treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγώ και ο αχαχούχας δεν φοβόμαστε πια
σε ξεφτυλιζει ωραια παντως
λιγο κερκιδα λιγο μαλακια μεχρι να σου την πεταξει
εγώ και ο αχαχούχας δεν φοβόμαστε πια
τι λες βρε μλκα πανω στο βουνο λεωτι ωραία ευκαιρία για απρογραμμάτιστες δημόσιες δαπάνες
σε καλυβα μενεις και συτι λες βρε μλκα πανω στο βουνο λεω
έχει αλλάξει και στυλσε ξεφτυλιζει ωραια παντως
λιγο κερκιδα λιγο μαλακια μεχρι να σου την πεταξει
περπαταω στο βουνο ρε βλακαμα απο την ανω γλυφαδα μεχρι πανοραμασε καλυβα μενεις και συ
καταλαβα δε γαμας που δε γαμας πηρες τα βουναπερπαταω στο βουνο ρε βλακαμα απο την ανω γλυφαδα μεχρι πανοραμα
μη μαζεύεις χόρτα μαν τα έχουν κατουρήσει αλβανοίπερπαταω στο βουνο ρε βλακαμα απο την ανω γλυφαδα μεχρι πανοραμα
μπα τοσα χρονια το βραδυ περπαταω σατανιστη δεν εχω δει γμτ,μονο κατι μλκες με σκυλιακαταλαβα δε γαμας που δε γαμας πηρες τα βουνα
να προσεχεις εκει πανω εκει σατανιστες
μη μαζεύεις χόρτα μαν τα έχουν κατουρήσει αλβανοί
Εγω αυτο το αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το φοβαμαι.έχει αλλάξει και στυλ
παλιά έκλεινε τα ποστ του με ------->
πλέον με--------->ααααααααααααααααααχαααχαχαχαχαχαχα
όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο κώλος της
παω ψηλα
μη μαζεύεις χόρτα μαν τα έχουν κατουρήσει αλβανοί
Εγω αυτο το αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το φοβαμαι.
Τον φαντζομαι στο ιδρυμα να ριχνει αυτο το γελιο και να ακουγεται δυνατα στους διαδρομους.
Σαν ταινια θριλερ ενα πραγμα.
οι αθηναίοι δεν είχαν και πολύ ευκολότερη στρατιωτική εκπαίδευση από τους σπαρτιάτεςδεν θα ηταν καλυτεραα να μεναμε αρχαια ελλαδα?
γυμναστικη διαβασμα κωλογαμισια στον λυκαβητο πολεμοι με τους σπαρτιατες φαγητα κρασια στην πλακα κ στο θησειο
καλυτερη ποιοτητα ζωης απο τωρα
διαβασε το συμποσιο του πλατωνα να δεις ποιοτητα ζωηςδεν θα ηταν καλυτεραα να μεναμε αρχαια ελλαδα?
γυμναστικη διαβασμα κωλογαμισια στον λυκαβητο πολεμοι με τους σπαρτιατες φαγητα κρασια στην πλακα κ στο θησειο
καλυτερη ποιοτητα ζωης απο τωρα
οι αθηναίοι δεν είχαν και πολύ ευκολότερη στρατιωτική εκπαίδευση από τους σπαρτιάτες
πώς νομίζεις ότι τα έβγαζαν πέρα στους πολέμους, διαβάζοντας όλη μέρα φιλοσοφία?
σε βλεπω να γινεσαι θυσιαμπα τοσα χρονια το βραδυ περπαταω σατανιστη δεν εχω δει γμτ,μονο κατι μλκες με σκυλια
καμια σατανιστρια δεν θα ηταν ασχημα ,ωραια φαντασιωση θα της δειξω πως γινεται ο εξορκισμος
πώς νομίζεις ότι τα έβγαζαν πέρα στους πολέμους, διαβάζοντας όλη μέρα φιλοσοφία?