stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εχει βρει γκομενιτσαεχω να τον δω ενα χρονο τυπε εσυ γτ δεν ερχεσαι? ντρεπεσαι?
εχει βρει γκομενιτσαεχω να τον δω ενα χρονο τυπε εσυ γτ δεν ερχεσαι? ντρεπεσαι?
Oταν βρω μια καλη γκομενα θα σας χεσω κατακεφαλα ολους και θα σας γραψω στα αρχιδια μου και θα φυγω οριστικα απο δωεχει βρει γκομενιτσα
ειναι μια μεγαλη αληθεια, διοτη οταν αποχωρησω απο το σαιτ εσεις οι νωντοτυποι δεν θα εχετε ποιον να ασχοληθητε..χαρειτε με οσο με εχετε, γιατι οταν φυγω θα κλαιτε με μαυρο δακρυ Wink
[/siz
Να αφήσεις διάδοχοειναι μια μεγαλη αληθεια, διοτη οταν αποχωρησω απο το σαιτ εσεις οι νωντοτυποι δεν θα εχετε ποιον να ασχοληθητε..
βασικα με προβληματιζει ποιος θα φτιαξει την ψηφοφορια για τον μιστερ μαλακα 2013...
ειναι μια μεγαλη αληθεια, διοτη οταν αποχωρησω απο το σαιτ εσεις οι νωντοτυποι δεν θα εχετε ποιον να ασχοληθητε..
βασικα με προβληματιζει ποιος θα φτιαξει την ψηφοφορια για τον μιστερ μαλακα 2013...
ενας αξιολογος διαδοχος ειναι ο γλ..Να αφήσεις διάδοχο
προσπαθείς εδώ και καιρό να καθιερώσεις μια ατάκα αλλά δεν σου βγαίνει ;)τραχαναδες παλι
προσπαθείς εδώ και καιρό να καθιερώσεις μια ατάκα αλλά δεν σου βγαίνει ;)
* <-------- ;)
στα τελειώματα είστε ;)εχουν καθιερωθει πολλες ατακες απο μενα μεσω του νωντα απο το μσν οταν δεν εγραφα καν
γιαυτο λουφαξε στην γωνια σου πιτσιρικο γιατι θα εχουμε προβλημα
θελω να παρω ενα καλλ γκιρλ και μου εχουν κοψει την συνδεση στο κινητο
ουτε να γαμισουμε δεν γινεται
σιγα μη παρεις και χοτ γκριλθελω να παρω ενα καλλ γκιρλ και μου εχουν κοψει την συνδεση στο κινητο
ουτε να γαμισουμε δεν γινεται
ζηλευειςσιγα μη παρεις και χοτ γκριλ
δεν εχω skype σκεφτομαι για μαιλ αλλα οσες φορες εχω στειλει η δεν απαντανε η απαντανε μετα απο μερεςκαποιες εχουν λογαριασμο στο skype k το κλεινεις μπαμ μπαμ
ρε μλκ τι θα γινει με τη καταντια σουζηλευεις
πώς λέγονταν εκείνα τα πουλιά σαν κοράκια που ήταν οι κατάσκοποι του σάρουμαν θυμάσαι;ζηλευεις
πώς λέγονταν εκείνα τα πουλιά σαν κοράκια που ήταν οι κατάσκοποι του σάρουμαν θυμάσαι;
για να σε βοηθήσω έρχονταν από την Ντάνλαντουτε εγω το θυμαμαι αυτο
μας ξεφτυλισες