Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μήπως βγάζουν κόμπλεξ επειδή τόσα χρόνια τους λέμε κωλοαλβανούς :grin:

μπα

οι αλλοι ξενοι ρωσσοι ποντιοι ρουμανοι κλπ δεν βγαζουν

κ οι ελληνες ειναι ρατσιστες γενικα οχι μονο στους αλβανους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπα

οι αλλοι ξενοι ρωσσοι ποντιοι ρουμανοι κλπ δεν βγαζουν

κ οι ελληνες ειναι ρατσιστες γενικα οχι μονο στους αλβανους
δεν συγκρίνονται νομίζω, τους ρουπού και τους ρουμάνους τους κρατάμε σε απόσταση περισσότερο άλλωστε και οι ίδιοι δεν έχουν δείξει ποτέ τάσεις ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία, μεταξύ τους συγχρωτίζονται

ενώ οι αλβανοί από την αρχή θέλησαν να ενσωματωθούν αλλά έπεσαν σε τείχος (τελικά το κατάφεραν οι περισσότεροι αλλά τους έμεινε η ρετσινιά της καταγωγής)

απ'όταν γέμισε η χώρα όμως με πάκηδες και νίγκαζ πρέπει να έφυγε αρκετό φορτίο ρατσισμού από πάνω τους :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δεν συγκρίνονται νομίζω, τους ρουπού και τους ρουμάνους τους κρατάμε σε απόσταση περισσότερο άλλωστε και οι ίδιοι δεν έχουν δείξει ποτέ τάσεις ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία, μεταξύ τους συγχρωτίζονται

ενώ οι αλβανοί από την αρχή θέλησαν να ενσωματωθούν αλλά έπεσαν σε τείχος (τελικά το κατάφεραν οι περισσότεροι αλλά τους έμεινε η ρετσινιά της καταγωγής)

απ'όταν γέμισε η χώρα όμως με πάκηδες και νίγκαζ πρέπει να έφυγε αρκετό φορτίο ρατσισμού από πάνω τους :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

οπως και η γερμανια δεν θελει σλαβους μεταναστες γτ ενσωματωνονται .Γιαυτο δεν τους πειραζουν και οι αραπιδες εκει αφου αυτοι δεν αναμειγνυονται

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οπως και η γερμανια δεν θελει σλαβους μεταναστες γτ ενσωματωνονται .Γιαυτο δεν τους πειραζουν και οι αραπιδες εκει αφου αυτοι δεν αναμειγνυονται
λες ε δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι :huh:

αλλά στην περίπτωση των αλβανών δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κανείς να υποστηρίξει με σιγουριά κάτι τέτοιο γιατί ουσιαστικά ήταν το πρώτο μεγάλο κύμα μεταναστών που δέχτηκε η χώρα (και μιλάμε για τσουνάμι τότε)

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εγώ παίρνω πάντα φυλλάδια και τα κρατάω ώσπου να απομακρυνθώ ;) λες και θα προσβληθεί το παιδί αν το τσαλακώσω απευθείας :think:

Θεϊκό!  :cheesy:

είναι και αγοραφοβικός αλλά μοιράζει φυλλάδια :grin:

Δεν είμαι αγοραφοβικός. Πως σου 'ρθε αυτο;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν είμαι αγοραφοβικός. Πως σου 'ρθε αυτο;

σου έκανα ψυχογράφημα από το ποστ με τις πολυκατοικίες ρομπότ :sunglasses: το πρώτο βήμα για την λύση ενός προβλήματος είναι πάντα η παραδοχή του :sunglasses: μην αντιστέκεσαι :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το σπαρινγκ που λετε τι ειναι ?

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μήπως βγάζουν κόμπλεξ επειδή τόσα χρόνια τους λέμε κωλοαλβανούς :grin:

Εγώ τους έμαθα το 93-94 που παρίσταναν τους Έλληνες βορειοηπειρώτες με ονόματα τύπου Αρμπέν. :2funny:
Τα ίδια σκατά ήταν.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
λες ε δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι :huh:

αλλά στην περίπτωση των αλβανών δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κανείς να υποστηρίξει με σιγουριά κάτι τέτοιο γιατί ουσιαστικά ήταν το πρώτο μεγάλο κύμα μεταναστών που δέχτηκε η χώρα (και μιλάμε για τσουνάμι τότε)
σε γερμανικη εφημεριδα το διαβαζα για τους σλαβους μεταναστες οτι δεν τους θελουν γτ ενσωματωνονται.Για τους αραπιδες το εβγαλα εγω το συμπερασμα :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενδιαφερον ακουγεται ..... :grin:

URL]]