treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με ξαναπήρε ο ύπνος στον υπολόγα με τα γυαλιά φορεμένα καλά που δεν στράβωσαν *P
φορας γυαλια? :o
με ξαναπήρε ο ύπνος στον υπολόγα με τα γυαλιά φορεμένα καλά που δεν στράβωσαν *P
μηπως τα φορας γτ μας ελεγαν μικρους ν μην χτυπαμε παιδακια με γυαλακια ?
α' γυμνασίου τα φόρεσα μαν στο δημοτικό τις έτρωγα και δίχως αυτά![]()
τα πατζάρια μου θυμίζουν την ταινία χορεύοντας με τους λύκους, που σε κάποια φάση κυνηγάνε βίσωνες και αφού τελειώσουν πλησιάζει ένας ινδιάνος (ο "στέκεται σε γροθιά" ή ο "άνεμος στα μαλλιά του" ήταν, δεν θυμάμαιπαντζαρια εφαγα χτες
οποτε τωρα εβγαλα μια πολυκατοικια κοκκινης λαιλαπας του σταλιν
το χεις ξεφτιλισει μ αυτες τις κρυαδεςοποτε τωρα εβγαλα μια πολυκατοικια κοκκινης λαιλαπας του σταλιν
τα πατζάρια μου θυμίζουν την ταινία χορεύοντας με τους λύκους, που σε κάποια φάση κυνηγάνε βίσωνες και αφού τελειώσουν πλησιάζει ένας ινδιάνος (ο "στέκεται σε γροθιά" ή ο "άνεμος στα μαλλιά του" ήταν, δεν θυμάμαι) έναν σκοτωμένο βίσωνα, του ξεριζώνει με το μαχαίρι του την καρδιά, τρώει μια μπουκιά και την προσφέρει στον κόστνερ να δαγκώσει
το χρώμα και η υφή που έχουν τα πατζάρια μυ θυμίζουν πάντα αυτήν την καρδιά του βίσωνα δεν κάνω πλάκα *P
εφαγα ποπ κορν για πρωιπαλι σιωπη ο ξαδερφος
ισως κατι θελει να μας πει σιωποντας
και γινονται τσακ μπαμωραίος![]()
μαρκετινγ και πιθανοτητες με 5 και τα δυο.αποτυχια αυτη η εξεταστικη αλλα δεν με πολυ νοιαζει πια να σου πω :Sπερασες τιποτα?
μαρκετινγ και πιθανοτητες με 5 και τα δυο.αποτυχια αυτη η εξεταστικη αλλα δεν με πολυ νοιαζει πια να σου πω :S
δεν ξερω τυπε ειναι μλκια για τον κοπο που εχω κανει αλλα δεν με τραβαει το πραγμα ,το βρισκω τραγικα βαρετο.Οταν δεν σαρεσει κατι δεν.Εχω περασει 14 απο τα 36.σκεφτεσαι να τα παρατησεις?
μαλακια
ποσα σου μενουν?
δεν ξερω τυπε ειναι μλκια για τον κοπο που εχω κανει αλλα δεν με τραβαει το πραγμα ,το βρισκω τραγικα βαρετο.Οταν δεν σαρεσει κατι δεν.Εχω περασει 14 απο τα 36.
Εκτος αυτου δεν θα δουλευα ποτε στην πληροφορικη αλλα ηθελα το πτυχιο.Θα δειξει το καλοκαιρι