gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κι εγω τον ειχα ξεφτιλισει παλια μαν.... ο λεμπρον ηταν το παιχνιδακι μας στο σαιτ........δειτε πως ξεφτυλισε ο κομπι τον λεμπρον
κι εγω τον ειχα ξεφτιλισει παλια μαν.... ο λεμπρον ηταν το παιχνιδακι μας στο σαιτ........δειτε πως ξεφτυλισε ο κομπι τον λεμπρον
To part 2 θα ειναι το βιδεο που ξεφτυλιζει ο ΝΩΝΤΑΣ τον Σταματακη.δειτε πως ξεφτυλισε ο κομπι τον λεμπρον
η σκατοφατσα που ειναι μαν;To part 2 θα ειναι το βιδεο που ξεφτυλιζει ο ΝΩΝΤΑΣ τον Σταματακη.
Γλιτσα, τραβα στο μσν να μιλησεις στο ρυθμακι και μη μας σπας τα αρχιδια.η σκατοφατσα που ειναι μαν;
Καποιο παραθυρακι θα ανοιγει τωρα,ξαδερφε βγηκες οφλαιν για να χεσεις την φασολαδα κ την κουκουρουκου
Καποιο παραθυρακι θα ανοιγει τωρα,
οχι για να δει τη ζωη να περναει, αλλα για να ξεβρωμισει ο χωρος
ΝΩΝΤΑΣ ειναι οτι θελει κανει.κ δεν χρειαζεται καν να σηκωθει απο τη χεστρα
το ανοιγει με τα ματια οπως η νωντοματιλντα
απο θεσσαλια εισαι μαν......γνησιο βλαχακι.....Γλιτσα, τραβα στο μσν να μιλησεις στο ρυθμακι και μη μας σπας τα αρχιδια.
Εγω ειμαι βλαχαντερ, εσυ ρε γκαφαλι απο την Πατουλια τι σε βαλαμε εδω μεσα;απο θεσσαλια εισαι μαν......γνησιο βλαχακι.....
θες ενα λεξοτανιλ;μην παθεις και κανα εγκεφαλικο βλαχακιΕγω ειμαι βλαχαντερ, εσυ ρε γκαφαλι απο την Πατουλια τι σε βαλαμε εδω μεσα;
Εχεις σκεφτει να σηκωθεις να φυγεις για Βουπερταλ;ποσες βατραχομαλακιες να αντεξω αραγε
ναιΕχεις σκεφτει να σηκωθεις να φυγεις για Βουπερταλ;
Ψηστης σε τουρκικο κεμπαπ.
γεια σουποσες βατραχομαλακιες να αντεξω αραγε
τι λεει φιλεγεια σου
Να ξυρισεις τις τριχες στα χερια σου, για να μη τις καψαλισεις...
Εχεις σκεφτει να σηκωθεις να φυγεις για Βουπερταλ;
Ψηστης σε τουρκικο κεμπαπ.