baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
ο αγιος λουκας που ειναι ρε φιλεμην κλαις μπαρουλη![]()
ο αγιος λουκας που ειναι ρε φιλεμην κλαις μπαρουλη![]()
δεν ξερω,δεν εχουμε δειρει κανεναν εκει ακομαο αγιος λουκας που ειναι ρε φιλε
πρεπει να μενει το σταματακη λιγο πιο κατωδεν ξερω,δεν εχουμε δειρει κανεναν εκει ακομα![]()
θα τον λιανισωπρεπει να μενει το σταματακη λιγο πιο κατω
κοντα στη γαλατσιου μου τη βγαζει![]()
οχισε αυτακια '' '' ?
δε χρειαζεταιθα τον λιανισω
Κλαις μπαρουλη;
δε χρειαζεται
θα κολληση μυκητιαση στη γλωσσα με τοσες πατουσες που γλυφει![]()
πως αλλαξες τον προσθετο τιτλο ρε κοτοπουλο
Εκανε μαθηματα στο di(ri)dacta.πως αλλαξες τον προσθετο τιτλο ρε κοτοπουλο
θα ηθελα να δω ρε φιλε, εαν με δεις ποτε σου φυλης η στο 104 θα χασκογελας και θα δωσεις το χερι σου να συστηθεις ως νωντας η θα συνεχισεις να βριζεις?λεει πολλα το κοτοπουλο
θα το φαει το κεφαλι του
Θα πεσεις και θα προσκυνας τις αρχιδαρες Του... θρασυδειλο τσολι.θα ηθελα να δω ρε φιλε, εαν με δεις ποτε σου φυλης η στο 104 θα χασκογελας και θα δωσεις το χερι σου να συστηθεις ως νωντας η θα συνεχισεις να βριζεις?![]()
θα σου κανω κεφαλοκλειδωμα ,σαπουνακι,μετα θα σε πεταξω κατω θα σου ριξω 2 κλωτσες,θα κατσω πανω στη μεση σου ενω σ εχω μπρουμυτα,θα σου ριχνω ξυλιες στον ποπο και θα σου λεω "who's your daddy?"θα ηθελα να δω ρε φιλε, εαν με δεις ποτε σου φυλης η στο 104 θα χασκογελας και θα δωσεις το χερι σου να συστηθεις ως νωντας η θα συνεχισεις να βριζεις?![]()
Εσύ ώσπου να κουνήσεις το ένα ποδάρι βρομάει το άλλο …ποτέ θα προλάβεις να τα κάνεις όλα αυτά βρε κουτό ?θα σου κανω κεφαλοκλειδωμα ,σαπουνακι,μετα θα σε πεταξω κατω θα σου ριξω 2 κλωτσες,θα κατσω πανω στη μεση σου ενω σ εχω μπρουμυτα,θα σου ριχνω ξυλιες στον ποπο και θα σου λεω "who's your daddy?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιο πολυ με φοβηζει οτι θα κατσεις πανω στην μεση μου..θα σου κανω κεφαλοκλειδωμα ,σαπουνακι,μετα θα σε πεταξω κατω θα σου ριξω 2 κλωτσες,θα κατσω πανω στη μεση σου ενω σ εχω μπρουμυτα,θα σου ριχνω ξυλιες στον ποπο και θα σου λεω "who's your daddy?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω ποδια χορευτηΕσύ ώσπου να κουνήσεις το ένα ποδάρι βρομάει το άλλο …ποτέ θα προλάβεις να τα κάνεις όλα αυτά βρε κουτό ?![]()