neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τι ηπειρωτης εισαι
τι ηπειρωτης εισαι
από τους άλλους με ωμέγατι ηπειροτης εισαι
με προλαβες μουνιαπό τους άλλους με ωμέγα
o κοτοσταμουλης λεει θα φυγει...λετε να παει φανταρος?
τυπε ο νωντας εχει ωθησει τον σταμ στα ορια τουχαίρεται
τυπε ο νωντας εχει ωθησει τον σταμ στα ορια του
θα πρεπει να προσεχει
http://[URL unfurl="true"]www.deviantart.com/download/163819441/The_Chicken_Suit_Killer_by_seph_hunter.png[/img[/URL]]
[/quote]
στα ανεκδοτα εκανα ενα ποστ που αντικατοπτριζει τις ιδεες σου
καμια σχεση..o κοτοσταμουλης λεει θα φυγει...λετε να παει φανταρος?
θα σε λιανισω
λιγα τα ψωμια σου
απορω τι θα κανεις οταν φυγω :- τι νοημα θα εχει η ζωη σου μετα? :-θα σε λιανισω
λιγα τα ψωμια σου
τερμα τ αστεια κι η πλακιτσααπορω τι θα κανεις οταν φυγω :- τι νοημα θα εχει η ζωη σου μετα? :-
η ποιο ευτιχισμενες μερες σου ειναι που ειμαι εδω
τι γινεται με σενα ρε μητσο? γιατι στο ιεροδουλες σε αντιμετωπιζουν λες και εισαι κανενας παιδοφιλος η κανενας μεγαλος δολοφονος? γαμα ρε τους μπουληδες..Πςςςςςςςςςςςς πολυ βαρβατιλα επεσε !!!!!
τι γινεται με σενα ρε μητσο? γιατι στο ιεροδουλες σε αντιμετωπιζουν λες και εισαι κανενας παιδοφιλος η κανενας μεγαλος δολοφονος? γαμα ρε τους μπουληδες..
τους εχω δει ολους δαυτους απο κοντα,αρχιδια μαγκες ειναι..
για να γελασει ο νωντας το βαλες αυτο? ενοια σου θα ποσταρει το χαχαχα σιγουρα..στη γιορτη σου θα σου παρω αυτο το σετ προπονησης
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τυπε !!!!!!!τι γινεται με σενα ρε μητσο? γιατι στο ιεροδουλες σε αντιμετωπιζουν λες και εισαι κανενας παιδοφιλος η κανενας μεγαλος δολοφονος? γαμα ρε τους μπουληδες..
τους εχω δει ολους δαυτους απο κοντα,αρχιδια μαγκες ειναι..
για να γελασει ο νωντας το βαλες αυτο? ενοια σου θα ποσταρει το χαχαχα σιγουρα..
τετοιος τελειωμενος εισια και εσυ ..