lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δεν καταλαβαινω καν αν πρεπει να διαβασω απ τ αριστερα προς τα δεξια ή απο πανω προς τα κατω
δεν καταλαβαινω καν αν πρεπει να διαβασω απ τ αριστερα προς τα δεξια ή απο πανω προς τα κατω
[size=6pt]τι μας τον κουβαλησες τωρα[/size]εγώ και ο αχαχούχας δεν φοβόμαστε πια τίποτα
oti εχεις τελειο γουστο στο φαγητο
ότι οι σοκοφρέτες βοηθούν στην χώνεψη
γουίνερθα κλανεις ολη νυχτα
μαν γραφω ενα δοκιμιο με τον πρωτοποριακο τιτλο:ότι οι σοκοφρέτες βοηθούν στην χώνεψη
[size=6pt]τι μας τον κουβαλησες τωρα[/size]
τι τυρίμαν γραφω ενα δοκιμιο με τον πρωτοποριακο τιτλο:
η μπουγατσα με τυρι στον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο......η αληθεια που μας κρυβουν χρονια...τι μυστικες τροφες ετρωγε ο στρατος του μεγαλου αλεξανδρου;
θες να το προλογισεις;θα εκδοθει απο τις εκδοσεις λιακο......
το μεγεθος δεν μετραει μαν
υπήρξα μεγάλος σοκοφρετάς κάποτε μεγάλη μου επιθυμία ήταν να βγει η σοκοφρέτα σε μεγαλύτερο μέγεθος γιατί είχα πάντα την αίσθηση ότι τελείωνε πολύ γρήγορα...τελικά βγήκε η μάξι και ήταν σκέτη απογοήτευση
;)
υπήρξα το σοκοφρετάκι κάποτε μεγάλη μου επιθυμία ήταν να βγει η σοκοφρέτα σε μεγαλύτερο μέγεθος γιατί είχα πάντα την αίσθηση ότι τελείωνε πολύ γρήγορα...τελικά βγήκε η μάξι και ήταν σκέτη απογοήτευση
εμενα οι μπρεικ μ αρεσουν
υπήρξα μεγάλος σοκοφρετάς κάποτε μεγάλη μου επιθυμία ήταν να βγει η σοκοφρέτα σε μεγαλύτερο μέγεθος γιατί είχα πάντα την αίσθηση ότι τελείωνε πολύ γρήγορα...τελικά βγήκε η μάξι και ήταν σκέτη απογοήτευση
Να σας αδειαζω την γωνια τυποι !!!!!!![size=6pt]τι μας τον κουβαλησες τωρα[/size]
η δεύτερη τεράστια απογοήτευση που δοκίμασα ήταν με το ψωμί για τοστ ψίχα-ψίχα: έγινε μετά από απαίτηση του κόσμου, αλλά στην πράξη απέτυχε γιατί έχανες το κίνητρο να αφήνεις την τελευταία μπουκιά με πολλή ή σκέτη ψίχα πήρα ένα πακέτο και ποτέ ξανά, το τοστάκι χρειάζεται στρατηγική για να το φαςτο μεγεθος δεν μετραει μαν
γκουντα.....το ειχαν ανακαλυψει απο τοτε....μυστικη τεχνολογια και ετς......αυτοι το μετεδωσαν μετα στους φριζιους κελτες και σαξονες....τι τυρί
είναι ανάγωγοςΝα σας αδειαζω την γωνια τυποι !!!!!!!
Συνε-χυστε ελευθερα !!!!!!
το ταπεινο χαμομηλακι ποιος πουστης να ηταν μαν;
γκούντα νουνού είχαν?γκουντα.....το ειχαν ανακαλυψει απο τοτε....μυστικη τεχνολογια και ετς......αυτοι το μετεδωσαν μετα στους φριζιους κελτες και σαξονες....
α καλαη δεύτερη τεράστια απογοήτευση που δοκίμασα ήταν με το ψωμί για τοστ ψίχα-ψίχα: έγινε μετά από απαίτηση του κόσμου, αλλά στην πράξη απέτυχε γιατί έχανες το κίνητρο να αφήνεις την τελευταία μπουκιά με πολλή ή σκέτη ψίχα πήρα ένα πακέτο και ποτέ ξανά, το τοστάκι χρειάζεται στρατηγική για να το φας
το μπασταρδοπαιδι του χαστουρα ;)το ταπεινο χαμομηλακι ποιος πουστης να ηταν μαν;
α καλατο μπασταρδοπαιδι του χαστουρα ;)
χουχου απο την πουστλε.....γκούντα νουνού είχαν?