lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
whos your daddy ρε κοτοπουλοποιο πολυ με φοβηζει οτι θα κατσεις πανω στην μεση μου..
δεν μου εχει κατσει ποτε ελεφαντας
whos your daddy ρε κοτοπουλοποιο πολυ με φοβηζει οτι θα κατσεις πανω στην μεση μου..
δεν μου εχει κατσει ποτε ελεφαντας
whos your daddy ρε κοτοπουλο
εχω ποδια χορευτη
Ειμαι σιγουρος οτι σε ακουσαν .....μπραβο μαλακες της Εβιμα ασφαλιστικης...κ εις ανωτερα...κ ο γω ο μπουφος πηγα κ ασφαλιστηκα σε σας...να πατε να γαμηθειτε κ σκατα στον ταφο σας μουνοπανα....
δεν πειραζει εγω τα ειπα παντως κ τα εννοω...κ ειμαι κ Σαββατογεννημενος κ οτι καταρα λεω πιανει...σκατα στον ταφο των λαμογιων που βαρεσαν φαλιμεντο....Ειμαι σιγουρος οτι σε ακουσαν .....
Μαλιστα .... να υποθεσω οτι εχασες την ασφαλιση δηλαδη .......δεν πειραζει εγω τα ειπα παντως κ τα εννοω...κ ειμαι κ Σαββατογεννημενος κ οτι καταρα λεω πιανει...σκατα στον ταφο των λαμογιων που βαρεσαν φαλιμεντο....
οχι δεν ηταν ζωης...αυτοκινητου ηταν,αλλα ρε μαν δεν μου περισσευουν να ξαναγορασω εκ νεου ασφαλιστρο για τον αλλο μηνα...αμα το ξερα θα τα ετρωγα στις πουτανες να περασω τουλαχιστον καλα κ οχι να τα δωσω σε αυτους....Μαλιστα .... να υποθεσω οτι εχασες την ασφαλιση δηλαδη .......
Καλο κουραγιο φιλε.... ειδικα αν ηταν ζωης και μακροχρονια.... :S
Οσο γιαυτους δεν νομιζω να ασχολουνται με το τι λεει ο καθενας ..... την δουλεια τους την εκαναν ηδη !!!!!!
καταλαβαινω .... τουλαχιστον ειναι μικρο το κακο !!!!!!οχι δεν ηταν ζωης...αυτοκινητου ηταν,αλλα ρε μαν δεν μου περισσευουν να ξαναγορασω εκ νεου ασφαλιστρο για τον αλλο μηνα...αμα το ξερα θα τα ετρωγα στις πουτανες να περασω τουλαχιστον καλα κ οχι να τα δωσω σε αυτους....
καλα ζωης σε αυτους δεν θα εκανα...ηδη δυο φορες για οδικη βοηθεια που τους χρειαστηκα ηταν τραγικοι στην εξυπηρετηση...τεσπα,τζαμπα γκρινιαζω,καλα τον ηπια....καταλαβαινω .... τουλαχιστον ειναι μικρο το κακο !!!!!!
Για σκεψου να ειχες κανει καμια ζωης μακροχρονια και να εμενες μπουκαλα τωρα ?
καλα ζωης σε αυτους δεν θα εκανα...ηδη δυο φορες για οδικη βοηθεια που τους χρειαστηκα ηταν τραγικοι στην εξυπηρετηση...τεσπα,τζαμπα γκρινιαζω,καλα τον ηπια....
καλη ιδεα.λογικα θα ειναι θανατηφορο.μπραβο τρειςλαλουν.μπορεις να τους κανεις κεφαλοκλειδωμα σαπουνακι οπως ο νωντας στον σταματη
καλη ιδεα.λογικα θα ειναι θανατηφορο.μπραβο τρειςλαλουν.
βρε βρεγεια χαρα!!