Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
χαμηλα εισαι ρε τυπε  

πρεπει να φορτσαρεις

5 ετος εισαι τωρα?γτ δεν πας κανα φροντηστηριο να σε βαλει σε σειρα κανας προφεσορ?
4 ειμαι αλλα εχω παει και ενα στρατο δλδ σα τριτο . Δεν ειναι θεμα φροντιστηριου ειναι οτι δεν μαρεσει η μλκια.Εχω παει αρκετα 9αρια και 10αρια αλλα μετα βαριεμαι

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
4 ειμαι αλλα εχω παει και ενα στρατο δλδ σα τριτο . Δεν ειναι θεμα φροντιστηριου ειναι οτι δεν μαρεσει η μλκια.Εχω παει αρκετα 9αρια και 10αρια αλλα μετα βαριεμαι

τοτε καλα εισαι

σε 2-3 χρονια τελειωνεις

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω τυπε ειναι μλκια για τον κοπο που εχω κανει αλλα δεν με τραβαει το πραγμα ,το βρισκω τραγικα βαρετο.Οταν δεν σαρεσει κατι δεν.Εχω περασει 14 απο τα 36.

Εκτος αυτου δεν θα δουλευα ποτε στην πληροφορικη αλλα ηθελα το πτυχιο.Θα δειξει το καλοκαιρι

Μαλακία δουλειά η πληροφορική φίλε. Έλα μαζί μου να μοιράζουμε φυλλάδια.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

λέτε τελικά τα ρωσίδια να μην λένε μπαρούφες και να είναι όντως σπουδαγμένα στην χώρα τους :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εγώ παίρνω πάντα φυλλάδια και τα κρατάω ώσπου να απομακρυνθώ ;) λες και θα προσβληθεί το παιδί αν το τσαλακώσω απευθείας :think:

αυτος λεει οτι εχει προβλημα στην καρδια ρε κ ψοφολογαει τι μαλακιες γραφεις εσυ τωρα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τσαμπα οι πανελληνιες τυπε

αυτο να σκεφτεσαι
δεν ειναι μονο οι πανελληνιες ειναι και το διαβασμα μεχρι τωρα ,αυτο σκεφτομαι και δεν το παραταω .Απο την αλλη το πτυχιοο ειναι καθαρα για λογους γοητρου,αλλα χωρις λεφτα ειτε εχεις ειτε δεν εχεις πτυχιο εισαι για τον πουτσο ...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μαλακία δουλειά η πληροφορική φίλε. Έλα μαζί μου να μοιράζουμε φυλλάδια.
τυπε αμα ειναι να μοιραζω φυλλαδια καλυτερα να το κανω στο εξωτερικο.Τουλαχιστον θα εχω και προοπτικες :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δεν ειναι μονο οι πανελληνιες ειναι και το διαβασμα μεχρι τωρα ,αυτο σκεφτομαι και δεν το παραταω .Απο την αλλη το πτυχιοο ειναι καθαρα για λογους γοητρου,αλλα χωρις λεφτα ειτε εχεις ειτε δεν εχεις πτυχιο εισαι για τον πουτσο ...

δεν ειναι ετσι

ειναι κ η μορφωση που ειναι εφοδιο γιαα μετα ασχετα αν δεν το καταλαβαινεις τωρα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
λέτε τελικά τα ρωσίδια να μην λένε μπαρούφες και να είναι όντως σπουδαγμένα στην χώρα τους :think:
αμα εχεις σπουδασει η εχεις διαβασει εχει αποτυπωθει στην φατσα σου γενικα.Εγω μπορω να καταλαβω συνηθως τους σπουδαγμενους μονο απο την μαπα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν ειναι ετσι

ειναι κ η μορφωση που ειναι εφοδιο γιαα μετα ασχετα αν δεν το καταλαβαινεις τωρα
συμφωνω ρε τυπε αλλα οταν δεν σαρεσει κατι δεν λεει.Ναι ισως καποια στιγμη θα μου ειναι χρησιμη η πληροφορικη ,αλλα αυτο δεν λεει κατι.Η θεωρια τπτ δεν παει χαμενο ειναι μλκια γτ στο χρονο που κανεις για αυτο που δεν σου αρεσει/ταιριαζει μπορεις να κανεις κατι που σαρεσει και να εξελιχθεις καλυτερα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ειναι ετσι

σιγά την μόρφωση, πού αλλού θα του χρησιμεύσουν οι συναρτήσεις αν δεν έχει πρόθεση να ασκήσει το επάγγελμα?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σιγά την μόρφωση, πού αλλού θα του χρησιμεύσουν οι συναρτήσεις αν δεν έχει πρόθεση να ασκήσει το επάγγελμα?

γιατι ακονιζει το μυαλο του απο μικρη ηλικεια κ μαθαινει πραγματα(οτι κ αν ειναι αυτα)

ειναι σαν του αθλητες προπονουνται απο μικρη ηλικεια κμετα κ να αλλαξουν αθλημα οι προσαρμογες τους ακολουθουν

ο ζαμπιδης εκανε ενοργανη μικρος γιαυτο εχει τοση δυναμη κ σωματοδομη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom