stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σε τι αναφερεσαι ?ρε μλκ τι θα γινει με τη καταντια σου
οτι κηνυγας ποτε δε θα το απκκτησεις εν το εχεις κααταλαβει
αστο στη τυχη του καιι θα σου ρθει![]()
σε τι αναφερεσαι ?ρε μλκ τι θα γινει με τη καταντια σου
οτι κηνυγας ποτε δε θα το απκκτησεις εν το εχεις κααταλαβει
αστο στη τυχη του καιι θα σου ρθει![]()
για να σε βοηθήσω έρχονταν από την Ντάνλαντ
ελπίζω να βοήθησα![]()
αρχιδια βοηθησες
ε ναι
κρεμπέην
πώς λέγονταν τα λουλούδια (κάτι σαν άσπρες μαργαρίτες) που φύτρωναν στους τάφους των προγόνων του βασιλιά Θέοντεν;![]()
Βγαζεις φωτο με σπαθια και τσεκουρια και τις ανεβαζεις στο fb με την ονομασια "αραγκον";πώς λέγονταν εκείνα τα πουλιά σαν κοράκια που ήταν οι κατάσκοποι του σάρουμαν θυμάσαι;![]()
τι θα γινει με εσενα? αλλη ασχολια εκτος απο μπουρδελα.κομ δεν εχεις?καλα κρασια μεγαλε
για λυπηση εισαι
τι θα γινει με εσενα? αλλη ασχολια εκτος απο μπουρδελα.κομ δεν εχεις?
ποσα εχεις φαει σε call girl απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα?
για λύπηση είμαι όχι για δέσιμο ;)Βγαζεις φωτο με σπαθια και τσεκουρια και τις ανεβαζεις στο fb με την ονομασια "αραγκον";
ποσα εχεις φαει σε call girl απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα?
για λύπηση είμαι όχι για δέσιμο ;)
ο αραγκορν ειναι ο βασιλιας της γκοντορ και διαδοχος του ισιλντουρ του οφειλουμε καποιον σεβασμο..για λύπηση είμαι όχι για δέσιμο ;)
ο αραγκορν ειναι ο βασιλιας της γκοντορ και διαδοχος του ισιλντουρ του οφειλουμε καποιον σεβασμο..
ο αραγκορν ειναι ο βασιλιας της γκοντορ και διαδοχος του ισιλντουρ του οφειλουμε καποιον σεβασμο..
τον εσφαξε ο λουρτζ τον μπορομιρ στην πρωτη ταινια :'(θα προτιμούσα μπόρομιρ γιο του ντένεθορ για "βασιλιά"![]()
ντάξει μαλακίες του τόλκιν...ο μπόρομιρ δεν θα τα έλεγε ποτέ αυτάτον εσφαξε ο λουρτζ τον μπορομιρ στην πρωτη ταινια :'(
μετα ομως η φραση του στον αραγκορν τα λεει ολα << i would have followed you my brother,my captain,MY KING>>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και στο games of throne ουτε τον πρωτο κυκλο δεν εβγαλε.τον εσφαξε ο λουρτζ τον μπορομιρ στην πρωτη ταινια :'(
μετα ομως η φραση του στον αραγκορν τα λεει ολα << i would have followed you my brother,my captain,MY KING>>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()