εχουμε χασει ολοι ελληνες στο στοιχημα   :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
 αυτο το αρωστακι κοτζαμ γομαρι 27 χρονων ακομα αγαπουλιζει? :s&m_1: ετσυ νταξι πιτσιρικας καπως βγαινεις ασπροπροσωπος  :2on1:

αλλα αυτο το λαμογιο εχει χασει περιουσιες απο πουτανες οσα δεν εχουμε χασει ολοι ελληνες στο στοιχημα   :grin: :grin: :grin:
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

πήγα να βοηθήσω και την πάτησα ο ίδιος... :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πήγα να βοηθήσω και την πάτησα ο ίδιος... :headbang:
πες του δεν τον βλεπω καλα.. θα μενει σε τσαντιρη ετσι οπως το παει σε κανα 2 χρονια.. θα θελουν να του παρουν οι τροικανοι και η μερκελ και θα κυνηγανε της πουτανες που του τα φαγανε αντι για δαυτον  :2funny:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Δεν πιστεύω να τρολάρετε ?  :police:

Επισκέπτης
πες του δεν τον βλεπω καλα.. θα μενει σε τσαντιρη ετσι οπως το παει σε κανα 2 χρονια.. θα θελουν να του παρουν οι τροικανοι και η μερκελ και θα κυνηγανε της πουτανες που του τα φαγανε αντι για δαυτον  :2funny:
Του το είπα μόλις τώρα σε μήνυμα..το έστειλα να μην χρεώνομαι..

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
εσυ τι θες εδω.. ο φιλος μου ο γιωργος ειναι καψουρης δεν το βλεπεις?  :birdman:

αυτα παθαινουν οσοι κανουν παρε με τον λαγονισιαν  :2on1:
Εγω Θα κόψω τις τσιριτσατζουλες  του λαγού  :grin:

Επισκέπτης
Εγω Θα κόψω τις τσιριτσατζουλες  του λαγού   :grin:
Ο σκατοκέφαλος στο ιερόδουλες που τον κράζει ποιος είναι..? Κρίμα παιδιά σας παρακαλώ σταματήστε είναι καλό παιδί με κέρασε χτες χ-βαρ και εσπρεσσάκι..Είναι λίγο αθώος απλός σταματήστε να τον πειράζετε σας παρακαλώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom